Механична инжекция на М10
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- mc_koko3586
- Потребител
-
Механична инжекция на М10
Здравейте. Трябва ми информация за механичната инжекция монтирана на М10 моторите. Всичко свързано с нея, ако може и снимки. Очаквам компетентните ви мнения. Благодаря предварително.
Последна промяна mc_koko3586 на 12 Сеп 2006, 2:27, променена общо 1 път
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
dopestar написа:ако ти потрябват и части за нея само драсни ЛС
Хахаха, механичен подлакърник за Е36

http://www.diakom.ru/spravka/vprisk/kj/printcip.html
http://www.bmworg.ru/repair/injector/in ... n=1&part=5
- mc_koko3586
- Потребител
-
Ако беше на Английски щеше да ми свърши невероятна работа
. Та верно ли на К-jetronik-a На М10 мотора дюзите са в главата ?! И някой има ли наблудения върху такъв инжекцион и същия мотор с карбуратор да сподели нещитчко за разхода ?!

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Да в главата са дюзите при К-жета.Имам наблюдения от карбураторната версия от К-жет и Л-жет.Най малко гори Л-жета а най ного 2БЕто ако е побългарено както винаги 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- mc_koko3586
- Потребител
-
Никои ли няма снимки на такава инжекция. Искам да я видя. И щом дузите са в главата зна4и присаждането на к-жет на карбуратор става невъзможно така ли ?! 

- Harrys
- Потребител
-
- Кара: e36 320 Touring
става да, трябват ти главата и колекторите и мех инжекцията, които dopestar има, иначе карба най - много гори и най малко върви, а като здравина може би К-джета бие дори и Л-а
- dopestar
- ентусиаст
-
mc_koko3586 написа:Никои ли няма снимки на такава инжекция. Искам да я видя. И щом дузите са в главата зна4и присаждането на к-жет на карбуратор става невъзможно така ли ?!
дай си меила имам доста снимки

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
l-jetronic форева
единствената слаба част за мен дебитомера и в случай на издеватества дюзите. други специфични неща, които се износват фактически няма.

единствената слаба част за мен дебитомера и в случай на издеватества дюзите. други специфични неща, които се износват фактически няма.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- mc_koko3586
- Потребител
-
dopestar написа:mc_koko3586 написа:Никои ли няма снимки на такава инжекция. Искам да я видя. И щом дузите са в главата зна4и присаждането на к-жет на карбуратор става невъзможно така ли ?!
дай си меила имам доста снимки
mc_koko3586@abv.bg Благодаря предварително. Ако ми пратиш и снимки на дузите също ще е добре.
А дали няма да стане ако сложа тези дюзи не в главата, ами да сложа фланец преди колектора на к-жетроника и на него да се монтират дюзите ?!

- viper
- Crash Master
-
krika написа:....Най малко гори Л-жета а най ного 2БЕто ако е побългарено както винаги
Е, може - и на мен 6,2/100 ми изглеждаше доста, като за 316-ка

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Зависи от гледната точка 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- dopestar
- ентусиаст
-
viper написа:krika написа:....Най малко гори Л-жета а най ного 2БЕто ако е побългарено както винаги
Е, може - и на мен 6,2/100 ми изглеждаше доста, като за 316-ка![]()
![]()
е ти как си го карал

- viper
- Crash Master
-
- dopestar
- ентусиаст
-
17 мнения