Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- miroslav_r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i 03` ръчка
- Мечтае да кара: вече го кара
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Gqbriel написа:miroslav_r написа:Колеги някой гледал ли е това купе?
http://www.cars.bg/c226247
Дайте една идея къде в Бургас мога да направят читава диагностика и обстоен преглед на евентуална бъдеща покупка?
Бова Кар
Мерси колега!Те тея в Бова Кар са пълен зян.Е освен ако няма някой измежду тях който да е по съвестен!А иначе колата как ти се вижда?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
miroslav_r написа:Gqbriel написа:miroslav_r написа:Колеги някой гледал ли е това купе?
Дайте една идея къде в Бургас мога да направят читава диагностика и обстоен преглед на евентуална бъдеща покупка?
Бова Кар
Мерси колега!Те тея в Бова Кар са пълен зян.Е освен ако няма някой измежду тях който да е по съвестен!А иначе колата как ти се вижда?
Ами аз съм доволен от Бова - диагностика на ходова част,могат да ти направят на много места,всеки по-голям сервиз би трябвало да успее..моя съвет намери Team Burgas във facebook - колкото и да е смешно и помоли за помощ...
Колата изглежда добре ,но колко в действителност е - не мога да ти кажа от разстояние,аз също гледам за друга кола защото продавам моята,и до тук на снимка харесах няколко,но са гледани от мои познати които търсят същото и на снимки са прекарасни - на живо обаче лъсват проблеми.

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- miroslav_r
- кандидат ентусиаст
-
miroslav_r написа:Колеги някой гледал ли е това купе?
И така колеги,ходих да гледам въпросното купе!Не останах много очарован!Предното стъкло е сменяно,собственика не знае вин кода,доста от вътрешните детайли за олющени,кожата е доста захабена,дисковете са за смяна,колата стои от една година за продажба,общо взето колата не е гледана както трябва и собственика не се е грижил за нея подобава!Останах леко разочарован!
Търсенето продължава!

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
miroslav_r написа:miroslav_r написа:Колеги някой гледал ли е това купе?
И така колеги,ходих да гледам въпросното купе!Не останах много очарован!Предното стъкло е сменяно,собственика не знае вин кода,доста от вътрешните детайли за олющени,кожата е доста захабена,дисковете са за смяна,колата стои от една година за продажба,общо взето колата не е гледана както трябва и собственика не се е грижил за нея подобава!Останах леко разочарован!
Търсенето продължава!
Toва,че предното стъкло е сменяно - не трябва да е особено голям фактор,защото се случва да се спука и от камък - 2 стъкла съм пукал така...но за другото

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Hito написа:Някои да е ходил да гледа това на живо?
http://www.mobile.bg/11368786995100673
Чакайте да се самоцитирам

Днес ходих да я гледам таз "убавица" .....сделка нямаше !!!
Неработещ климатроник.
За смяна на наклатки.....търкат направо на дискове

Гумите са мноооооооого зле.
Силно омаслен двигател.
Счупен капак на лявото огледало (огледалото е здраво)
При диагностика даде грешки......,но не ги разбирам

1 (ЕДИН) КЛЮЧ

Скорости , полуоски и окачване са О.К.
Някои ако го интересува за какви пари сме си говорили....на Л.С.
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Ти за тази ли..
То като гледам транзитните са изтекли април месец, дали началото или края не се знае... но като сложим един месец дето са важели и сега сме 23-ти следващия месец, та значи има няма два месеца седи да се продава. (аз мисля че някой е питал за нея назад из страниците, но тогава беше с други снимки)
Като видя нов внос на добра цена, дето има екстри, изглежда прилично на снимки и не е продадена месец и гледам "малко подозрително".
То като гледам транзитните са изтекли април месец, дали началото или края не се знае... но като сложим един месец дето са важели и сега сме 23-ти следващия месец, та значи има няма два месеца седи да се продава. (аз мисля че някой е питал за нея назад из страниците, но тогава беше с други снимки)
Като видя нов внос на добра цена, дето има екстри, изглежда прилично на снимки и не е продадена месец и гледам "малко подозрително".

- Hito
- Е46 Fanatic
-
Bavarcho написа:Ти за тази ли..
Опппппп........ щях да "ощетя" продавача за малко......
Значи в момента колата е на БГ номера. Има платена гражданска и каско за ТРИ месеца.Платена съответно и еко такса и има и годишна винетка.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

Пичове бих искал да ви попитам няколко неща :
1.Може ли да се намери читава е46 ца 320 с м пакет до 10 000 лева ?
2.Четох , че след феслифта 2002 година , на 320 мотора е 170 коня ако е по обява 150 коня а колата е 2003 година значи лъжат в годината или как да разбера , че колата не е лифтова ?
3.От България ли да взимам или да ходя до Германия за ново БМВ ?
Мерси
2.Четох , че след феслифта 2002 година , на 320 мотора е 170 коня ако е по обява 150 коня а колата е 2003 година значи лъжат в годината или как да разбера , че колата не е лифтова ?
3.От България ли да взимам или да ходя до Германия за ново БМВ ?

