Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Мнение от pampo » 10 Юни 2013, 16:39

Пичове, тук-таме някой колега го подхвърля, но реакции гледам има малко. Във подфорум "Продава" в момента има над 5 обяви на Е46, които си заслужава поне да се погледнат, във всякакви варианти без компакт, не знам защо си мислите, че по-голямата оферта е да си я вземете от автотърговеца тая кола некарана и с неясни проблеми и т.н. Както и да е, парите са си ваши. И да не си помислите, че продавам нещо, но много рядко виждам в темата въпроси за форумни коли, много по-често са обяви на разни гробници от Дупница или Горубляне, дето даже не може да се покарат, ма пак им се лепят хората, странна работа...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 10 Юни 2013, 17:23

Bavarcho написа:Как па като преди месец продавах перфектно купе с голям мотор натъпкано с екстри, на реални километри на много под 10к лева си питахте ушите... някой хора им се иска постоянно да втълпяват как Е46 бил баси скъпата кола и много малко хора могат да си я позволят :) И само избрани карат страшните коли.

И ти се уливаш понякога ...намери на хората ще забогатееш много :mhihi:
Ето ти потенциален клиент,ще насоча още един ако им намериш за 6к перфектна натъпкана с екстри и само на 131 000км :idea: - реални :mhihi:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 10 Юни 2013, 17:52

Gqbriel написа:
Bavarcho написа:Как па като преди месец продавах перфектно купе с голям мотор натъпкано с екстри, на реални километри на много под 10к лева си питахте ушите... някой хора им се иска постоянно да втълпяват как Е46 бил баси скъпата кола и много малко хора могат да си я позволят :) И само избрани карат страшните коли.

И ти се уливаш понякога ...намери на хората ще забогатееш много :mhihi:
Ето ти потенциален клиент,ще насоча още един ако им намериш за 6к перфектна натъпкана с екстри и само на 131 000км :idea: - реални :mhihi:

С такива "клиенти" не се занимавам :winky:
Намериш му и после ама тя вътре с махагон аз неща, ама тя не е на джанта аз искам с джанта, ама тя сребриста аз искам черна... тоя фил съм го гледал, как мислиш ;)
За 6к не съм казал натъпкана с екстри и прочие! Ама за 6к евро като докараш ще има да ти виси само!
Не съм казал, че е пълно с такива по 6к дето пишеш за тях, ама не е като да не се нимират и да не се продават!

п.с. Аз за това спрях да пускам обяви в форума, фейсбук групи разни за купува и продава и т.н., не го и пиша никъде и не искам някой да знае, че аз съм бил вкарвал коли. Както всеки дето пише тук се занимава с нещо и никой не го бърка и не го коментира и аз искам така ;) Някой хора го знаят, от където и други хора са чули нещо и тръгват някакви митове, за това изобщо не искам да ме забърквате с каквито и да е коли и т.н.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 320d e46
Мечтае да кара: ///m4

Мнение от hunter675 » 10 Юни 2013, 20:35

Здравейте,утре ще ходя да гледам тази баварка http://www.mobile.bg/11369472973955448 ако може да дадете някой съвет,мнение ако сте забелязали нещо притеснително на пръв поглед?

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M47N

Мнение от mustang1986 » 10 Юни 2013, 23:29

hunter675 написа:Здравейте,утре ще ходя да гледам тази баварка http://www.mobile.bg/11369472973955448 ако може да дадете някой съвет,мнение ако сте забелязали нещо притеснително на пръв поглед?

2004г 5скорости няма.И е минала и заминала от пълния м пакет :mhihi:
Изображение

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e90 330d LCI Edition Sport
Мечтае да кара: Нищо повече от това.

Мнение от VladislavHristov » 10 Юни 2013, 23:47

Приятели ,а за тази кола може ли да ми дадете мнения.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=36umqc

Малко скъпа ми се вижда ,ако падне от цената продавача дали си заслужава ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 10 Юни 2013, 23:54

mustang1986 написа:
hunter675 написа:Здравейте,утре ще ходя да гледам тази баварка http://www.mobile.bg/11369472973955448 ако може да дадете някой съвет,мнение ако сте забелязали нещо притеснително на пръв поглед?

2004г 5скорости няма.И е минала и заминала от пълния м пакет :mhihi:

Топката не е от тази кола,такива чупки при е46 няма принципно на нито една.
На лоста вярно са 5ск но оборотомера червената зона не почва от 4500 а от 5000 поне това виждам.
Нещо с М пакета са далечни роднини,има нещо странно ,с мтех2 предна броня,М прагове и задната не е снимана но тоя кюнец май не е за снимане :)
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 11 Юни 2013, 8:35

VladislavHristov написа:Приятели ,а за тази кола може ли да ми дадете мнения.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=36umqc

Малко скъпа ми се вижда ,ако падне от цената продавача дали си заслужава ?

