план "ран-ът"
Модератор: Общи модератори
- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
Re: план "ран-ът"
Чакай аз да ти отговоря вместо него, хАмериканче... не беше ли ти този, който през цялото време застъпва тезата, че не вижда нищо лошо в "плана", че хАмерика по никакъв начин не се е месила на България, че България е толкова "нищожна", че хАмерика чак и не подозира за съществуването й? Това са такива абсурди, че дори и самите родени хАмериканци не вярват в тях и не биха ги твърдели...
А относно нарко-канала до Косово - няма как да "изостане" някоя пратка, щото този канал го направи хАмериката съвсем целево, уж насаждайки демокрация и громейки тероризма.

А относно нарко-канала до Косово - няма как да "изостане" някоя пратка, щото този канал го направи хАмериката съвсем целево, уж насаждайки демокрация и громейки тероризма.

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Незнам дали е ефект или дефект от прехода към ''демокрация'' ,дали е част от умишленото затъпяване на нацията,но днес на 24 май все още никой не е постнал тема по случай тази светла дата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
латинизиране на надписи на какво ли не,писане на маймуница,тъпи теми от презокеански гастарбайтери бол,ама да ги питам аз--вие там в страната на ънлимитед възможностите помните ли кои са Кирил и Методий и разказвате ли на великата нация какво е било тяхното дело.Въпреки че едва ли на един континент където всичко е сбирщайн от най-различни придошли нации ,култури и битове и където не са си направили даже труда да си имат собствен език,ама иначе гордо казват че техния е америкън инглиш,ръйш ли,ще разберат какво означава да си национално идентичен и по азбука и писменост.
Да са ви живи и здрави чайничките и там,че иначе великата ви икономика ще рухне ако трябва да се носи на гърба на дебелогъзите американци тачещи макдоналдския тертип на изхранване .
латинизиране на надписи на какво ли не,писане на маймуница,тъпи теми от презокеански гастарбайтери бол,ама да ги питам аз--вие там в страната на ънлимитед възможностите помните ли кои са Кирил и Методий и разказвате ли на великата нация какво е било тяхното дело.Въпреки че едва ли на един континент където всичко е сбирщайн от най-различни придошли нации ,култури и битове и където не са си направили даже труда да си имат собствен език,ама иначе гордо казват че техния е америкън инглиш,ръйш ли,ще разберат какво означава да си национално идентичен и по азбука и писменост.
Да са ви живи и здрави чайничките и там,че иначе великата ви икономика ще рухне ако трябва да се носи на гърба на дебелогъзите американци тачещи макдоналдския тертип на изхранване .
steeN написа:...
Защо се Абиш? На човек, минал през матрицата "ЧАВДАРЧЕ - ПИПОНЕРЧЕ - КОМСОМОЛЕЦ - КОММУНИСТ", ти си седнал да говориш за икономика

Та историята е такава и фактите също. Комунизмът си отиде, колкото и да плачете за него.
- zlatko_baretata
-
-
И тая всичката американска помия на 24-ти май...
Искрено се радвам, че такива "българи" като вас, хАмериканчета, са се изнесли от България.

Искрено се радвам, че такива "българи" като вас, хАмериканчета, са се изнесли от България.

