план "ран-ът"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Фиат 126р
Мечтае да кара: Шкода Фабия

Re: план

Мнение от zlatko_baretata » 24 Май 2013, 22:41

Petrolhead написа:Златко ,ти наистина ли гледаш плешивия, и му вярваш, и виждаш нещо ценно в творбите му.

Май и ти си някакъв анимационен герой

Цинга, аз какво гледам си е моя работа. И на кой вярвам, пак си е моя работа.

П.С. Встъпителния гост на Слави беше потомък на Ботев и човека разказа доста интересни неща за този наш Национален герой, а репортажът на Кулеков беше за българи, не за анти-българи, независимо от националността им.
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Re: план "ран-ът"

Мнение от jordanpar » 24 Май 2013, 22:45

Златко,мен,не се подавай на провокациите да ти помогнат да получиш бан.
Тая тактика веднъж я отървах и паднах в капана.Все едни и същи я въртят и странни симпатии имат от страна на модератори,ама в тая тема доста се оакаха.
пий си ичкията ,тя темата стои ,казани думи хвърлен камък.

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 24 Май 2013, 22:50

Знам, братле, ама като стане дума за Ботев и Левски и въобще за България, не мога да се стърпявам, ако трябва ще си отнеса бана, то от това ако се уплашим, значи не сме достойни да се наричаме българи.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 24 Май 2013, 22:53

Викаш ако те баннат ще докажеш колко голям българин си?

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 24 Май 2013, 22:54

Не, цинга, ако си мълча пред такива мастии като теб, няма да се понасям, независимо дали с бан или не.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 24 Май 2013, 22:59

Златко, приятелю, не мисля че е уместно да хвърляш епитети по непознати хора.

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 24 Май 2013, 23:03

Подскажи ми с какъв още епитет искаш да те "замеря", за да ми издействаш бан-а и да си доволен?
Няма нужда да си играем игрички на нерви. :winky:
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 24 Май 2013, 23:10

Има три варианта-да го обидиш на верска,етническа или сексуална основа.Но тогава темата ще финишира и моралните победители ще бъдат американ бойс.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 24 Май 2013, 23:11

Не е игра на нерви или поне аз не съм изнервен. Ти им още няколко трола се нахвърляте върху дългогодишни потребители, като единственият ви аргумент е че те са лоши защото живеят в чужбина.

Ами според мен поведението ти не е на нормален мъж, такова поведение има Волен Сидеров

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Май 2013, 23:13

Petrolhead написа:Не е игра на нерви или поне аз не съм изнервен. Ти им още няколко трола се нахвърляте върху дългогодишни потребители, като единственият ви аргумент е че те са лоши защото живеят в чужбина.

Ами според мен поведението ти не е на нормален мъж, такова поведение има Волен Сидеров

колега,аз като съм рег-нат 2004та,а чета от началото 2002-ра, и аз ли съм "трол"
дразгите,макар и с условно казано финес,започват от ..well you know ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 24 Май 2013, 23:17

Petrolhead написа:Не е игра на нерви или поне аз не съм изнервен. Ти им още няколко трола се нахвърляте върху дългогодишни потребители, като единственият ви аргумент е че те са лоши защото живеят в чужбина.

Ами ти не си изнервен, щото не обиждат народа ти, страната ти и нейната история тия дългогодишните потребители, които преди бяха и модератори поне двама от тях, а единия си развяваше коня както си искаше, а аз и още няколко сме му сърбали попарата на своеволията - справка Ачката, Матрицата, МС-ката...
Та ясно ми е, че си спокоен, само наливаш масълце в огъня, ма то това е много достойно, браво. :mhihi:
Троловете кои са, вече на всички е ясно в тая тема. Те излизат от "пещерата", когато слънцето при нас в БГ е залязло... :mhihi: :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 24 Май 2013, 23:29

BMW_POWER написа:
steeN написа:...

Второ, от 1945 до 1989г имаше две системи - капиталистическа и комунистическа в Европа. Коя успя? Ит спориш с тия, дето защищават нещо умряло. Спориш с хора, коиот нямат и грам идея от история.

Къв комунизъм те гони бе батенце ... то промивката е ясна от борба срещу "Зато мы делаем ракеты" го обърнаха на "war on terrorism"-та не виждам на некой да му липсва комунизма, в тоя момент, повече от на янките :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Кой успя ли - щатите много ясно като си изкараха печатаните долари в Европа с плана Маршал. А 71-ва, к'во стана....Та така с плановете и системите.... Ма , вземи чети тая история по задълбочено....

Прочети си да речем глава 18-та от тоя лелеян план 'ранЯт ( а ма не по диагонал) и ни кажи к'во ти хареса.

:OT: Ти от френската ли обаждаш, щото нали знаеш, че нема много общо с Канада :mrgreen: :mrgreen: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Май 2013, 23:35

zlatko_baretata написа:

Ами ти не си изнервен, щото не обиждат народа ти, страната ти и нейната история тия дългогодишните потребители, които преди бяха и модератори поне двама от тях, а единия си развяваше коня както си искаше, а аз и още няколко сме му сърбали попарата на своеволията - справка Ачката, Матрицата, МС-ката...
Та ясно ми е, че си спокоен, само наливаш масълце в огъня, ма то това е много достойно, браво. :mhihi:
Троловете кои са, вече на всички е ясно в тая тема. Те излизат от "пещерата", когато слънцето при нас в БГ е залязло... :mhihi: :winky:

... никой никого няма за цел да обижда. просто ви се демонстрира една друга гледна точка на кои са геройте на българския народ. Всеки си има разбиране за героизъм и моето просто не е като твоето.

Това твоето е все едно да видиме една жена на улицата и ти да кажеш че е готина а аз да кажа че е грозна и... ти да се обидиш :)

Ако ще се обиждаме- няма смисъл да дискутираме?
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 24 Май 2013, 23:46

За к'во да дискутираме днес, нещо с 25 годишна давност ..........ти къде беше 89-та :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 24 Май 2013, 23:48

alx написа:
zlatko_baretata написа:

... никой никого няма за цел да обижда. просто ви се демонстрира една друга гледна точка на кои са геройте на българския народ. Всеки си има разбиране за героизъм и моето просто не е като твоето.

Това твоето е все едно да видиме една жена на улицата и ти да кажеш че е готина а аз да кажа че е грозна и... ти да се обидиш :)

Ако ще се обиждаме- няма смисъл да дискутираме?

Ех, АлекЗандър, няма как да ти обясня в тоя живот, че тая жена с името България, която аз виждам на улицата, е най-хубавата и най-обичната за мен, колкото и да е бедна и с протрити дрешки.
Не и на такива като теб, които претеглят коя друга жена на улицата носи 30 сребърника в копринената рокля.

:(
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата