Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Мой познат си взе X3 2.0d 2006 за 13хил лв. Ще видим какво ще излезе.
Последна промяна Emooo на 04 Юни 2013, 20:39, променена общо 1 път
Tool - Fear Inoculum
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
и аз ги наблюдавам от доста време. В Германия на около 150 000к. с голямата навигация и преден парктроник и автоматик са около 16к това е за 2003-4та 530д и 525д гледам ама те почват от 2004-5та ако не се лъжа и са около 16-17к.
Един приятел си взе от Германия 320д ръчка, без никакви екстри на 90 000км 2005та за 16к
Един приятел си взе от Германия 320д ръчка, без никакви екстри на 90 000км 2005та за 16к
то и аз гледам до кам 15-16к, но като излезе нещо, което да струва по-малко няма лошо да се види.. може пък да излезе нещо.
Иначе знам, че ги взимат по 4-5к евро от Италия в момента.. един приятел в Италия си взе за 4к 530д с развалена турбина.. Ако всичко друго и е ок, то явно цените падат. Нормално според мен да паднат след като излезе новата петица, а пък и това е кола на средно 8 години....
Иначе знам, че ги взимат по 4-5к евро от Италия в момента.. един приятел в Италия си взе за 4к 530д с развалена турбина.. Ако всичко друго и е ок, то явно цените падат. Нормално според мен да паднат след като излезе новата петица, а пък и това е кола на средно 8 години....
Gqbriel написа:Дори в немско са средно 16к...
20к според мотор екстри и година...някак си е60 2004/5 за 20к с екстри на нула не са резонни- мое мнение![]()
Това което гледам по обявите че добре изглеждащите почват от минимум 16+
Вярно е, че 16к е нормално за кола без екстри, но зависи кой какво търси. Примерно аз лично не бих взел Е60 без кожа, без ксенон, без двузонов климатроник, с ръчни скорости и т.н. ако ще и за 10к да ми я дават. Наистина хубава и гледана кола от Германия, след 2005 г., на под 200 хил. км. с гореизброените екстри плюс комфортни седалки с подгряване и обдухване под 12к евро още не съм срещнал. С малко късмет и пазарлък да речем, че може да се вземе за 11к евро. Следя пазара вече близо година.

П.С. Gqbriel, за комби бих погледнал тази http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=46&t=337771
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
dimodi написа:Gqbriel написа:Дори в немско са средно 16к...
20к според мотор екстри и година...някак си е60 2004/5 за 20к с екстри на нула не са резонни- мое мнение![]()
Вярно е, че 16к е нормално за кола без екстри, но зависи кой какво търси. Примерно аз лично не бих взел Е60 без кожа, без ксенон, без двузонов климатроник, с ръчни скорости и т.н. ако ще и за 10к да ми я дават. Наистина хубава и гледана кола от Германия, след 2005 г., на под 200 хил. км. с гореизброените екстри плюс комфортни седалки с подгряване и обдухване под 12к евро още не съм срещнал. С малко късмет и пазарлък да речем, че може да се вземе за 11к евро. Следя пазара вече близо година.
П.С. Gqbriel, за комби бих погледнал тази http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=46&t=337771
Знам обявата - красива е меко казано..засега следя пазара и надявам се до месец два да почна с огледите.Определено предпочитам форумна кола и това е първото което гледам.
Пс:тези 20ски се махат моментално

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
Emooo написа:Мой познат си взе X3 2.0d 2006 за 13хил лв. Ще видим какво ще излезе.
И тук има едно такова за продаване...
Огледах го набързо... кожата изкуствена и се бели където е по износено, волана и той така. Като цяло (според моя вкус) интериора е ужас... От към екстри постна работа. А и тоя двигател не е ли малък за такава кола?
Дребни външни забележки и цената е подобна... според мен си заслужава, но на мен не ми харесва.
- daskaloff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е60 525d
относно беленето на SensaTech-a на Х3 .... на баща ми на Х3-ката на 5-6хил.км като беше колата почна да се бели...
Gqbriel написа:dimodi написа:Gqbriel написа:Дори в немско са средно 16к...
Знам обявата - красива е меко казано..засега следя пазара и надявам се до месец два да почна с огледите.Определено предпочитам форумна кола и това е първото което гледам.
Пс:тези 20ски се махат моментално
Тази в Русе няма какво да ходиш да я гледаш. Колата на колегата е с доста повече екстри и при всички положения в по-добро състояние. Ще си спестиш еко таксата и най-вероятно от застраховки и може би обслужването ще ти е по-леко, плюс че изглежда маниашки. Това е може би единственото комби, което ми хваща окото на мен лично

Здравейте,
Мнение за тази, дали някой я е гледал? С бизнес навигацията е но нищо, друго нешо орязано има ли като екстри защото не съм много запознат, повечето които ги знам ги има.
http://www.cars.bg/c296914
Благодаря
Мнение за тази, дали някой я е гледал? С бизнес навигацията е но нищо, друго нешо орязано има ли като екстри защото не съм много запознат, повечето които ги знам ги има.
http://www.cars.bg/c296914
Благодаря
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Според мен тази кола няма екстри, освен кожа и автоматик.
Даже ми се струва че има и рядко срещаните халогенни фарове, но на снимките трудно се разпознава.
Халогенните фарове се познават по сребристия цвят отстрани на рефлекторите, а ксенона е със хром там.
Даже ми се струва че има и рядко срещаните халогенни фарове, но на снимките трудно се разпознава.
Халогенните фарове се познават по сребристия цвят отстрани на рефлекторите, а ксенона е със хром там.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
da6ip написа:Според мен тази кола няма екстри, освен кожа и автоматик.
Мерси колега, да забелязвам и аз сега че няма двузонов климатроник, подгряващи седалки и т.н. Незнам дали има памет на седалките също. А като цена прямо години/екстри/състояния какво мислите? В този ред на мисли, не се знае механично в какво състояние е и естествено евентуално ще я прегледам в някой сервиз. Някой може ли да препоръча читам човек който да ми каже всичките проблеми (не си и представям че няма да има такива), но знаем какви са цените ако се наложи ремонт.
Мерси пак
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
по-добре си вземи преди феиса за тези пари ще вземеш пълно оборудване , на малко километри и предполагам определено ще бъде по-добрия избор и дори ще ти остане някой лев настрани 

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Не съм съгласен с горното твърдение,но хора и разбирания различни...Колата е с ксенон(ангелски очи)!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
Може ли да се провери от нета последно колата (е60 530d) е влизала в официален сервиз за обслужване или ремонт по вин номер?
Вин-а е b155875
Вин-а е b155875
- batzlati
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: карах почти всичко
AgeraR написа:Може ли да се провери от нета последно колата (е60 530d) е влизала в официален сервиз за обслужване или ремонт по вин номер?
Вин-а е b155875
Не , за жалост колега!
Само в базата данни на офицялните представителства на BMW.