Конкурс за външен вид - БМВ Събор 2013

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: Конкурс за външен вид - БМВ Събор 2013

Мнение от LiTtLeRoCk » 26 Май 2013, 19:40

stilko написа:
LiTtLeRoCk написа:
stilko написа:

Надявам се, че на следващия събор лично ти ще изявиш желание да се включиш в работата, а ако има конкурс в оценяването на колите, че да я свършиш по-качествено.Лично поемам ангажимент да те включим в оценяващите.Хора като теб ги е имало, има ги и ще ги има винаги. Само критикуват, но никога не правят нищо за да подобрят нещата.Много е лесно да се приказва и да се сочат грешките.

На предния събор оценявах заедно с Илко и Преслав. В нашия раздел не си спомням да е имало недоволни. За следващия събор задължително ме включи с удоволствие ще помогна отново.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Грижи нямаш, само ми напомни като му дойде времето, защото няма да ми е само това на главата.Заявявам го публично!
И този път е можело да се включиш, имало е тема в раздела за членовете 1во ниво, но не си го направил, затова нямаш много право да мрънкаш viewtopic.php?f=131&t=328727&start=30

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 26 Май 2013, 19:47

Писах го и в другата тема, но не може да се явиш на конкурс и да претендираш за автентичност, а колата ти да е с цвят на моторния кош, различен от купето, да си с М-пакет и на мястото за ауспуха което е 10см. да стърчи един виснал клюн, да си изшил сенник от стъклопласт яко със силикон, да си поставил ксенони от нейде си и кабелите да са навързани като на Спайдър-мен магистралата, стъклата на фаровете да са ти марка не знам си каква и не на последно място да не си се измил дори моторния отсек, а да си ударил един парцал ей така!
Последна промяна POL_Starshi на 26 Май 2013, 20:14, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ентусиаст
Аватар
Кара: U.D.M.

Мнение от stilko » 26 Май 2013, 19:48

Бях зает с кипрене на колата, но напразно. ;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit

Мнение от shumisho » 26 Май 2013, 19:54

DAEL написа:
shumisho написа:Само за това мога да се съглася, но съгласи се и ти, че начина, по който стана това беше доста тъмен...

Извади и ти такава Алпина и ще я оценяваме " по-светлия" начин!? ;)

Сигурен бях, че ще се стигне до това глупаво изречение. Колега, нито съм толкова нагъл, нито съм сляп. Нямам нищо против да загубя от такава уникална кола. Но начина, по който това стана е смешен.
Желанието ми беше просто да се извините, за слабата организация на конкурса, за слабите оценяващи. А видиш ли, не стига, че получихме това на събора, а и хора като теб продължават да наглеят. Срамота

Но стига вече... имаше толкова ощетени момчета, аз съм тръгнал да пиша. Не си признавайте гафовете -- ОК, но поне си вземете поуки

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 26 Май 2013, 19:54

Предложих нещо в другата тема, поствам го и тук.
Dpy написа:По повод оценяването, ясно е, че няма човек, който да познава тънкостите на всички модели еднакво добре, съответно е възможно да има някакви пропуски. Имам предложение за друга година. Във всеки подфорум(е30, е36....)да се кандидатират примерно 5 човека, които от дълго време карат такъв модел и се интересуват живо от всичко свързано с него и с гласуване под формата на анкета, потребителите(потенциални участници)на въпросният подфорум да си изберат сами, кой да е оценяващ на техният модел.

Друг плюс е също, че по този начин, ако огледа се прави да речем от по двама души за всеки модел, нещата ще се случат не само по-качествено, но и по-бързо и по-малко натоварващо, както за журито, така и за участниците.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 26 Май 2013, 19:59

Dpy написа:Предложих нещо в другата тема, поствам го и тук.
Dpy написа:По повод оценяването, ясно е, че няма човек, който да познава тънкостите на всички модели еднакво добре, съответно е възможно да има някакви пропуски. Имам предложение за друга година. Във всеки подфорум(е30, е36....)да се кандидатират примерно 5 човека, които от дълго време карат такъв модел и се интересуват живо от всичко свързано с него и с гласуване под формата на анкета, потребителите(потенциални участници)на въпросният подфорум да си изберат сами, кой да е оценяващ на техният модел.

Друг плюс е също, че по този начин, ако огледа се прави да речем от по двама души за всеки модел, нещата ще се случат не само по-качествено, но и по-бързо и по-малко натоварващо, както за журито, така и за участниците.

