Спортен филтър на е36 дебитомер
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Besnia2005
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Спортен филтър на е36 дебитомер
Не знам как да формулирам заглавието на темат за т'ва просто написах нещо...
Става дума за дебитомера, нали като се махне обикновената кутия, слагаме спортен филтър и за да не виси във въздуха се използват планки, до тука всичко ясно и точно по учебник. Обаче като сложихме планката я монтирахме единия край за купето, а другия с болт навит направо в дебитомера, смисъл нали в самия дебитомер има 3-4 резби дето не знам за какво се ползват честно казано, но предполагам не пречи да седи там един болт и да фиксира планката ? Но той като се появи едно притеснение реших да питам и тука, че да съм сигурен на 100%
Въпроса след тази встапителна част е : Има ли проблем да се ползват тези резби в дебитомера за фиксиране и държане или да го правя като при мене с цялостна скоба и плакна през целия дебитомер ? Аз лично не виждам проблем и ми се стори мн удобно с тия резби и ако има проблем да се ползват за такова нещо моля да ми кажете, защо има проблем и защо подяволите са там, ако не може да се ползват за такова нещо, мерси !

Става дума за дебитомера, нали като се махне обикновената кутия, слагаме спортен филтър и за да не виси във въздуха се използват планки, до тука всичко ясно и точно по учебник. Обаче като сложихме планката я монтирахме единия край за купето, а другия с болт навит направо в дебитомера, смисъл нали в самия дебитомер има 3-4 резби дето не знам за какво се ползват честно казано, но предполагам не пречи да седи там един болт и да фиксира планката ? Но той като се появи едно притеснение реших да питам и тука, че да съм сигурен на 100%
Въпроса след тази встапителна част е : Има ли проблем да се ползват тези резби в дебитомера за фиксиране и държане или да го правя като при мене с цялостна скоба и плакна през целия дебитомер ? Аз лично не виждам проблем и ми се стори мн удобно с тия резби и ако има проблем да се ползват за такова нещо моля да ми кажете, защо има проблем и защо подяволите са там, ако не може да се ползват за такова нещо, мерси !

Не е важна колата, важно е задкормилното устройство 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Спортен филтър на е36 дебитомер
Не си казал с какъв двигател си, но при М50 дебитомера е един и същ за е36 и е34. При е34 тези отвори с резби са за едни болтчета, които държат филтърната кутия за еебитомера. При е36 като свалях дебитомера не видях подобно нещо. Тъй че навивай каквото ти е необходимо там и не се притеснявай.
- Besnia2005
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Re: Спортен филтър на е36 дебитомер
Да и аз така предположиш
Мерси

Не е важна колата, важно е задкормилното устройство 

3 мнения
• Страница 1 от 1