- jordanpar
-
-
BMW_POWER написа:steeN написа:...
Защо се Абиш? На човек, минал през матрицата "ЧАВДАРЧЕ - ПИПОНЕРЧЕ - КОМСОМОЛЕЦ - КОММУНИСТ", ти си седнал да говориш за икономикаВиж, че първо никой не вади и една буква цитат от плана, за да де подкрепи с факти. Второ, от 1945 до 1989г имаше две системи - капиталистическа и комунистическа в Европа. Коя успя? Ит спориш с тия, дето защищават нещо умряло. Спориш с хора, коиот нямат и грам идея от история. Бомбите над София 1943-1944Г, чакай бе майна, кой на кого обяви война? Ботев и Левски, какъв процент от живота си Ботев е прекарал в България? Кръчмарски революционер, а прочетете история малко и особено Каравелов, дето със шутове го е гонил от кръчмите, а Ботев се е връщал през прозорците обратно. А поне веднъж минете Ботевия поход и прочетете как е посрещан във всяко едно българско село. Левски е бил предаден от българи, нали? И може да сме много горди с това, защото ако не го бяха обесили турците, със сигурност щеше да последва съдбата на наследника си.
Та историята е такава и фактите също. Комунизмът си отиде, колкото и да плачете за него.
И ТИ СЕ НАРИЧАШ БЪЛГАРИН ЛИ ,ГУСИН беемве_пауъ??????
Остава да осъдиш и покръстването на българите и да отречеш Златния Век.
Честно,надявам се повече хора в този форум да ви видят почти богохулствените писания в тази тема на вас,господа горди американски граждани.
Дали САЩ въздействат върху такава уж малка и безинтересна нация като нас ли?Ами като ви чета промитите мозъчни творения-ДА.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Пази боже сляпо да прогледа....
Човек който нарича собствения си народ - предатели и хората паднали за България чийто кости още гният в костницата в Скравена...кръчмарски революционер
Човек който нарича собствения си народ - предатели и хората паднали за България чийто кости още гният в костницата в Скравена...кръчмарски революционер

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
празния патриотизъм винаги ни е бил силна черта. а аз на празни раоти не робувам.
силни личности, но реализацията ни винаги е куцала през модерната ни история.
ботев, левски... нищо не са свършили. ботев са го отстреляли като куче (в гръб?) преди да е почнал каквото и да е било. левски... левски е бил сам и са го хванали пак с предателство. въстания? глупости. изтрепали са ни като пилци и нищо не се е променило. ако не са били руснаците да изгонят башибозука сме щели да духаме супата още 500 години.
жалко, че като стане въпрос за национални герои дори не можете да разпознаете верните хора.
димитър списаревски
неделчо бончев
стою неделчев (малко противоречива фигура, но не може да му се отрече това което е свършил
любен кондаков
мито дисов
христо попов (българо-сръбската война)
това (и безброй като тях) са хората които трябва да знае всеки българин... това са хората които са вярвали в нещо и са си свършили работата в резултат от което е имало директна "полза" за родината. другото са... дървени философи с добри намерения.
като говориме за празен патриотизъм- аз хубаво съм решил че няма оправия за момента и че живота ми си е мой и е прекалено къс да разчитам на други да ми създадат условия да се развивам... а вие като останахте какво направихте?
моята "вина" а далеч по малка сравнено с вашата... щото останалите в бг останаха по две причини- защото не могат по една или друга причина да се махнат или защото са решили, че могат да оправят нещата (ако има друга причина аз не я знам). е, като ви гледам- останали сте за да оправите нещата. и... ? двойка по предмета баси. предпочитам неизвинено отсъствие от колкото двойка.
ми така де...
и сега обратно по темата- искам някой да ми покаже в ран-ът в кой абзац се крие разбиването на българската икономика и плановото затриване на родината
силни личности, но реализацията ни винаги е куцала през модерната ни история.
ботев, левски... нищо не са свършили. ботев са го отстреляли като куче (в гръб?) преди да е почнал каквото и да е било. левски... левски е бил сам и са го хванали пак с предателство. въстания? глупости. изтрепали са ни като пилци и нищо не се е променило. ако не са били руснаците да изгонят башибозука сме щели да духаме супата още 500 години.
жалко, че като стане въпрос за национални герои дори не можете да разпознаете верните хора.
димитър списаревски
неделчо бончев
стою неделчев (малко противоречива фигура, но не може да му се отрече това което е свършил
любен кондаков
мито дисов
христо попов (българо-сръбската война)
това (и безброй като тях) са хората които трябва да знае всеки българин... това са хората които са вярвали в нещо и са си свършили работата в резултат от което е имало директна "полза" за родината. другото са... дървени философи с добри намерения.
като говориме за празен патриотизъм- аз хубаво съм решил че няма оправия за момента и че живота ми си е мой и е прекалено къс да разчитам на други да ми създадат условия да се развивам... а вие като останахте какво направихте?

