23.09.06(Събота)-Посещение при сираците от Гуцал в Д. Баня
Модератори: mitaka7, Общи модератори
63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
23.09.06(Събота)-Посещение при сираците от Гуцал в Д. Баня
Здравейте! Както повечето от вас знаят, голяма част от децата от закрития дом за сираци в с. Гуцал бяха преместени в дома за сираци в Долна Баня. След проведени телефонни разговори с Ели решихме да организираме едно гостуване при нашите приятелчета и да им покажем, че ние никога няма да ги забравим
Ще се радвам ако се съберем поне няколко коли този път и ги направим отново щастливи дори и за няколко часа. По всяка вероятност ще пътувам сам, така че ако има желаещи, които не са с автомобили могат спокойно да се разпишат в темата или да се свържат с мен - все ще измислим някакъв превоз
След няколко дни ще уточним и часа на тръгване
Сега сте вие.

След няколко дни ще уточним и часа на тръгване

Сега сте вие.
Последна промяна X-citer на 24 Сеп 2006, 15:01, променена общо 1 път

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
x3mDriver написа:Добре де защо пак Съботадо 14 съм на работа ... мамка му да беше лесно ...
Защото Събота е най-удобно за повечето хора.

- R.Dimitrov
- Потребител
-
ако някой иска да се вози при мен има място но няма да съм със БМВ-то а със един мерцедес S класа ако нямате нищо на против
skorosta e kato sexa,a katastrofata kato orgazma
- X-citer
-
Не колите, а хората са важни. Дори и да дойдеш с трабант за децата е без значение. Ще се радвам ако си сериозен 

- R.Dimitrov
- Потребител
-
бате много мраза да лъжа само искам да кажете каде и кога и незнам какво да земаа
skorosta e kato sexa,a katastrofata kato orgazma
Утре ще звънна на директорката за да я уведомя, че ще отидем и ще я попитам имат ли нужда от нещо. В дома са повече момичета, така че който има дрешки, които да не носи и които разбира се да не са много захабени може да вземе. Иначе, ще купим малко сладки лакомства за децата и натурални сокове. Това е за сега.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ми за женски дрешки може да се измисли нещо довечера ще разпитам жена ми, със сигорност има какво да се събере те са три сестри. Последно носихме дрехи в един дом в Драгалевци и не знам дали има още неща какви възрастови граници да глрдаме и така.
Ако не мога да дойда предполагам няма да е проблем да ви дам да ги занесете?
Ако не мога да дойда предполагам няма да е проблем да ви дам да ги занесете?

Преди малко говорих с директорката - г-жа Колева се казва и ме помоли да не носим нищо. Иска да се запознаем, за това моля ви не носете нищо освен себе си и само позитивна енергия. Който желае да дойде да заповяда. Обичайните заподозрени ще са там.
Тръгване за Долна баня - Събота 23.09.2006 - 12:00 часа от бензиностанция Лук Ойл намираща се след караулката на изхода на София в посока Пловдив.
Желателно е да се съберем между 11:30 и 11:45 на бензиностанцията за да може да потеглим точно в 12:00 часа.
Тръгване за Долна баня - Събота 23.09.2006 - 12:00 часа от бензиностанция Лук Ойл намираща се след караулката на изхода на София в посока Пловдив.
Желателно е да се съберем между 11:30 и 11:45 на бензиностанцията за да може да потеглим точно в 12:00 часа.

- furnata
- ентусиаст
-
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
- furnata
- ентусиаст
-