Черен плат за таван от къде?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Tisho_BMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 черна,Е60 синя
Черен плат за таван от къде?
Здравейте колеги трябва ми черен плат за тапициране на тавана и колонките на Е36 седан,от къде мога да си го закупя?Благодаря!:)
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Re: Черен плат за таван от къде?
Привет , претапицирането на тавана излиза при тапицер - 70 лв. / моя го правих / , не си заслужава хамалогията да си го правиш сам тьй като сумата си е символична . Това е цена за материали +труд , потьрси тапицер да ти го направи 

krasi2bmw написа:Привет , претапицирането на тавана излиза при тапицер - 70 лв. / моя го правих / , не си заслужава хамалогията да си го правиш сам тьй като сумата си е символична . Това е цена за материали +труд , потьрси тапицер да ти го направи
+1

ако си го правиш ти ще ти излезе 50-тина лева и един загубен ден
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
Колеги аз на 2-3 места питах преди сам да си го направя за претапициране на тавана и ми каза по 100-130 лв
. Иначе по темата авто платове и кожи има тук download/file.php?id=175563&mode=view супер маркет РЕКОРД входа е от към малката уличка(питай хората ще те упътят) плата ми излезе около 25 лв за два метра. Само не си купувай лепилото дето ще ти предложат за тавана

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
На втория етаж над Рекорд-а ли е този магазин? И само да добавя, че Рекорд е на ул. Иван Боримечката срещу читалището, след обръщалото на автобусите (вижда се на схемата на колегата) Това, което е отбелязано е Фантастико
е

- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
daddy_ написа:На втория етаж над Рекорд-а ли е този магазин? И само да добавя, че Рекорд е на ул. Иван Боримечката срещу читалището, след обръщалото на автобусите (вижда се на схемата на колегата) Това, което е отбелязано е Фантастикое
Не колега на първия етаж е като влезеш през вратата в дъното. А иначе за картата да прав си объркал съм се.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
Кажете къде в София някой ще го направи качествено?
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
jorko7120 написа:daddy_ написа:На втория етаж над Рекорд-а ли е този магазин? И само да добавя, че Рекорд е на ул. Иван Боримечката срещу читалището, след обръщалото на автобусите (вижда се на схемата на колегата) Това, което е отбелязано е Фантастикое
Не колега на първия етаж е като влезеш през вратата в дъното. А иначе за картата да прав си объркал съм се.
Не е това, следващата сграда от дясно е.
На това което си дал ти, на втория етаж има магазинче за шивашки услуги но там не продават платове. Сградата отдясно, на партера и се влиза в дъното на коридора.
https://maps.google.com/?ll=42.652525,2 ... 87,,0,9.06

- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
Cobb написа:jorko7120 написа:daddy_ написа:На втория етаж над Рекорд-а ли е този магазин? И само да добавя, че Рекорд е на ул. Иван Боримечката срещу читалището, след обръщалото на автобусите (вижда се на схемата на колегата) Това, което е отбелязано е Фантастикое
Не е това, следващата сграда от дясно е.
На това което си дал ти, на втория етаж има магазинче за шивашки услуги но там не продават платове. Сградата отдясно, на партера и се влиза в дъното на коридора.
https://maps.google.com/?ll=42.652525,2 ... 87,,0,9.06

- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
jorko7120 написа:....Само не си купувай лепилото дето ще ти предложат за тавана
Аз си го купих и си залепих тавана

- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
Don_Mandragon написа:jorko7120 написа:....Само не си купувай лепилото дето ще ти предложат за тавана
Аз си го купих и си залепих таванаЛепилото е Neostick 588. Някво гръцко е и на сайта им пише, че е по лиценз на Хенкел и е специално лепило за неопрен, автотапицерии и тавани. Бензиноразтворимо е и уж му дават да издържа на 80 градуса. С 1 кутия съвсем малко не ми достигна за тавана и се наложи да продължа с Момент универсал на Хенкел. И двете изглеждат и се нанасят по един и същ начин, но хенкела е с по-малко отворено време(към 5-10 мин), а неостика е към 20, т.е. с хенкела трябва да правиш по-малки детайли. Иначе допреш ли намазан плат до намазан таван след минутите да се изпари разредителя от тях и опиташ ли се да ги разлепиш се къса дунапрена на плата
Аз мазах от това лепило в края на тавана дето е равно точно по инструкциите и на места лови на други не и се ядосах и си зех обикновен хелметекс и стана доста добре като за начинаещ

- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
Хелметекса и Промата не издържат на високи температури. Имам известни подозрения, че скоро ще ти се разлепи 

- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
А дано грешишDon_Mandragon написа:Хелметекса и Промата не издържат на високи температури. Имам известни подозрения, че скоро ще ти се разлепи

- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
Нищо не казахте за тапицер в София?
15 мнения
• Страница 1 от 1