Проблем с табло на Е36-обновена
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с табло на Е36-обновена
Колеги изчетох доста теми от търсачката ,но колегите пишат за проблем,който при мен е различен-така,че реших да пусна тема тук.Ако някой даде линк към съществуваща подобна тема,нека модераторите да заключват.
Проблема е следния-карам 325 тдс,преди 2 дена спряха да показват уредите на таблото-гориво,скорост,оборотомер,температура-както и показанията на километража.Всичко останало работи лампи и осветление.Пробвах с тест на таблото,със махане на клемата на акумулатора и нищо.
Питането ми е някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и евентуално как го е отстранил.
Поздрави.
Проблема е следния-карам 325 тдс,преди 2 дена спряха да показват уредите на таблото-гориво,скорост,оборотомер,температура-както и показанията на километража.Всичко останало работи лампи и осветление.Пробвах с тест на таблото,със махане на клемата на акумулатора и нищо.
Питането ми е някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и евентуално как го е отстранил.
Поздрави.
Последна промяна BEN на 30 Авг 2013, 9:09, променена общо 2 пъти
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Re: Проблем с табло на Е36
имах същия прболем че го свалях гледах и какво ли не...
Не бой се ще се само управи след известно количество време (при мен най-дългия период бе не повече от час) проблема е временен но почвай да си мислиш за ново табло (под ново имам предвид 2ра злоупотреба)
Не бой се ще се само управи след известно количество време (при мен най-дългия период бе не повече от час) проблема е временен но почвай да си мислиш за ново табло (под ново имам предвид 2ра злоупотреба)

Колега аз за това написах ,че за този проблем не видях тема. А именно от 3 дена таблото е така-не работи,без индикация.
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Колега, провери ли таблото с предпазителите 1н по 1н. При мен беше станал същия проблем, защото бях докоснал кабелчетата на газовата и направих късо и всичко друго ми работеше без 4-та прибора и след проверка с мултицед на всички предпазители намерихме изгорялия и го сменихме и се оправи
Дано съм ти бил полезен

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
Не е бушон колега,сложих табло от друг тдс и тръгна без ядове от раз.Върнах си моето и греда-не тръгва
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
BEN написа:Не е бушон колега,сложих табло от друг тдс и тръгна без ядове от раз.Върнах си моето и греда-не тръгва
30 лева за ново табло = добре похарчени пари

Колега проблема не е в това да дам 50-60 лв за табло,идеята е дали някой е оправял такъв проблем.Обичам да си се занимавам с колата.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
BEN написа:Колега проблема не е в това да дам 50-60 лв за табло,идеята е дали някой е оправял такъв проблем.Обичам да си се занимавам с колата.
Колега, отвори таблото и провери електролитните кондензатори- най-вероятно е някое захранване. Така преди години минах с 50ст. вместо да дам 1500 DM- в Дару кар ми казаха, че вътре имало две платки, всяка по 1500 и трябвало да се смени или едната или другата.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
zvetiko написа:BEN написа:Колега проблема не е в това да дам 50-60 лв за табло,идеята е дали някой е оправял такъв проблем.Обичам да си се занимавам с колата.
Колега, отвори таблото и провери електролитните кондензатори- най-вероятно е някое захранване. Така преди години минах с 50ст. вместо да дам 1500 DM- в Дару кар ми казаха, че вътре имало две платки, всяка по 1500 и трябвало да се смени или едната или другата.
И кварца дедо попе, даже е писано във форума

Sent from BMW professional RDS

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
BEN написа:Колега проблема не е в това да дам 50-60 лв за табло,идеята е дали някой е оправял такъв проблем.Обичам да си се занимавам с колата.
Има много писано по въпроса, някакъв кварц се поврежда до колкото помня.
viewtopic.php?f=8&t=206113&hilit=%D0%BD%D0%B0%D0%B9+%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B5+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B0+%D1%81+%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE+%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD=

Колеги изгърмя и второто табло което сложих, на 4 ден.Явно проблема не е в таблото,интересно че диагностиката не показва проблем.
Re: Проблем с табло на Е36-обновена
Колеги равносметката до тук 2 табла от дизел 1 от бензин вече изгоряха.В момента карам пак с бензиново(оказа се доста издръжливо).Проблема си остава-таблото е дискотека по време на движение.Забелях,че стрелките играят най-много сутрин докато колата загрее-след това цял ден я карам таблото е нормално.Незнам кво да правя,на 2 диагностики ходих казаха че проблем с тоците няма!!!!!
12 мнения
• Страница 1 от 1