Колеги помогнете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- agent_0007
- Потребител
-
Колеги помогнете
Здравейте колеги от 1 месец се мъча да си оправя Е36 328 м52 какво ли не смених съсипах я от диагностики и смених каквото показваше та датчик на коляновия вал , ламбда сонда гарнитурата на капака на свещите и пак има някакъв проблем който супер много дразни та да обясня за него както си карам колата подавам и газ нали и започва да пърди все едно като при свършване на горивото се получава а като я оставя на празен ход започва да дроби и да тресе като смених гарнитурата на капака на свещите забелязах че пак има малко масалце сложих нови свещи сухи и колата тръгна за известно време и пак започна да няма толкова ряз мисълта ми е дали е маслото макар и малко да е може да ми върти номерца или да е от помпата в понеделник ще я замеря и ще разбера .......... ще видя дали е намокрила пак свещите ако ги е пак ще се сменя гарнитура ......... кажете какво мислите по въпроса чувството е доста неприятно да разполагаш с 200 коня под капака и да не може да ги използваш и по гадното е че ме изпреварват някакви катафалки дето се казва ..........
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: Колеги помогнете
На мен ми дърпа яко масло и се оказа, че е от гумичките на клапаните, оказаха се за смяна...
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Сменете клапана за картерните газове непременно, ако не си го направил вече!
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- agent_0007
- Потребител
-
да не би да прехвърля тока заради маслото ?
4 мнения
• Страница 1 от 1