Мерси
- bmwist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: ///M
Пичове не се обиждайте ама съм останал с такова впечатление като цяло от "сериозните купувачи" след като продадох бившата си кола след около 15 огледа (+тест пилотиране). То не беше кусури не бяха оферти за смъкване, бартери, някакви 2 драскотини по боята. Вие какво искате не мога да разбера , искате хем кола за смешни пари, хем да няма и абсолютно никакви забележки за кола на 10 години и искате ако може направо да е излязла от завода на BMW и да не е карана даже , и дори и да е наистина перфектна пак ще намерите кусури! Дискове се сменят , накладки също в рамките на 500лв горе долу, гумите най-лесната работа, това не са сериозни ремонти .Автомобил втора/трета употреба като се качиш да я покараш ще разбереш дали става или не другото е козметика и консумативи. Успех на купувачите 

- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
manowar написа:Пичове бих искал да ви попитам няколко неща :
3.От България ли да взимам или да ходя до Германия за ново БМВ ?![]()
Мерси
1- Няма невъзможни неща.
2-За да си сигурен искаш ВИН на продавача и проверяваш всичко чрез някой ВИН декодер.
3- Според мен, ако нямаш некви връзки в Германия и превоз до тука, ще ти излезне златно. Освен това съм на мнение, че тук също се намират много добри екземпляри.
- Hito
- Е46 Fanatic
-
bmwist написа:Пичове не се обиждайте ама съм останал с такова впечатление като цяло от "сериозните купувачи" след като продадох бившата си кола след около 15 огледа (+тест пилотиране). То не беше кусури не бяха оферти за смъкване, бартери, някакви 2 драскотини по боята. Вие какво искате не мога да разбера , искате хем кола за смешни пари, хем да няма и абсолютно никакви забележки за кола на 10 години и искате ако може направо да е излязла от завода на BMW и да не е карана даже , и дори и да е наистина перфектна пак ще намерите кусури! Дискове се сменят , накладки също в рамките на 500лв горе долу, гумите най-лесната работа, това не са сериозни ремонти .Автомобил втора/трета употреба като се качиш да я покараш ще разбереш дали става или не другото е козметика и консумативи. Успех на купувачите
Колега май нещо си чел между редовете

Я виж хубаво какво пише в обявата....и след това виж аз какво съм написал

Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и
Bavarcho написа:Ти за тази ли..
Колега не е точно така. Имам приятел, който докарва понякога по някоя кола от чужбина. Последната която я докара мисли да си я остави, но ако си продаде старата. Сложи и транзитни и остави старата на автокъща. Номерата изтекоха без да е продал старата кола и сега остави новия внос в автокъща, с изтекли номера, старата я изкара и си я кара. И двете а пуснати за продажба. Ако продаде неговата си регистрира веднага новия внос. Ако се продаде пък новия внос си остава със старата.
Освен това тук (Дупница) е масова практика е, като е читава и хубава колата да и се слагат транзитки и да се возят с колата, а като изтекат да я оставят в автокъща.
- miroslav_r
- кандидат ентусиаст
-
Колеги някой да е ходил да гледа това купенце?
http://www.cars.bg/c121559
- bmwist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: ///M
miroslav_r написа:Колеги някой да е ходил да гледа това купенце?
Много върви това , цената ми изглежда доста висока
- kinazoberk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото намери
- Мечтае да кара: служебно BMW
Здравейте колеги ,
Наумил сам и аз да взема да си взема една Е 46 , Но стои дилемата дали да е 318 бензин ( 115 к.с или 118 к.с , нямам представа защо едни пишат 115 а други 118 ) 1999г в последствие с газ и чип ( колкото толкова коне от горе) , или дизел 320 136 к.с преди фейса 2001г. с гарантирана смяна на ГНП от собственика преди 10 хил. км.
Може ли да ми дадете някакъв съвет относно разход , поддръжка, и т.н за тези видове коли ?
Дизела е ясно , че е с верига но бензина с този мотор пак ли е верига или ремък ?
Става въпрос за следните автомобили 318 бензин : http://www.cars.bg/c302592
320 дизел : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=31l1ik
И двете коли не съм ходил да ги видя просто искам малко предварително инфо за да знам какво да гледам при огледа и какво по-точно да питам ...?
Благодаря предварително на всички компетенти отговори.
Наумил сам и аз да взема да си взема една Е 46 , Но стои дилемата дали да е 318 бензин ( 115 к.с или 118 к.с , нямам представа защо едни пишат 115 а други 118 ) 1999г в последствие с газ и чип ( колкото толкова коне от горе) , или дизел 320 136 к.с преди фейса 2001г. с гарантирана смяна на ГНП от собственика преди 10 хил. км.
Може ли да ми дадете някакъв съвет относно разход , поддръжка, и т.н за тези видове коли ?
Дизела е ясно , че е с верига но бензина с този мотор пак ли е верига или ремък ?
Става въпрос за следните автомобили 318 бензин : http://www.cars.bg/c302592
320 дизел : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=31l1ik
И двете коли не съм ходил да ги видя просто искам малко предварително инфо за да знам какво да гледам при огледа и какво по-точно да питам ...?
Благодаря предварително на всички компетенти отговори.
България е страна на мечтите...всички мечтаят да избягат от нея.