план "ран-ът"
Модератор: Общи модератори
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: план "ран-ът"
Leon написа:По този начин темата върви към заключване! Личните нападки приключиха.
Аз нямам нищо против заключването ...
Може и кило бананни да ми дадете

Не може да ми се метат тука некви темички все едно сме от левуново ние ...
Аз приемам, че голяма част от проблемите са мейд ин БГ ...
ама да ми твърдят, че УСА не е редило нещата тука няма да стане!

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Международния републикански институт
Това е рецептата им за привнасяне на демокрация в такива зелени "тикви" като на българи сърби египтяни сирийци афганистанци грузинци либийци ....и да не изброявам много са потърпевшите от лекарството "американска демокрация"
Това е рецептата им за привнасяне на демокрация в такива зелени "тикви" като на българи сърби египтяни сирийци афганистанци грузинци либийци ....и да не изброявам много са потърпевшите от лекарството "американска демокрация"
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
K_Ilkov написа:ама да ми твърдят, че УСА не е редило нещата тука няма да стане!
И руснаците и американците са оказвали влияние, то е ясно. Малките слушат големите. Начи според теб американците казаха на великия Костов да продаде Балкан на израелците, обаче и за разнообразие му казаха да даде мобилтел на известен на всички руски мафиот така ли? Никой не го интересуват нашите кокошкарски истории, нито руснаците, нито американците... нещата са на съвсем друго ниво. Нямам какво повече да кажа по темата.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
steeN написа:И руснаците и американците са оказвали влияние, то е ясно. Малките слушат големите. Начи според теб американците казаха на великия Костов да продаде Балкан на израелците, обаче и за разнообразие му казаха да даде мобилтел на известен на всички руски мафиот така ли? Никой не го интересуват нашите кокошкарски истории, нито руснаците, нито американците... нещата са на съвсем друго ниво. Нямам какво повече да кажа по темата.
Начи УСА като са подкрепили боклуците да станат управници
и са си изиграли картите и са си взели ръцете пък Костов гепил
квот може УСА са си чисти според теб?
или чичо сам не е знаел къв боклук е командира

ми чудесна демокрация предлагат, благодаря аз бих казал ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
K_Ilkov написа:steeN написа:И руснаците и американците са оказвали влияние, то е ясно. Малките слушат големите. Начи според теб американците казаха на великия Костов да продаде Балкан на израелците, обаче и за разнообразие му казаха да даде мобилтел на известен на всички руски мафиот така ли? Никой не го интересуват нашите кокошкарски истории, нито руснаците, нито американците... нещата са на съвсем друго ниво. Нямам какво повече да кажа по темата.
Начи УСА като са подкрепили боклуците да станат управници
и са си изиграли картите и са си взели ръцете пък Костов гепил
квот може УСА са си чисти според теб?
или чичо сам не е знаел къв боклук е командира![]()
ми чудесна демокрация предлагат, благодаря аз бих казал ...
+ 1

- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
zlatko_baretata написа:Като гледам някои от постовете... едно време, по комунистическо време, се опитваха да ни промият мозъците, но не успяваха...
Сега, уж без да се опитват, успяват...
Как я мислите вие тая работа без Русуя, бре хАмериканчета? Отде иде ядреното гориво и де отива отработеното? Отде идат петрола и газта? Цяла Европа разчита на руския пазар, ама не - ние ще им скачаме на руснаците и ще им се дървим...Щото на нашия нов "голям брат" така му се ще.
Требвало да влизаме в НАТО - що? Нали вече и ние сме демокрация и старите ни "врагове" вече са ни приятели? Та то НАТО отдавна изгуби предназначението си, което беше да противостои на Варшавския договор и в момента представлява параван на хАмериканските империалистически щения. Даже Германия и Франция взеха да се дърпат и да не участват в мазеляците на Чичо Сам, който взе да вижда навсякъде по света тероризъм и по този начин наистина го създаде в много голяма степен, особено в мюсюлманския свят.
Требвало да приватизираме - що? То се видя що - за да се унищожи цялата индустрия, както и аграрното производство, та затова да ядем боклуците на съседите ни, близки и далечни. Тия приказки за частната инициатива са много хубави, ама кой можеше да купи мега завод в България, обикновения човек ли, колкото и да е инициативен?Това беше невиждано престъпление срещу хората и държавата, тия предприятия са ги строили нашите дядовци и бащи, а Костов БУКВАЛНО ги подаряваше на сульо и пульо срещу комисионна. Не бил приложен планът Ран-Ът ли?
![]()
И сега всеки се плюнчи за еврофондове... ми ще се плюнчи, като сме просяци и не можем да си произведем и един домат вече.
Мен ме боли к*ра за тъпи идеологии, комунистически или капиталистически, както ме боли к*ра за Смит и Кейнс или Маркс и Че Гевара...Ама ме боли сърцето за тая изтормозена Българийка, дето една шепа усрьовци й е@аха мамата под вещото ръководство на "добрия запад" и най-вече на "мозъците" зад океана
П.С. Стийнка, тебе кога ти стана ясно, че всичко ти е ясно, bro?
За съжаление мисля, че Златко е прав в голяма степен, изключвайки нецензурните работи. Макар, че и за тях го разбирам

