проблем авто пилот
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
проблем авто пилот
имам проблем с авто пилота карам си натискам това на махагоновата лайсна с километража и от там на татъка каквото и да натискам не зацепва на км на които съм

- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Re: проблем авто пилот
Напълни форума с теми обаче не се сети една търсачка да ползваш.
Отваряш капака и виждаш темпомата дали бачка , закрепен е точно до масления филтър. Виж жиците как са и идва ли ток до него.
Операцията по работене с този темпомат не е много сложно , но все пак ще я напиша. Цъкаш бутона на лайсната и след това достигаш няква скорост ( 80км да речем ) и цъкаш от волана + , от там вече трябва си бачка всичко. Ако не бачка почваш по горната процедура и слагаш също така диагностиката да видиш кво става. Също може да ползваш търсачката и да намериш разни решения.
Отваряш капака и виждаш темпомата дали бачка , закрепен е точно до масления филтър. Виж жиците как са и идва ли ток до него.
Операцията по работене с този темпомат не е много сложно , но все пак ще я напиша. Цъкаш бутона на лайсната и след това достигаш няква скорост ( 80км да речем ) и цъкаш от волана + , от там вече трябва си бачка всичко. Ако не бачка почваш по горната процедура и слагаш също така диагностиката да видиш кво става. Също може да ползваш търсачката и да намериш разни решения.
- joreto007
- младши ентусиаст
-
за пръв път се зблъсквам с такава кола не ги разбирам тея темпомати но това ако излиза от диагностиката ще е добре и съм ползвал търсачката но не намерих това което ми трябва

- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Колега и на мен ми прави изречения като го пусна и дам газ от волана никаква реакция спирам го и го пускам пак от копчето и си зацепва

- radоatanasov
- Потребител
-
Колега,преди да натиснеш копчето на таблото,повдигни с крак леко педала на съединителя и тогава го натисни.
- joreto007
- младши ентусиаст
-
Колата е автомат и като го пусна 1 пат от копчето на лайсната и ако изгасне повече не се пуска докато не загася колата

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Да не пускам нова тема. При махане на лайсната(преди време) с бутона на темпомата, само едни отрязани кабели видях. Колата си има темпомат, който бачка идеално с копчетата на волана. Обаче недоумявам защо някой е резнал кабелите на копчето на лайсната. И ми се ще да разбера, къде отиват тия кабели, че ако може да ги свържа, барем и копчето пробачка. То не че ми треба, ама ей тъй.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Elesar74 написа:Да не пускам нова тема. При махане на лайсната(преди време) с бутона на темпомата, само едни отрязани кабели видях. Колата си има темпомат, който бачка идеално с копчетата на волана. Обаче недоумявам защо някой е резнал кабелите на копчето на лайсната. И ми се ще да разбера, къде отиват тия кабели, че ако може да ги свържа, барем и копчето пробачка. То не че ми треба, ама ей тъй.
Можеш ли да го снимаш и качиш това копче на лайсната да го видим.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
552 к.с. GAS POWEREDVideo -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Ако на волана си имаш копче I/O, ще излезе, че някой е "РЕТРОФИТНАЛ" тази лайсна от дърта кола на твоята и за това кабелите не отиват на никъде.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
552 к.с. GAS POWEREDVideo -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Имам. Абе да стои, няма сега лайстна да сменям. Downgrade, нищо.
- joreto007
- младши ентусиаст
-
А може ли проблема да е от счупен водач на жилото за газта сми тово пласмасата която се навива

13 мнения
• Страница 1 от 1