Конкурс за външен вид - БМВ Събор 2013
Модератор: Общи модератори
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
Re: Конкурс за външен вид - БМВ Събор 2013
Stefko87 написа:... а в същото време да спечелят коли без навигация пребоядисвани в цвят, който не е оригинален за БМВ (колегата с зелената е39-ка да не ми се сърди колата му е хубава, но е много далеч от вида в който е излязла от завода)...
Значи само да уточня, не ти се сърдя, прав си, че няма нищо общо от това с което е излязла от завода, нито фейс нито боя нито джанти и т.н. НО държа да уточня, че както повечето съм си правил колата с ОЕМ части.
Колкото до цвета, там си в грешка, тъй като цвета си е ОЕМ на БМВ, просто е доста рядък, тъй като е само за индивидуалните изпълнения. Можеш да го провериш, името е Atlantis Blue, код 399. Но естествено не е оригиналния, за тази конкретна кола

За останалото си напълно прав !
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Дайте му на момчето 100, 200, 300 милиона
И за пари ли се заговори вече?Браво на вас!Лично ще имам грижата на следващото събрание да предложа отпадането на всякакви награди на тези конкурси.За всяко място ще се получава грамота, която е признание за автомобила и неговото състояние, а не предметни награди.
Както знаете, конкурсите са нещо ново и те ще се развиват с времето докато станат по-добре.

И за пари ли се заговори вече?Браво на вас!Лично ще имам грижата на следващото събрание да предложа отпадането на всякакви награди на тези конкурси.За всяко място ще се получава грамота, която е признание за автомобила и неговото състояние, а не предметни награди.
Както знаете, конкурсите са нещо ново и те ще се развиват с времето докато станат по-добре.
- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
Колега, Stefko87, тук малко прекаляваш.
Конкурсът е за външен вид, а не за недокоснати автомобили, излезли с тази или онази екстра от магазина. Колата, за която говориш е с всички екстри и те са оригинални за модела!!!
Ако беше друго, да бяха кръстили конкурса за запазени и некоригирани автомобили. Тук не говорим за пер*ишки и т.н тунинг, а за оригинален ОЕМ външен вид
Иначе си напълно прав и за журито на е39 и за изникването от нищото на няколко коли (за мен лично точно последното е най- голямата подигравка)
Също съм много съгласен за колата, която остана извън топ 3. Не може колегата bloodnoon да идва с този цвят и с газова уредба и да извади от 3- ката уникална 39- ка, но със сменени стъкла на фаровете и.... това било муунинг
ПП: Сори за цвета, щом е оригинален, но дори и така тази кола не беше за топ 3
Конкурсът е за външен вид, а не за недокоснати автомобили, излезли с тази или онази екстра от магазина. Колата, за която говориш е с всички екстри и те са оригинални за модела!!!
Ако беше друго, да бяха кръстили конкурса за запазени и некоригирани автомобили. Тук не говорим за пер*ишки и т.н тунинг, а за оригинален ОЕМ външен вид
Иначе си напълно прав и за журито на е39 и за изникването от нищото на няколко коли (за мен лично точно последното е най- голямата подигравка)
Също съм много съгласен за колата, която остана извън топ 3. Не може колегата bloodnoon да идва с този цвят и с газова уредба и да извади от 3- ката уникална 39- ка, но със сменени стъкла на фаровете и.... това било муунинг

ПП: Сори за цвета, щом е оригинален, но дори и така тази кола не беше за топ 3
Последна промяна shumisho на 26 Май 2013, 12:42, променена общо 2 пъти
- dobry46
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 F25 35i LCI M sport
LiTtLeRoCk написа:Лично ще имам грижата на следващото събрание да предложа отпадането на всякакви награди на тези конкурси.За всяко място ще се получава грамота, която е признание за автомобила и неговото състояние, а не предметни награди.
Много правилно

Аз се надявам да се види оценяването на всички автомобили в различните класове:
Ретро – всички модели преди Е30, Е34 и Е32
Трета серия Е30 Е36 Е46 Е90/1/2/3
Пета/седма серия Е34/Е32 Е39
Пета/седма серия Е38 Е60/Е61/E65
Х-серии (Х3, Х5) (без F25)
Z-серии
М-модели
... или самите конкурсни листи или обобщена информация в един файл за определен клас -нещо подобно на това:
http://dox.abv.bg/files/listtree

Естествено аз съм любопитен за Е46

Последна промяна dobry46 на 26 Май 2013, 18:15, променена общо 1 път
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Bloodnoon написа:Е определено като цяло не ме и интересуваше, но и незнаех кой осигурява наградите. Извинявам се на клуба, ако са се почувствали засегнати в такъв случай и си пренасочвам хейта към спонсорите изцяло![]()
И все пак чакаме резултатите от конкурсните листи, ако въобще се пазят въпростните. Явно всички са забелязали неразборията в клас е39, като съм убеден че такава е имала и поне в още един клас.
Защо не спреш да мрънкаш и да хленчиш, а?

- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
Защото имам право, а като се позагледаш всички са несъгласни с това за което говоря, значи не ми е направило само на мен впечетление.
Така че защо не си спестиш заядливите коментари а ?
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
dobry46 написа:LiTtLeRoCk написа:Лично ще имам грижата на следващото събрание да предложа отпадането на всякакви награди на тези конкурси.За всяко място ще се получава грамота, която е признание за автомобила и неговото състояние, а не предметни награди.
Много правилно
Аз се надявам да се види оценяването на всички автомобили в различните класове:
Ретро – всички модели преди Е30, Е34 и Е32
Трета серия Е30 Е36 Е46 Е90/1/2/3
Пета/седма серия Е34/Е32 Е39
Пета/седма серия Е38 Е60/Е61/E65
Х-серии (Х3, Х5) (без F25)
Z-серии
М-модели
... или самите конкурсни листи или обобщена информация в един файл за определен клас -нещо подобно на това:
Естествено аз съм любопитен за Е46![]()
Аз също

Ако нема у глава, има у Google.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Всяко мероприятие от този калибър върви с неговите недостатъци и пропуски.
Както вече казах вече, тези конкурси ще се подобряват с времето, а с всеки следващ конкурс екипа на клуба ще се старае да не допуска предходните грешки. Стореното няма как да бъде поправено, но за напред ще се стараем да не го допускаме пак. Надявам се не сте забравили, че този събор се организира за много кратък период от време и все пак колегите са се постарали да има от всичко.
Както вече казах вече, тези конкурси ще се подобряват с времето, а с всеки следващ конкурс екипа на клуба ще се старае да не допуска предходните грешки. Стореното няма как да бъде поправено, но за напред ще се стараем да не го допускаме пак. Надявам се не сте забравили, че този събор се организира за много кратък период от време и все пак колегите са се постарали да има от всичко.
LiTtLeRoCk написа:Всяко мероприятие от този калибър върви с неговите недостатъци и пропуски.
Специално на оценяващите и 10 години да им дадем пак ще са гола вода. Образовайте се момчета и чак тогава оценявайте. Иначе се получава, че неграмотен циганин оценява вишист.
Спора не е за награди, а за реални оценки на автомобилите, вида им и техните екстри.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- DAEL
- Дакела
-
Bloodnoon написа:Защото имам право, а като се позагледаш всички са несъгласни с това за което говоря, значи не ми е направило само на мен впечетление.
Коментара ми изобщо не е заядлив, по-скоро твоите коментари са такива!?

Макар и да те боли много от това, че не си спечелил 1-то място в Е39, но нямаше как и да спечелиш, защото извинявай много, но колата ти имаше неща, които ти носеха нисък брой точки!
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
Bloodnoon написа: ...
И последно, но не на последно място, ако се пазят листите с оценените коли в е39 секция, много държа да видя момчето на първо място I.Voykov, с какво е победило мен например, тъй като много добре си спомням какви точки бяха записани за мен и пресметнах и неговите примерно максимални според колата и няма как да е пред мен просто ... а той дори не е и точно пред мен, а е на първо място, което нищо лично, ама не мисля че може да спечели при обективно оценяване, КАТО държа да отбележа, че НЕ ПРЕТЕНДИРАМ, че аз съм трябвало да спечеля, но със сигурност момчето на второ място, а г-н Войков да е след мен ....
Казах го и по-назад, не казвам че трябваше аз, казвам че не трябваше това комби, най-малкото колегата на Второ място, трябаше да е на първо.
stilko написа:LiTtLeRoCk написа:Всяко мероприятие от този калибър върви с неговите недостатъци и пропуски.
Специално на оценяващите и 10 години да им дадем пак ще са гола вода. Образовайте се момчета и чак тогава оценявайте. Иначе се получава, че неграмотен циганин оценява вишист.
Спора не е за награди, а за реални оценки на автомобилите, вида им и техните екстри.
Много точно определение

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
stilko написа:LiTtLeRoCk написа:Всяко мероприятие от този калибър върви с неговите недостатъци и пропуски.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Ние ще си вземем бележка от този събор.
Ще ви помоля, да избягвате всякакви окачествявания и определния по адрес на колегите, които са били оценители!На никой не му е приятно да го обиждат и то публично.Не е нужно толкова злоба за един конкурс.
А ако може и аз да дам едно предложение. Коли на управата на клуба да не участват в подони конкурси. Най-малкото пораждат съмнения, оправдания, караници и т.н.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2
- DAEL
- Дакела
-
Извинявай много, но започнах да се обърквам леко от твоите коментари и не мога да разбера последно какво искаш!?
Наградите като вид ли са проблема, това, че не си на първо място ли, .....или пък само искаш да си пишеш!?!?

Наградите като вид ли са проблема, това, че не си на първо място ли, .....или пък само искаш да си пишеш!?!?

- DAEL
- Дакела
-
Kris написа:А ако може и аз да дам едно предложение. Коли на управата на клуба да не участват в подони конкурси. Най-малкото пораждат съмнения, оправдания, караници и т.н.
Коя кола е на човек от Управителния Съвет на Клуба!?