ми ако падне с 3,5-4к да :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330i 03` ръчка
Мечтае да кара: вече го кара

Мнение от miroslav_r » 11 Юни 2013, 11:05

Последна промяна miroslav_r на 11 Юни 2013, 11:22, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 11 Юни 2013, 11:15

miroslav_r написа:

А каде можем да погледнем колите които продаваш?Говоря специално за Е46!Понеже имам сериозни намерения за закупуване на читав екземпляр който искам аз да си го обслужа и да си го поглезя!Има доста коли в форума които се продават,но съм предубеден към българските глупости,изрядна,качваш се и караш и след месец два разбираш че не е така!Предпочитам да си взема внос и да си го огледам и да знам че аз съм си го обслужил и няма да имам неприятни изненади!Аз и на лични те бях попитал но всичко остана до там!

Ако трябва да съм честен - за това ти мнение бих те изгонил от форума ако можех :idea: - както искаш го разбираш...

пс: колеги след като са предубедени към нашите коли ,които продаваме и miroslav_r вярва на италиянците и джамбазите - предлагам на въпросите си да получи празни мнения.Защото нашето е Българска работа - ха мерси ,ей такива като теб препълниха Е46 подфорума с глупавите си проблеми ,които до преди 2-3 години не бяхме ги чували дори.Но ние не караме коли а бъдещи морги.
Много ми е интересно ако всички,които караме скрити лимонки не ви дадем отговори ни на лично ни тук - къв курник ще вземеш...че много ги разбирате тея БМВ-та ,те така или иначе вече са по 5 иляди лева - земи си 3 да ти е мирно като се строши. :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330i 03` ръчка
Мечтае да кара: вече го кара

Мнение от miroslav_r » 11 Юни 2013, 11:21

Колега визирах друго с мнението си но явно не си го разбрал!Както и да е,не искам да обиждам никой,затова ще изтрия изказването си!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 11 Юни 2013, 11:42

Gqbriel написа:Ако трябва да съм честен - за това ти мнение бих те изгонил от форума ако можех :idea: - както искаш го разбираш...

Ти пък почна много да храниш наляво и надясно :!:

Баварчо си ви го каза, защо не се харчат колите от форума:
Bavarcho написа:...някой хора им се иска постоянно да втълпяват как Е46 бил баси скъпата кола и много малко хора могат да си я позволят :) И само избрани карат страшните коли.

Като нещо не се продаде проблема не е в купувача :winky:
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 11 Юни 2013, 12:00

Alexch написа:
Gqbriel написа:Ако трябва да съм честен - за това ти мнение бих те изгонил от форума ако можех :idea: - както искаш го разбираш...

Ти пък почна много да храниш наляво и надясно :!:

Баварчо си ви го каза, защо не се харчат колите от форума:
Bavarcho написа:...някой хора им се иска постоянно да втълпяват как Е46 бил баси скъпата кола и много малко хора могат да си я позволят :) И само избрани карат страшните коли.

Като нещо не се продаде проблема не е в купувача :winky:

Точно така е! Казвал съм и преди: цената е според пазара, пише го във всеки учебник по икономика :yes: Всичко друго е мечти и надежди.
:yes:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 11 Юни 2013, 12:43

А па аз викам да се спрете щото и във форума и в атокъщите и в Италия и Германия има и читави коли и кенефи.
А цената не винаги е определяща.

Едно е сигурно евтино и хубаво няма - някой го разбират по трудния начин, други по-рано.

@Bavarcho
Без да имам нищо лично (мисля трябва да го знаеш)
не смяташ ли, че си противоречиш ...

Bavarcho написа:Как па като преди месец продавах перфектно купе ...

Bavarcho написа:Както всеки дето пише тук се занимава с нещо и никой не го бърка и не го коментира и аз искам така ;) Някой хора го знаят, от където и други хора са чули нещо и тръгват някакви митове, за това изобщо не искам да ме забърквате с каквито и да е коли и т.н.
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Потребител
Аватар

Мнение от kritiyan929 » 11 Юни 2013, 15:24

Здравейте колеги, ако скоро продам джипката си (Хонда ХР-В) имам доста и различни опции пред мен и се чудя бензин на газ или дизел. Та можете ли да кажете нещо за http://www.mobile.bg/11365771701135562 Гледам че доста време се продава, и никой не го е закупил това БМВ, а уж с ГАЗ, изглежда запазено?

ПредишнаСледваща

Назад към E46