За съм за демокрацията 100%, обаче приватизатцията трябваше да става супер внимателно (което реално е почти невъзможно) и да се преценява, кое да се приватизира и кое не. Маса човешки капитал се погуби с тая приватизатция.
Последна промяна Mr Charger на 22 Май 2013, 21:22, променена общо 1 път
Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Добре за американците ясно.
Ами Евреите?
Еврейската жена на Асен,отключването на Търновските порти,разскостяването на Санстефанска България,провала на Априлското възстание , Английската флота под еврейско командване пред Цариград .....!?Разни други изслямизирани еврей отговорни за турките кланета в Стара Загора и много други ....
Единственото най-голямо нещо в Европа което се намира в България е .... Софийската синагога.
Евреите въртят света,американците работят за тях май ...?
А и имаше изнесени едни цитати някъде от тяхната религиозна книга (забравих как се казва) които изцяло принизяват другите религии , особено православните.
Сърбаме попарата още от средните векове , карма ли кво
Да не излезе накрая че когато евреите са мислили конспирации американците не са имали държава.
Ами Евреите?
Еврейската жена на Асен,отключването на Търновските порти,разскостяването на Санстефанска България,провала на Априлското възстание , Английската флота под еврейско командване пред Цариград .....!?Разни други изслямизирани еврей отговорни за турките кланета в Стара Загора и много други ....
Единственото най-голямо нещо в Европа което се намира в България е .... Софийската синагога.
Евреите въртят света,американците работят за тях май ...?
А и имаше изнесени едни цитати някъде от тяхната религиозна книга (забравих как се казва) които изцяло принизяват другите религии , особено православните.
Сърбаме попарата още от средните векове , карма ли кво

Да не излезе накрая че когато евреите са мислили конспирации американците не са имали държава.

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Binev_OuT написа:...
има една еврейска поговорка за тва твоето:
УТЕПА КОЧА С ЛОПАТАТА!

...
- zlatko_baretata
-
-
Не ни ли вкара и нас евреин в НАТО?
Мани майтапа, ама още от ранното средновековие, минат се не минат 100-150 години и следват гонения и кланета на евреи. И то в различни европейски държави.
Ама то след като Йехова убеждава пелтечещия Авраам да заколи сина си в неговото име, ние за какъв ислямски фанатизъм говорим?
На фереджетата просто им писна да ги налагат с голямата сопа, за да им вземат петрола и реагират както могат. И кой е в дъното на всичко? Най-великата демокрация в света.

Мани майтапа, ама още от ранното средновековие, минат се не минат 100-150 години и следват гонения и кланета на евреи. И то в различни европейски държави.
Ама то след като Йехова убеждава пелтечещия Авраам да заколи сина си в неговото име, ние за какъв ислямски фанатизъм говорим?
На фереджетата просто им писна да ги налагат с голямата сопа, за да им вземат петрола и реагират както могат. И кой е в дъното на всичко? Най-великата демокрация в света.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
http://judassicpark.narod.ru/varshavski.htm
тука има доста изписано
тука има доста изписано
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
K_Ilkov написа:Binev_OuT написа:...
УТЕПА КОЧА С ЛОПАТАТА!
Кое е тва моето?Да не съм го измислил аз

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Binev_OuT написа:K_Ilkov написа:Binev_OuT написа:...
УТЕПА КОЧА С ЛОПАТАТА!
Кое е тва моето?Да не съм го измислил аз
ми не знам кой го е измисли честно ама и ми е все тая ...
световните еврейски конспирации не са ми сила ...
успех

аз ше чакам следващото свеждане от към ЮеСеЙ
авторчето пак сведе инфото, заръча да не ни се обяснява и потъна

...
Бре бре бре, хАмериканците натиснали Костов. За кое, че продадоха Нефтохим на Руснаците? Бат ви Вальо Захариев беше най-доверен служител на Атанас Тилев, дето е доказан агент на ДС. Ми той купи кремиковци, не на някой евреин синът му. Като ги подкарате нататък, колко руснаци и колко американци изкупиха нещо на безценица у нас? Видима-Идеал май са американци? Ама не скачате срещу тях, а срещу Лукоил, защо бе? Нали сме една кръв? Златко се е хванал за тая Русия, като че ли ни дава нещо по намалена тарифа. Плащаме си като попове по пазарни цени. Няма вечни приятели, има вечни интереси. България с какво е привлекателна за Америка? Петрол, дрога, стратегическо положение, големи пазарни възможности? С едно голямо нищо. Дошъл някой и казал: Драги, искате да живеете свободно, ОК. Пари имате ли? Не, ми ще теглите от финансовите инстиуции, оправете си неработещата икономика, погрижете се за бедните и освободете хората, да могат да бачкат свободно. И това виждаш ли, било опит да се провали България. Какво стана, избрахме си демократично правителство, дето "разпродаде" на свои хора всичко и пак гракнаха, американците били виновни. Я ме подсетете, от 89-та насам, май все завършили Симеоновската школа управляват? Ми какви американци, какви 5 лева? Искате Русия, ми ОК, какво ви предлага тя? Газът знаете какво стана, кой напълни гушката, бензинът си е все руски, оттам нататък какво? Технологии, иновации, какво ще вкарате от Русия? Лада Калина и новия ЗАЗ??? Важното е, че някой си е намерил виновник за нещо си и все си повтаря. Като нямате доводи и факти, поне без личностни нападки. Това няма да промени нищо.
Що се отнася до еврото, чакам да влезне в България. Тогава какъв вой ще се носи, не е истина. Само да попитам, да сте чули напоследък да говорят, каква ни била далаверата от еврото? Кой ще седне да изчисли, с колко се покачват финансовите задължения на България, когато долара поскъпне спрямо еврото само с 0,1 цента. Не долара, а с една десета от цента. Пишете, че доларът щял да умре, даже гроб му изкопахте. Кои са най-големите икономики в Света и в каква валута работят? Аз го чакам да умре, още когато се продаваше по два лева пред Кореком. Имам още време да изчакам
Що се отнася до еврото, чакам да влезне в България. Тогава какъв вой ще се носи, не е истина. Само да попитам, да сте чули напоследък да говорят, каква ни била далаверата от еврото? Кой ще седне да изчисли, с колко се покачват финансовите задължения на България, когато долара поскъпне спрямо еврото само с 0,1 цента. Не долара, а с една десета от цента. Пишете, че доларът щял да умре, даже гроб му изкопахте. Кои са най-големите икономики в Света и в каква валута работят? Аз го чакам да умре, още когато се продаваше по два лева пред Кореком. Имам още време да изчакам

