план "ран-ът"
Модератор: Общи модератори
- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
Re: план
Petrolhead написа:Златко ,ти наистина ли гледаш плешивия, и му вярваш, и виждаш нещо ценно в творбите му.
Май и ти си някакъв анимационен герой
Цинга, аз какво гледам си е моя работа. И на кой вярвам, пак си е моя работа.
П.С. Встъпителния гост на Слави беше потомък на Ботев и човека разказа доста интересни неща за този наш Национален герой, а репортажът на Кулеков беше за българи, не за анти-българи, независимо от националността им.

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Re: план "ран-ът"
Златко,мен,не се подавай на провокациите да ти помогнат да получиш бан.
Тая тактика веднъж я отървах и паднах в капана.Все едни и същи я въртят и странни симпатии имат от страна на модератори,ама в тая тема доста се оакаха.
пий си ичкията ,тя темата стои ,казани думи хвърлен камък.
Тая тактика веднъж я отървах и паднах в капана.Все едни и същи я въртят и странни симпатии имат от страна на модератори,ама в тая тема доста се оакаха.
пий си ичкията ,тя темата стои ,казани думи хвърлен камък.
- zlatko_baretata
-
-
Знам, братле, ама като стане дума за Ботев и Левски и въобще за България, не мога да се стърпявам, ако трябва ще си отнеса бана, то от това ако се уплашим, значи не сме достойни да се наричаме българи.

- Petrolhead
- Потребител
-
Викаш ако те баннат ще докажеш колко голям българин си?
- zlatko_baretata
-
-
Не, цинга, ако си мълча пред такива мастии като теб, няма да се понасям, независимо дали с бан или не.

- Petrolhead
- Потребител
-
Златко, приятелю, не мисля че е уместно да хвърляш епитети по непознати хора.
- zlatko_baretata
-
-
Подскажи ми с какъв още епитет искаш да те "замеря", за да ми издействаш бан-а и да си доволен?
Няма нужда да си играем игрички на нерви.
Няма нужда да си играем игрички на нерви.

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Има три варианта-да го обидиш на верска,етническа или сексуална основа.Но тогава темата ще финишира и моралните победители ще бъдат американ бойс.
- Petrolhead
- Потребител
-
Не е игра на нерви или поне аз не съм изнервен. Ти им още няколко трола се нахвърляте върху дългогодишни потребители, като единственият ви аргумент е че те са лоши защото живеят в чужбина.
Ами според мен поведението ти не е на нормален мъж, такова поведение има Волен Сидеров
Ами според мен поведението ти не е на нормален мъж, такова поведение има Волен Сидеров
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Petrolhead написа:Не е игра на нерви или поне аз не съм изнервен. Ти им още няколко трола се нахвърляте върху дългогодишни потребители, като единственият ви аргумент е че те са лоши защото живеят в чужбина.
колега,аз като съм рег-нат 2004та,а чета от началото 2002-ра, и аз ли съм "трол"
дразгите,макар и с условно казано финес,започват от ..well you know

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- zlatko_baretata
-
-
Petrolhead написа:Не е игра на нерви или поне аз не съм изнервен. Ти им още няколко трола се нахвърляте върху дългогодишни потребители, като единственият ви аргумент е че те са лоши защото живеят в чужбина.
Ами ти не си изнервен, щото не обиждат народа ти, страната ти и нейната история тия дългогодишните потребители, които преди бяха и модератори поне двама от тях, а единия си развяваше коня както си искаше, а аз и още няколко сме му сърбали попарата на своеволията - справка Ачката, Матрицата, МС-ката...
Та ясно ми е, че си спокоен, само наливаш масълце в огъня, ма то това е много достойно, браво.

Троловете кои са, вече на всички е ясно в тая тема. Те излизат от "пещерата", когато слънцето при нас в БГ е залязло...

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
BMW_POWER написа:steeN написа:...
Второ, от 1945 до 1989г имаше две системи - капиталистическа и комунистическа в Европа. Коя успя? Ит спориш с тия, дето защищават нещо умряло. Спориш с хора, коиот нямат и грам идея от история.
Къв комунизъм те гони бе батенце ... то промивката е ясна от борба срещу "Зато мы делаем ракеты" го обърнаха на "war on terrorism"-та не виждам на некой да му липсва комунизма, в тоя момент, повече от на янките

Кой успя ли - щатите много ясно като си изкараха печатаните долари в Европа с плана Маршал. А 71-ва, к'во стана....Та така с плановете и системите.... Ма , вземи чети тая история по задълбочено....
Прочети си да речем глава 18-та от тоя лелеян план 'ранЯт ( а ма не по диагонал) и ни кажи к'во ти хареса.

Ubi dubium, ibi libertas
zlatko_baretata написа:Petrolhead написа:Не е игра на нерви или поне аз не съм изнервен. Ти им още няколко трола се нахвърляте върху дългогодишни потребители, като единственият ви аргумент е че те са лоши защото живеят в чужбина.
Ами ти не си изнервен, щото не обиждат народа ти, страната ти и нейната история тия дългогодишните потребители, които преди бяха и модератори поне двама от тях, а единия си развяваше коня както си искаше, а аз и още няколко сме му сърбали попарата на своеволията - справка Ачката, Матрицата, МС-ката...
Та ясно ми е, че си спокоен, само наливаш масълце в огъня, ма то това е много достойно, браво.
Троловете кои са, вече на всички е ясно в тая тема. Те излизат от "пещерата", когато слънцето при нас в БГ е залязло...![]()
... никой никого няма за цел да обижда. просто ви се демонстрира една друга гледна точка на кои са геройте на българския народ. Всеки си има разбиране за героизъм и моето просто не е като твоето.
Това твоето е все едно да видиме една жена на улицата и ти да кажеш че е готина а аз да кажа че е грозна и... ти да се обидиш

Ако ще се обиждаме- няма смисъл да дискутираме?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
За к'во да дискутираме днес, нещо с 25 годишна давност ..........ти къде беше 89-та

Ubi dubium, ibi libertas
- zlatko_baretata
-
-
alx написа:zlatko_baretata написа:Petrolhead написа:Не е игра на нерви или поне аз не съм изнервен. Ти им още няколко трола се нахвърляте върху дългогодишни потребители, като единственият ви аргумент е че те са лоши защото живеят в чужбина.
Троловете кои са, вече на всички е ясно в тая тема. Те излизат от "пещерата", когато слънцето при нас в БГ е залязло...![]()
... никой никого няма за цел да обижда. просто ви се демонстрира една друга гледна точка на кои са геройте на българския народ. Всеки си има разбиране за героизъм и моето просто не е като твоето.
Това твоето е все едно да видиме една жена на улицата и ти да кажеш че е готина а аз да кажа че е грозна и... ти да се обидиш
Ако ще се обиждаме- няма смисъл да дискутираме?
Ех, АлекЗандър, няма как да ти обясня в тоя живот, че тая жена с името България, която аз виждам на улицата, е най-хубавата и най-обичната за мен, колкото и да е бедна и с протрити дрешки.
Не и на такива като теб, които претеглят коя друга жена на улицата носи 30 сребърника в копринената рокля.