Идеята ти е добра.
Така оценяващите ще са ги избрали потребителите на форума и няма да има подобни истории.
Аз, че ще забравя, ще забравя, но надявам се, че ще ми напомниш.

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 26 Май 2013, 20:01

shumisho написа:2. Как дойде една красива и цялата облепена Алпина, която никъде не присъстваше до този момент, рагледаха я за 5 мин и пак си се върна да си рекламира хотелите...
п3. Как, след като изгоряхме като ържоли и отидохме при 2 момчета до шатрите (които вече обработваха някакви крайни оценки), отново нищо не се случи. А дори по- лошо.... Беше ни казано, че нямало други участници и единствения участник печели....
4. Когато дойде момента на награждаване, единствения участник не си чу името и трябваше да ходи да търси списъците, за да разбере, че е класиран 2- ри, което ни навежда на мисълта, че явно хотелите на st. George са били единствените :shock:
Здравейте, аз съм човека с Алпината, и искам да внеса малко яснота по въпроса:
Колата не се появи отникъде, беше записана за конкурса в четвъртък вечер и то по настояване на отговорника за конкурсите error , защото нямаше достатъчно участници в клас Е60 . За справка разгледайте снимките, които съм качил и коментарите под тях https://www.facebook.com/events/484580121589049/ Това, че не е било обявено във форума (предполагам заради лудницата в последния момент) не означава, че сме паднали (аз и колата) от небето да вземем първото място.
Не искам да излиза, че наградата е получена по тъмен или неясен начин, но ако все пак има такива съмнения или обвинения, аз ще се откажа на мига от нея и ще я предостъпя на класираният на второ място (то и нямаше трети представител де).
Аз лично, ако бях сам участник в клас не бих приел каквато и да е награда, явно обаче протестиращия колега не мисли така...
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 26 Май 2013, 20:03

shumisho написа:
DAEL написа:
shumisho написа:Само за това мога да се съглася, но съгласи се и ти, че начина, по който стана това беше доста тъмен...

Извади и ти такава Алпина и ще я оценяваме " по-светлия" начин!? ;)

Сигурен бях, че ще се стигне до това глупаво изречение. Колега, нито съм толкова нагъл, нито съм сляп. Нямам нищо против да загубя от такава уникална кола. Но начина, по който това стана е смешен.
Желанието ми беше просто да се извините, за слабата организация на конкурса, за слабите оценяващи. А видиш ли, не стига, че получихме това на събора, а и хора като теб продължават да наглеят. Срамота

Но стига вече... имаше толкова ощетени момчета, аз съм тръгнал да пиша. Не си признавайте гафовете -- ОК, но поне си вземете поуки

Защо трябва непременно, някой да се извинява на някого?
Не е ли по-добре, че ще се вземат поуки от случилото се?Или трябва задължително да сведем виновно глава?
Всяка година има пропуски, всяка година има слабости, но е факт, че с годините, те стават все по-малко, което е най-важно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 26 Май 2013, 20:06

LiTtLeRoCk написа:

Идеята ти е добра.
Така оценяващите ще са ги избрали потребителите на форума и няма да има подобни истории.
Аз, че ще забравя, ще забравя, но надявам се, че ще ми напомниш.

Няма проблеми, до тогава има доста време и съм сигурен, че ако се включат и други колеги с идеи, крайният резултат ще бъде удовлетворяващ всички.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 26 Май 2013, 20:09

Идеи и доброволци ще има ;) Тук темата се поизчерпа вече, предстои и някой друг БМВ фест, там също ще има конкурси. :yes:
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 26 Май 2013, 20:10

[quote="Dpy"][/quote]
Винаги е хубаво когато се помага с идеи, а не само да се ръсят критики и никакви идеи.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit

Мнение от shumisho » 26 Май 2013, 20:17

Littlerock, твоите коментари в цялата тема са си супер точни и на място.
Не мога да кажа същото и за колегата DAEL, който нагнети обстановката в темата...
А на пича с уникалната Алпина... Човек, нищо против теб. Евала на хора като теб, показващи ни отблизо такива красоти. Номер 413 от 450 ако добре си спомням :yes:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 26 Май 2013, 20:21

То сега Е30 си го оценявахме 4-ма човека и пак ставаше бавно. Искам да знаете, че сме били страшно обективни и за 6-те коли..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 26 Май 2013, 20:22

Ще може ли да разберем класирането???
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 26 Май 2013, 20:31

UBAH5 написа:Ще може ли да разберем класирането???

Когато има някакво инфо, то ще бъде публикувано.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата