Е38 втвърдява спирачка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Е38 втвърдява спирачка
Колеги от както купих колата има някои проблеми един по един ги отстранявам , та следният е че като карам спирачки имам като тръгна рязко да спирам и когато колата е спряла педала не потъва и трябва много силно да го натискам за да спра.
Сменил съм вакум помпата уж от нея беше проблема но не се оправи,сега съм зел едно клапанче за вакум от сервото което излиза , но ми казаха за някаква мембрана на сервото .. Някой имал ли е такъв проблем и ако знае как се оправя нека да сподели
Сменил съм вакум помпата уж от нея беше проблема но не се оправи,сега съм зел едно клапанче за вакум от сервото което излиза , но ми казаха за някаква мембрана на сервото .. Някой имал ли е такъв проблем и ако знае как се оправя нека да сподели

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Re: Е38 втвърдява спирачка
Най-вероятно сервото ти е за смяна, събирало е вода под него, хванало е ръжда отдолу и не държи вече.

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Re: Е38 втвърдява спирачка
мен това ми го изигра само веднъж, след по-дълго седене. Оправи се с повечко каране и да чукам на дърво не се появи до момента като проблем

ATR-42/72
3 мнения
• Страница 1 от 1