спирачки E36 performance
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
спирачки E36 performance
здравейте колеги искам да изкажа задоволството си от новите ми спирачки,смених си дисковете с вентилирани и перфорирани ROTINGER спирачките станаха супер особенно при висока скорост,ако някой иска да подобри значително спирачната си система ще остане доволен поздрави 

BMW MOTORSPORT
- Дидо ди
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е38 3.5 V8
- Мечтае да кара: 328 с колектор от 325
- Детайли за колата: Без задни гърнета
Re: спирачки E36 performance
а как стои въпроса с накладките... трябва ли да са за перфорирани дискове или може да караш с обикнивенни
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
GENA_E36 написа:здравейте колеги искам да изкажа задоволството си от новите ми спирачки,смених си дисковете с вентилирани и перфорирани ROTINGER спирачките станаха супер особенно при висока скорост,ако някой иска да подобри значително спирачната си система ще остане доволен поздрави
Колега аз повече от година карам с такива дискове Rotinger, само че аз си избрах модела, които са перфорирани и нарязани и трябва да ти кажа, че спирането е направо фантастично!
Колата никога не е спирала така ,особено когато се наложи продължително и от висока скорост.
Карам си със стандартни накладки ,такива които си ползвах и преди да сложа тунинг дисковете.

- Tisho_BMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 черна,Е60 синя
Може ли да пуснете и цената за предните дискове да речем за седан 318 е36?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Тия дискове са полски? Шегувате ли се. Тва ми се струва няква реклама.
- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe Hellrot
Decsan написа:GENA_E36 написа:здравейте колеги искам да изкажа задоволството си от новите ми спирачки,смених си дисковете с вентилирани и перфорирани ROTINGER спирачките станаха супер особенно при висока скорост,ако някой иска да подобри значително спирачната си система ще остане доволен поздрави
Колега аз повече от година карам с такива дискове Rotinger, само че аз си избрах модела, които са перфорирани и нарязани и трябва да ти кажа, че спирането е направо фантастично!
Колата никога не е спирала така ,особено когато се наложи продължително и от висока скорост.
Карам си със стандартни накладки ,такива които си ползвах и преди да сложа тунинг дисковете.
Едва ли ще усетиш разлика в спирането между нови нормални дискове и перфорирани. На старото ми БМВ смених дисковете с накладки АТЕ , нормални без тунинг по тях :p . Колата спираше супер и не се чуваше все едно спира влак. Сега пак ми предстои смяна на новата кола и ще заложа отново на АТЕ.
Lurking in the shadows
b00st написа:Тия дискове са полски? Шегувате ли се. Тва ми се струва няква реклама.
По добре полски отколкото китайски.
Ако правех реклама , щях да я направя по рано , а не след година.

8 мнения
• Страница 1 от 1