Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Колеги,какво мислите за тази? Цената ми се струва ниска,човека е писал във фейсбук под обявата, че ще ходи в щатите и иска да я продаде.
Виждате ли нещо нередно?
Благодаря
Виждате ли нещо нередно?
Благодаря
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
TauCaHa написа:Виждате ли нещо нередно?
Ниска цена за един от най-умрелите автомобили проивеждани от БМВ (някога)... не мисля, че е ниска... дори е висока! Ако имаше ГИ щеше да струва 6 000лв.
това е нередното, което аз виждам, иначе както съм писал и там - с газово, това е идеалния градски автомобил

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Някой може ли да каже дали този волан на Е46-цата купе е оригинален за модела? Чудя се защото в повечето обяви никъде не се среща такъв волан.
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Nelson написа:Някой може ли да каже дали този волан на Е46-цата купе е оригинален за модела? Чудя се защото в повечето обяви никъде не се среща такъв волан.
Оригинален си е за е46

http://www.realoem.com/bmw/partxref.do? ... series=E46

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
Ето и една снимка от днес нормално ли е това разстояние 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bmwist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: ///M
papi4 написа:Ето и една снимка от днес нормално ли е това разстояние
Изглежда, че е малко по-голямо , но какво значение има това ако другото е наред?
Ето ти снимка на друга е46 coupe за сравнение :

- VladislavHristov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90 330d LCI Edition Sport
- Мечтае да кара: Нищо повече от това.
Колега ,моето напълно непрофесионално мнение ,е че е леко голямо това разстояние.
Мнението ми се основава на други снимки и сравнения.
Най-добре може да ти каже колега който кара такъв автомобил ,за да си сигурен.
Мнението ми се основава на други снимки и сравнения.
Най-добре може да ти каже колега който кара такъв автомобил ,за да си сигурен.
- ivaylo.rusev
- Потребител
-
Здравейте, колега
моля за мнение за този автомобил. Гледам го и мисля да отивам да го гледам на място и да се женя за нея
http://www.cars.bg/c305762
Как ви изглежда този автомобил нещо на пръв поглед стряскащо?
Поздрави Русев
моля за мнение за този автомобил. Гледам го и мисля да отивам да го гледам на място и да се женя за нея

Поздрави Русев
- SlipX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ШЕ 330d (manual)
- Мечтае да кара: bmw f10 m5
- Детайли за колата: M-packet Mtech 1
ivaylo.rusev написа:Здравейте, колега
моля за мнение за този автомобил. Гледам го и мисля да отивам да го гледам на място и да се женя за нея![]()
Поздрави Русев
Понеже съм от Добрич, и знам че цените ни на автокъщите са малко завишени, поради румънците, който плащат повече. Мисълта ми е да се пазариш малко и да свалиш от цената. С оглед на екстрите колата не е нищо особенно, километрите са поне 3 пъти в повече, ксенона не е оригиналния (просто информативно), колата е със зимни гуми, и като гледам някой неща по таблото светят. Провери я в сервиз, в Добрич са 1-2ма който разбират от бмв-та,( ако искаш мога да ти дам номера на единия на лично).
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Само като видя, че са им се досвидели 20-тина лева за подкалник..

- ZealoT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330i
K_Ilkov написа:Gqbriel написа:ZealoT написа:Благодаря на колегите за мнението
точно черната 330i за 14400 лв. ще купувам!
Иначе искам м54б30 точно заради страхотния двигател. А и както казва Джеръми от Топ Гиър БМВ под 200 коня не е БМВ. Нищо лично към колегите със по-слаби двигатели - просто цитирам. Колата няма да се кара много - имам си малолитражка за ежедневно градско. Просто искам да си купя хубава играчка - Е46 наистина много ми харесва като визия.
Утре ще ходя до Явор да я погледне, стига да има възможност човека.
Определено вече съм улегнал водач на МПС, но знаете как е - човещинка, понякога искам да си поиграя като малките деца.
Иначе предвиждам смяна масалце, филтри и масло на скоростна кутия и ще видим Явор какво ще каже.
Ще се радвам да чуя и други мнения по въпроса.
Мерси предварително!
Аз не виждам какво мнение може да се каже за тази - освен ако не е гледана на живо...щом си и метнал око отивай да я гледаш да не я отнесат - читава такава Е46 не се задържа дълго.
+1 на първо четене наистина изглежда много добре и доста добре заредена от към екстри
км не им вярвам ама те няма и смисъл да се коментират
трябва и един обстоен преглед и диагностика
обстоен преглед и диагностика при един пич до Токуда - и от днес съм собственик на колицата
удоволствието е .... неописуемо хихиххихих радвам се като 4 годишната ми дъщеря .....
2 Hard 4 You
bmwist написа:papi4 написа:Ето и една снимка от днес нормално ли е това разстояние
Изглежда, че е малко по-голямо , но какво значение има това ако другото е наред?
Ето ти снимка на друга е46 coupe за сравнение :
Моля,за мнението на някой колега с фейслифт купе следващият ми вариант е този
http://www.autoscout24.de/DetailsGTM.as ... 00&asrc=st с малката навигация без хаман кардон без подгряване на седалките
понеделник,вторник ще ида да ги видя и двете на живо
- VladislavHristov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90 330d LCI Edition Sport
- Мечтае да кара: Нищо повече от това.
Имай предвид ,че малката навигация ,силно може да се нарече "навигация". Разликата между голямата и малката навигация е просто огромна ,несравними.
Отзад е с диодни стопове и за сега нямат изгорели лед крушки като гледам на снимките .Попринцип изглежда стопа много по-добре по мое мнение като е диоден ,но имай в предвид ,че след време имат навика да горят доста лед крушки и започва да се набива на очи.
По лично мое мнение километрите не са реални ,но това няма как да знаеш на 100% ,така че...
Тъкмо ако ще гледаш и двете ,ще имаш възможност да сравниш разстоянието между капака и фара ,което те притеснява в другата.
Надявам се ,съм помогнал. Успех в избора !
Отзад е с диодни стопове и за сега нямат изгорели лед крушки като гледам на снимките .Попринцип изглежда стопа много по-добре по мое мнение като е диоден ,но имай в предвид ,че след време имат навика да горят доста лед крушки и започва да се набива на очи.
По лично мое мнение километрите не са реални ,но това няма как да знаеш на 100% ,така че...
Тъкмо ако ще гледаш и двете ,ще имаш възможност да сравниш разстоянието между капака и фара ,което те притеснява в другата.
Надявам се ,съм помогнал. Успех в избора !

- S.Georgiev.
- Потребител
-
Здравейте, искам да ви попитам като по-вещи, да дадете по мнение за това 318 е46 143hp. Колата е внос от Италия и ГИ е от там, според продавача е около 150х.км, мен ме притеснява и това, че се продава поне от началото на годината... Благодаря предварително за мнението.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=33y86y
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=33y86y