ContiSportContact™ 5 P
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw545i
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 545i
- Детайли за колата: E 60
ContiSportContact™ 5 P
Колеги, трябва да обувам бегачката с летни гуми. Доста прочетох за новите модели летни гуми на пазара и тези много ги хвалят, а и аз съм доволен от континентал като цяло. Някои да е купил от този модел - ContiSportContact™ 5 P, има ли някаква чувствителна разлика? 

- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
Re: ContiSportContact™ 5 P
Аз съм с такива гуми. Безкрайно яки са! Нямам претенции да съм състезател или агресор на пътя, но за малко по динамично каране са си чук! На сух и мокър асфалт лепнат добре. Не съм ги пробвал на проливен дъжд. Като цяло не съжалявам за парите които съм дал за тях. Ако утре трябваше да купувам гуми, пак бих взел такива.
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
Cont. е може би най-добрата гума и не само заради тестовете на адак.
СпортКонтакт5 им е топ модела, скачай смело
СпортКонтакт5 им е топ модела, скачай смело

И аз съм с конти сп контакт 5 но без П, гумаджията като ги качва каза, че е много добра гума, засега и аз имам добри отзиви, на мокро днес с тия превалявания имаше и приличен грип, дето има една приказка доволен ще останеш 

- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
аз съм със 225/40/18 SportContact 5 и отзад със 255/35/18 SportContact 5P. Гумите са просто невероятни както и да ги гледаш. Вече им врътнах почти 10 000км предимно на АМ Тракия. Там проливните дъждове се усещат много добре в отсечката Пазарджик-София и има бая рекички. На мокро е просто наистина топ както е по всички тестове. Казвам ти го съвсем отговорно понеже на Пловдив-София-Пловдив имам 6 цифрен пробег с леки коли и различни гуми като размери и модели от 15 до 18 цола.
Сцеплението и на сухо е много добро - направих 10-на старта на 400м и не съм карал с толкова добра гума. Много тихи са и возят доста комфортно имайки предвид размерите.
Аз съм си хардкор фен на SportContact серията и никога не съм имал каквито и да е било проблеми с 3-ките и сега с 5-ците. Миналото лято минах 25 000км със SportContact 5, но на 225/45/17 и ги продадох на приятел. Бяха предни и износването им предполагаше около 45 000км пробег преди да са за боклука. Което е много добре като се има предвид качествата на гумата.
Няма как да съжеляваш с такава гума колега. във високия ценови клас всички гуми са много добри, но аз съм си доволен от Continental и вече няколко години поред не изневерявам на марката. Единственото неприятно нещо е цената, но няма пълно щастие
Като искаш пърформанс си плащаш. Иначе гумите от средния ценови диапазон също вършат работа...
бих казал, че много добре си се ориентирал. SportContact 5P е най-доброто, което може да предложи Continental
Сцеплението и на сухо е много добро - направих 10-на старта на 400м и не съм карал с толкова добра гума. Много тихи са и возят доста комфортно имайки предвид размерите.
Аз съм си хардкор фен на SportContact серията и никога не съм имал каквито и да е било проблеми с 3-ките и сега с 5-ците. Миналото лято минах 25 000км със SportContact 5, но на 225/45/17 и ги продадох на приятел. Бяха предни и износването им предполагаше около 45 000км пробег преди да са за боклука. Което е много добре като се има предвид качествата на гумата.
Няма как да съжеляваш с такава гума колега. във високия ценови клас всички гуми са много добри, но аз съм си доволен от Continental и вече няколко години поред не изневерявам на марката. Единственото неприятно нещо е цената, но няма пълно щастие

бих казал, че много добре си се ориентирал. SportContact 5P е най-доброто, което може да предложи Continental

"Чемодан, вокзал, Москва"
- bmw545i
- младши ентусиаст
-
Колеги,благодаря за отговорите. Това ще са мойте гуми. 

- bmw545i
- младши ентусиаст
-
bai_ILIA написа:аз съм със 225/40/18 SportContact 5 и отзад със 255/35/18 SportContact 5P. Гумите са просто невероятни както и да ги гледаш. Вече им врътнах почти 10 000км предимно на АМ Тракия. Там проливните дъждове се усещат много добре в отсечката Пазарджик-София и има бая рекички. На мокро е просто наистина топ както е по всички тестове. Казвам ти го съвсем отговорно понеже на Пловдив-София-Пловдив имам 6 цифрен пробег с леки коли и различни гуми като размери и модели от 15 до 18 цола.
Няма как да съжеляваш с такава гума колега. във високия ценови клас всички гуми са много добри, но аз съм си доволен от Continental и вече няколко години поред не изневерявам на марката. Единственото неприятно нещо е цената, но няма пълно щастиеКато искаш пърформанс си плащаш. Иначе гумите от средния ценови диапазон също вършат работа...
Колега, забравих да те попитам дали знаеш каква е разликата между 5 и 5P.

7 мнения
• Страница 1 от 1