Черен плат за таван от къде?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 черна,Е60 синя

Черен плат за таван от къде?

Мнение от Tisho_BMW » 20 Май 2013, 22:14

Здравейте колеги трябва ми черен плат за тапициране на тавана и колонките на Е36 седан,от къде мога да си го закупя?Благодаря!:)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325 dizel

Re: Черен плат за таван от къде?

Мнение от krasi2bmw » 20 Май 2013, 22:28

Привет , претапицирането на тавана излиза при тапицер - 70 лв. / моя го правих / , не си заслужава хамалогията да си го правиш сам тьй като сумата си е символична . Това е цена за материали +труд , потьрси тапицер да ти го направи ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_m3 » 20 Май 2013, 22:34

krasi2bmw написа:Привет , претапицирането на тавана излиза при тапицер - 70 лв. / моя го правих / , не си заслужава хамалогията да си го правиш сам тьй като сумата си е символична . Това е цена за материали +труд , потьрси тапицер да ти го направи ;)

+1 :yes:

ако си го правиш ти ще ти излезе 50-тина лева и един загубен ден

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 20 Май 2013, 23:24

Мотел Галант на път за Панчарево
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: кво му падне...
Мечтае да кара: М6 G-power

Мнение от jorko7120 » 20 Май 2013, 23:48

Колеги аз на 2-3 места питах преди сам да си го направя за претапициране на тавана и ми каза по 100-130 лв :dunno: . Иначе по темата авто платове и кожи има тук download/file.php?id=175563&mode=view супер маркет РЕКОРД входа е от към малката уличка(питай хората ще те упътят) плата ми излезе около 25 лв за два метра. Само не си купувай лепилото дето ще ти предложат за тавана
За Хелуин
Flash написа:Децата в Перник, като почукат на вратата на някой, вместо "номер или лакомство", казват "ракия или бой". :mhihi:

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 21 Май 2013, 7:25

На втория етаж над Рекорд-а ли е този магазин? И само да добавя, че Рекорд е на ул. Иван Боримечката срещу читалището, след обръщалото на автобусите (вижда се на схемата на колегата) Това, което е отбелязано е Фантастико :yes:е

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jorko7120 » 21 Май 2013, 8:22

daddy_ написа:На втория етаж над Рекорд-а ли е този магазин? И само да добавя, че Рекорд е на ул. Иван Боримечката срещу читалището, след обръщалото на автобусите (вижда се на схемата на колегата) Това, което е отбелязано е Фантастико :yes:е

Не колега на първия етаж е като влезеш през вратата в дъното. А иначе за картата да прав си объркал съм се.

рекор.JPG

рекорд1.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
За Хелуин
Flash написа:Децата в Перник, като почукат на вратата на някой, вместо "номер или лакомство", казват "ракия или бой". :mhihi:

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 21 Май 2013, 9:36

Кажете къде в София някой ще го направи качествено?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 21 Май 2013, 13:45

jorko7120 написа:
daddy_ написа:На втория етаж над Рекорд-а ли е този магазин? И само да добавя, че Рекорд е на ул. Иван Боримечката срещу читалището, след обръщалото на автобусите (вижда се на схемата на колегата) Това, което е отбелязано е Фантастико :yes:е

Не колега на първия етаж е като влезеш през вратата в дъното. А иначе за картата да прав си объркал съм се.

рекор.JPG

рекорд1.JPG

Не е това, следващата сграда от дясно е.
На това което си дал ти, на втория етаж има магазинче за шивашки услуги но там не продават платове. Сградата отдясно, на партера и се влиза в дъното на коридора.
https://maps.google.com/?ll=42.652525,2 ... 87,,0,9.06
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jorko7120 » 21 Май 2013, 18:08

Cobb написа:
jorko7120 написа:

рекор.JPG

рекорд1.JPG

Не е това, следващата сграда от дясно е.
На това което си дал ти, на втория етаж има магазинче за шивашки услуги но там не продават платове. Сградата отдясно, на партера и се влиза в дъното на коридора.
https://maps.google.com/?ll=42.652525,2 ... 87,,0,9.06

:mrgreen: :yes:
За Хелуин

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M40B18 '93

Мнение от Don_Mandragon » 22 Май 2013, 16:49

jorko7120 написа:....Само не си купувай лепилото дето ще ти предложат за тавана

Аз си го купих и си залепих тавана :mhihi: Лепилото е Neostick 588. Някво гръцко е и на сайта им пише, че е по лиценз на Хенкел и е специално лепило за неопрен, автотапицерии и тавани. Бензиноразтворимо е и уж му дават да издържа на 80 градуса. С 1 кутия съвсем малко не ми достигна за тавана и се наложи да продължа с Момент универсал на Хенкел. И двете изглеждат и се нанасят по един и същ начин, но хенкела е с по-малко отворено време(към 5-10 мин), а неостика е към 20, т.е. с хенкела трябва да правиш по-малки детайли. Иначе допреш ли намазан плат до намазан таван след минутите да се изпари разредителя от тях и опиташ ли се да ги разлепиш се къса дунапрена на плата :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jorko7120 » 22 Май 2013, 19:15

Don_Mandragon написа:
jorko7120 написа:....Само не си купувай лепилото дето ще ти предложат за тавана

Аз си го купих и си залепих тавана :mhihi: Лепилото е Neostick 588. Някво гръцко е и на сайта им пише, че е по лиценз на Хенкел и е специално лепило за неопрен, автотапицерии и тавани. Бензиноразтворимо е и уж му дават да издържа на 80 градуса. С 1 кутия съвсем малко не ми достигна за тавана и се наложи да продължа с Момент универсал на Хенкел. И двете изглеждат и се нанасят по един и същ начин, но хенкела е с по-малко отворено време(към 5-10 мин), а неостика е към 20, т.е. с хенкела трябва да правиш по-малки детайли. Иначе допреш ли намазан плат до намазан таван след минутите да се изпари разредителя от тях и опиташ ли се да ги разлепиш се къса дунапрена на плата :mhihi:

Аз мазах от това лепило в края на тавана дето е равно точно по инструкциите и на места лови на други не и се ядосах и си зех обикновен хелметекс и стана доста добре като за начинаещ :)
За Хелуин

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M40B18 '93

Мнение от Don_Mandragon » 22 Май 2013, 22:02

Хелметекса и Промата не издържат на високи температури. Имам известни подозрения, че скоро ще ти се разлепи 8)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jorko7120 » 22 Май 2013, 23:42

Don_Mandragon написа:Хелметекса и Промата не издържат на високи температури. Имам известни подозрения, че скоро ще ти се разлепи 8)
А дано грешиш :ok:
За Хелуин

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 23 Май 2013, 9:11

Нищо не казахте за тапицер в София?

Назад към E36