Inpa или DIS
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- daskaloff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е60 525d
Inpa или DIS
Здравейте колеги,
имам едно въпросче относно ДИС-а и Инпата - на кои от двата софтуер-а да вярвам ?
Проблема е следния - онзи ден докато карах на дълъг път ми се стори че имам проблем с колата и като се прибрах изкарах кабела и почнах да чета колата.... INPA-та казва ЕGT сензор, DIS-a казва backpresure sensor ? на кое да вярвам или да сменям и двете, че да съм сигурен
имам едно въпросче относно ДИС-а и Инпата - на кои от двата софтуер-а да вярвам ?
Проблема е следния - онзи ден докато карах на дълъг път ми се стори че имам проблем с колата и като се прибрах изкарах кабела и почнах да чета колата.... INPA-та казва ЕGT сензор, DIS-a казва backpresure sensor ? на кое да вярвам или да сменям и двете, че да съм сигурен

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Re: Inpa или DIS
DIS-a принципно дава по точно описание на error кода, който би трябвало да е един и същ при четене и с DIS и с INPA. Така че вярваш на четири символния код и търсиш информация за него.
Only dead fish follow the stream...
- daskaloff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е60 525d
Re: Inpa или DIS
Мерси градски
после ще я закача пак и ще запиша кода на грешката, и ще видя по нет-а какво казват....
после ще я закача пак и ще запиша кода на грешката, и ще видя по нет-а какво казват....
3 мнения
• Страница 1 от 1