Аз ли не разбирам от коли или в другите е проблема ...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- TAZ
- Потребител
-
- Кара: e36 320i <3
Re: Аз ли не разбирам от коли или в другите е проблема ...
Еее, хайде сега колеги - нямало перфектни жабки... Ето я моята : https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 4902_n.jpg е, вярно, поиграх си малко за да я и нагодя механизма за плавно отваряне и леко беше увиснала, но поне за мен си е добре вече сякаш.. 

TAZ написа:Еее, хайде сега колеги - нямало перфектни жабки... Ето я моята : https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 4902_n.jpg е, вярно, поиграх си малко за да я и нагодя механизма за плавно отваряне и леко беше увиснала, но поне за мен си е добре вече сякаш..
Екстра ти е жабката.Какво точно си поигра, за да стане такава?
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Ето каква имам аз:

1мм в ляво има луфт, но това е положението. При Е36 си е детска болест.

1мм в ляво има луфт, но това е положението. При Е36 си е детска болест.

- ozBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36 Cupe
- Мечтае да кара: М5 Комби
А ето каква е мойта

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- TAZ
- Потребител
-
- Кара: e36 320i <3
firevint написа:TAZ написа:Еее, хайде сега колеги - нямало перфектни жабки... Ето я моята : https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 4902_n.jpg е, вярно, поиграх си малко за да я и нагодя механизма за плавно отваряне и леко беше увиснала, но поне за мен си е добре вече сякаш..
Екстра ти е жабката.Какво точно си поигра, за да стане такава?
Ами на първо време поправих механизма за плавно отваряне, че беше счупен. После поизкривих онази кука която е от вътрешната страна на капака на жабката за да я прибере малко, но нямаше кой знае какъв ефект. Моето леко увисване идваше от това че се бяха поразлепили по краищата вътрешната и външната кора на вратичката. Леко по средата с секундно лепило и всичко е ток вече. От тази снимка изглежда, че сякаш е пак увиснала в десния край, но не е ... Лично аз съм доволен от резултата !
тея старите стандартно си имат такъв луфт, но на теб ти липсва едно парче плат, което се лепи там и го прикрива.ozBMW написа:А ето каква е мойта![]()
иначе малки луфтове, като на снимката на автора, може лесно да се оберат при слагането на жабката. като цяло лесно се усуква и ако от едната страна не е напълно стегнат някой винт, ще видите как се променя луфта.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Голям перфекционизъм, голямо нещо... На мен жабката винаги ми е била най-малкия проблем 
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Направо сме цъфнали и вързали, та сме стигнали до фиксване на половин милиметър фуга на жабките
Иначе имаше някакви случаи на отваряне на жабка по време на преминаване през най-обикновена българска дупка. Тогава вече наистина е дразнещо.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Е до там чак да падат по дупките мисля да не се стига
Само незнам защо някои имат механизъм за плавно отваряне, а други не. Мойта е фейсова и няма такъв механизъм

Само незнам защо някои имат механизъм за плавно отваряне, а други не. Мойта е фейсова и няма такъв механизъм

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
b00st написа:Е до там чак да падат по дупките мисля да не се стига![]()
А стига се, като я пренатегнеш да се затваря прекалено плътно бравата не заключва хубаво и бие пасажера през краката

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
b00st написа:Е до там чак да падат по дупките мисля да не се стига![]()
Фейсова, а няма механизъм за плавно отваряне-да не би да ти е сменял предишния собственик жабката

- b00st
- User
-
baitun написа:b00st написа:Е до там чак да падат по дупките мисля да не се стига![]()
Фейсова, а няма механизъм за плавно отваряне-да не би да ти е сменял предишния собственик жабката, а при варианта с рапидките и при мен я има екстрата да се отваря при преминаване на неравности или рязко спиране
. Ще се тунингова тези дни, че дразни много.
Предишния собственик е първия собственик, така че надали

Виждал съм и на други Е36ци да нямат. Както и не всички имат инсталация за фенерче примерно.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
b00st написа:baitun написа:b00st написа:Е до там чак да падат по дупките мисля да не се стига![]()
Фейсова, а няма механизъм за плавно отваряне-да не би да ти е сменял предишния собственик жабката, а при варианта с рапидките и при мен я има екстрата да се отваря при преминаване на неравности или рязко спиране
. Ще се тунингова тези дни, че дразни много.
Предишния собственик е първия собственик, така че надали![]()
Виждал съм и на други Е36ци да нямат. Както и не всички имат инсталация за фенерче примерно.
Имала е просто е строшен, има два варианта на механизма за плавно отваряне.

- b00st
- User
-
vld написа:Имала е просто е строшен, има два варианта на механизма за плавно отваряне.

Убеден съм, че няма, щото съм я свалял 3 пъти за смяна на филтъра в купето и съм я оглеждал. Пуснах едно търсене и според пича от bimmerforums така трябва да изглежда десния пластмасов държач на тия къде се пускат плавно.
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... st22282700
Моите не са такива, една солидна част са, не две. Ако знаеш някъв друг механизъм споделяй да го търсим.
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Ако ти е счупен механизма за плавното отваряне имаше тема на един колега в която беше решил проблема със спринцовка, но не мога да намеря темата. а по въпроса с отварянето в движение, заключвай те ги бре!

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3