ми така де...

и сега обратно по темата- искам някой да ми покаже в ран-ът в кой абзац се крие разбиването на българската икономика и плановото затриване на родината

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- zlatko_baretata
-
-
- jordanpar
-
-
Поне младите които са останали все още тук криво ляво се опитват.Но всичко и според климата на живот в една страна.
Но,повечето ми млади познати си имат по едно дете вече,че някои и за второ мислят,нали България трябва да пребъде,няма все да е лошо.
Та,вие,американизираните бивши сънародници какво направихте по този въпрос?????Поне имате далеч далеч повече материални възможности,похвалено в много теми досега.Че и някои от вас помня че не са в графата първа младост!Акъл тук наливате в несвяст,а наследници имате ли и на тях да оставите малко???????
Но,повечето ми млади познати си имат по едно дете вече,че някои и за второ мислят,нали България трябва да пребъде,няма все да е лошо.
Та,вие,американизираните бивши сънародници какво направихте по този въпрос?????Поне имате далеч далеч повече материални възможности,похвалено в много теми досега.Че и някои от вас помня че не са в графата първа младост!Акъл тук наливате в несвяст,а наследници имате ли и на тях да оставите малко???????
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ако не са били руснаците да изгонят башибозука сме щели да духаме супата още 500 години.
И аз съм против слепия патриотизъм , който е популярен в БГ ама точно за това не си много прав .
Балканските войни , доказваме че не сме на петел долната джука и ако тия дето са ни управлявали са били поне малко по-интелигнетни от тия дето са пили по кръчмите е могло и по-добре да бъде . Което не оправдава днешното ни дередже .
Ето пример - новото управление което си избрахме - отново БКП и турци - да ви е честито

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
план "ран-ът"
zlatko_baretata написа:И тая всичката американска помия на 24-ти май...![]()
Искрено се радвам, че такива "българи" като вас, хАмериканчета, са се изнесли от България.![]()
Кирил и Методи са гръцки братя... добре, че някой пак отвън е дошъл да ни оправи иначе сега щяхме да говорим на гръцки. Дори в руските учебници го пише, че това е пропаганда, че сме ги присвоили. Кирилицата в същност обаче не е от Кирил и Методи, а от бългасрките им ученици(Климент Охридски), това мисля, че се учи някъде в 4ти клас?? Последната ревизия на кирилицата на която пишем... руска...(руски граждански шрифт) Какво правим в България да защитим поне произхода на азбуката, на която пишем... нищо. Кой пак е виновен питам? Защо се налага да обеснявам, че в България не пишем на кирилица, защото сме били част от СССР... много ми е приятно, да.
В крайна сметка голям го вадите, но дори историята не знаете.
Последна промяна steeN на 24 Май 2013, 17:53, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- jordanpar
-
-
Важното е кой ги е приел и им е дал мегдан за творене.
То и в твоята нова родина никой не е кореняк американец,все евреи,китайци,холандци и англичани и безплатния труд на афро-роби са били в основата на прогреса им,ама все американци се водят,нали?Че нещо не се сещам президент индианец да сте имали,учен или откривател на нещо.
Спасявайки делото на св.св. Кирил и Методий, България е заслужила признателността и уважението не само на славянските народи, но и на света. И това ще бъде така, докато човечеството влага истинско съдържание в думите напредък, култура и човечност...
проф. Роже Бернар
а ти кой беше че да ги обсъждаш?????
То и в твоята нова родина никой не е кореняк американец,все евреи,китайци,холандци и англичани и безплатния труд на афро-роби са били в основата на прогреса им,ама все американци се водят,нали?Че нещо не се сещам президент индианец да сте имали,учен или откривател на нещо.
Спасявайки делото на св.св. Кирил и Методий, България е заслужила признателността и уважението не само на славянските народи, но и на света. И това ще бъде така, докато човечеството влага истинско съдържание в думите напредък, култура и човечност...
проф. Роже Бернар
а ти кой беше че да ги обсъждаш?????
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
план "ран-ът"
Важно е да, но е и важно в днешно време да се защити труда им по някакъв начин, а не да се занимавате с проблемите на чужди държави... и да ги споменавате като ви е удобно за да се самоизтъквате какви патриоти сте.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- zlatko_baretata
-
-
Направо не мога да повярвам, че некви жалки дезертьори имат трибуна в тоя форум да говорят така за Ботев и Левски...
Ботев бил "кръчмарски революционер". Тоя "кръчмарски революционер" е оставил незаличима следа в българската литература с поезията си и всеки интелегентен българин знае поне едно негово стихче. Тоя "кръчмарски революционер" е намерил достатъчно мъжество, храброст и достойнство в себе си, за да прекоси Дунава с пушка в ръка и да умре за България. Няма значение дали е бил застрелян в гърба или в челото, няма значение как са го приели на българска земя, това е свят човек и да го наричаш "кръчмарски революционер" е призьнак за страшен и невероятен цинизъм, ама какво да очакваш от поамериканчен помяр?
Левски и той бил умрял, видиш ли напразно... нямало резултати...
Кви резултати, бре усрьо, да се вдигне котировката на турската лира ли е трябвало? Априлското възстание нямаше да го има без делото на Левски... пак нямало резултати, щото всички били изклани като овце... А това клане, че е получило страшен отзвук в целия свят и че този отзвук довежда до Руско-турската освободителна война, не е резултат...
Кирил и Методий били гръцки братя... А къде са създали кирилицата, на която пишете тук, бре помярчета, на Луната ли я създадоха? Кой им продължи делото, сигирно японците?
На един от най-светлите празници на България, некви американски к**ви ще ме учат на българска история, аре бе...

Ботев бил "кръчмарски революционер". Тоя "кръчмарски революционер" е оставил незаличима следа в българската литература с поезията си и всеки интелегентен българин знае поне едно негово стихче. Тоя "кръчмарски революционер" е намерил достатъчно мъжество, храброст и достойнство в себе си, за да прекоси Дунава с пушка в ръка и да умре за България. Няма значение дали е бил застрелян в гърба или в челото, няма значение как са го приели на българска земя, това е свят човек и да го наричаш "кръчмарски революционер" е призьнак за страшен и невероятен цинизъм, ама какво да очакваш от поамериканчен помяр?
Левски и той бил умрял, видиш ли напразно... нямало резултати...

Кирил и Методий били гръцки братя... А къде са създали кирилицата, на която пишете тук, бре помярчета, на Луната ли я създадоха? Кой им продължи делото, сигирно японците?

На един от най-светлите празници на България, некви американски к**ви ще ме учат на българска история, аре бе...

- jordanpar
-
-
steeN написа:.......................
Кой беше ти,питам????
Освен че постигна по-голяма материална задоволеност във Велика Америка,какво друго???И това ли е най-важното,да хапнем,да пийнем и да се изсер@м ?И да можем да си го позволим всеки ден???
Аз пък искам всички с антибългарски изказвания в тази тема да бъдат надлежно ''наградени''.Или ще приема че форум,в който едно от главните правила е да не се толерира писането на латиница и маймуница,има меко поведение спрямо хора които нарекоха Ботев кръчмарски псевдопатриот,че Левски бил заблудена душа,че Кирил и Методий били само някакви си гърци там /добре че не сме македонски форум/,и че всички ние останали на територията на тази малка държава сме мързеливи глупаци чакащи все външно спасение.
И това да ми го заявят бивши българи