- zlatko_baretata
-
-
Да припомним достойнствата на най-великата демокрация (не претендирам, че са в историческо-хронологичен ред):
- Масовото избиване на нативните индианци (може би най-големия геноцид в историята на човечеството);
- Робството в тая "държава" продължава до 20-ти век
, с остатъци и в 21-ви век;
- Гражданската им война е на икономическа основа, зад лъскавите декларации за освобождаване на чернокожите в Юга;
- Най-големия и циничен геноцид в модерната история - бомбите над Хирошима и Нагазаки, след като Япония е практически капитулирала, особено след разгрома й в Манджурия. Хитлер не е постигнал толкова за цялото му властване;
- Също, през Втората световна война те настояват за дневните бомбандировки над Германия с т.нар. килим от бомби по цивилни цели, при което загиват милиони невинни цивилни. ДА не забравяме и бомбандировките им над София, която всички знаят, че по принуда е съюзник на Германия и не представлява никаква заплаха. Това руснаците не са си го позволили.
- Войните през 50-60-те години в Корея и Виетнам. Стотици хиляди хора измират ненужно заради агресорската им политика, включително и много млади американски момчета, промити от пропагандата им и масовата агитация за лов на комунистически вещици - следваъ и политически репресии в Империята, да ама Никсън подава оставка накрая;
-- Колонизирането на редица държави из целия свят, в това число в Латинска Америка, Близкия Изток, Азия и Африка. Основната цел е грабежи на ценни природни ресурси;
- Войната срещу Сърбия, за да осигурят коридор за мака от Афганистан. Косово е разпределителен център на наркотрафика в световен мащаб.
- Ирак, Либия, Египет, Сирия... причината - да грабят петрола. За иран са се наточили, ама да видим, най-вероятно и там ще дриснат;
- Бившите соц. страни от Източна Европа си ги колонизираха "безкръвно", щото там планове като "Ран-Ът" си заработиха безпроблемно, поради наличието на продажници като Костов;
- Бутнаха си сами Световния търговски център, което е престъпление срещу собствената им нация (щото там народност няма, ама ако има българо-американчетата да ме опровергаят), в това вече няма никакво съмнение дори сред промитите мозъци на самите американци. Целта - да обявят бившия близък приятел на сем. Буш, Осама бен Ладен, за терорист номер едно и да му видят сметката, за да не разкрие някои работи за сем. Буш и за други подобни семейства. А иначе обвибяват разни други, диктатори или не (то това зависи от тях) за престъпления срещу народа им. Китай също беше обект на подобни критики, както и Северна Корея, ама там нещо се правят на разсеяни, щото им стискат гащите при свивките...
Няма да говоря за Патриотичния акт в детайли, който погазва всякакъв морал, познат на човечеството, това даже по комунистическо време не е било легализирано, както те си позволиха да го направят. Сега "законно" могат да арестуват, изтезават и убиват, без това дори да мине през селско съдилище...
Та пак се чудя, на всички ли българо-хАмериканчета са им промити мозъците или просто се натягат пред слушащите ги родни им хАмерикански служби, за да не ги застигне Патриотичния акт?
То май като по Татово време там в хАмериката, само дето не чакат по 7 години за кола да си купят, затова пък са загробени от банките с кредити за цял живот и не умират, докато не ги платят, щото фармацевтиката им ги поддържа с ГМО, мумиите.

- Масовото избиване на нативните индианци (може би най-големия геноцид в историята на човечеството);
- Робството в тая "държава" продължава до 20-ти век

- Гражданската им война е на икономическа основа, зад лъскавите декларации за освобождаване на чернокожите в Юга;
- Най-големия и циничен геноцид в модерната история - бомбите над Хирошима и Нагазаки, след като Япония е практически капитулирала, особено след разгрома й в Манджурия. Хитлер не е постигнал толкова за цялото му властване;
- Също, през Втората световна война те настояват за дневните бомбандировки над Германия с т.нар. килим от бомби по цивилни цели, при което загиват милиони невинни цивилни. ДА не забравяме и бомбандировките им над София, която всички знаят, че по принуда е съюзник на Германия и не представлява никаква заплаха. Това руснаците не са си го позволили.
- Войните през 50-60-те години в Корея и Виетнам. Стотици хиляди хора измират ненужно заради агресорската им политика, включително и много млади американски момчета, промити от пропагандата им и масовата агитация за лов на комунистически вещици - следваъ и политически репресии в Империята, да ама Никсън подава оставка накрая;
-- Колонизирането на редица държави из целия свят, в това число в Латинска Америка, Близкия Изток, Азия и Африка. Основната цел е грабежи на ценни природни ресурси;
- Войната срещу Сърбия, за да осигурят коридор за мака от Афганистан. Косово е разпределителен център на наркотрафика в световен мащаб.
- Ирак, Либия, Египет, Сирия... причината - да грабят петрола. За иран са се наточили, ама да видим, най-вероятно и там ще дриснат;
- Бившите соц. страни от Източна Европа си ги колонизираха "безкръвно", щото там планове като "Ран-Ът" си заработиха безпроблемно, поради наличието на продажници като Костов;
- Бутнаха си сами Световния търговски център, което е престъпление срещу собствената им нация (щото там народност няма, ама ако има българо-американчетата да ме опровергаят), в това вече няма никакво съмнение дори сред промитите мозъци на самите американци. Целта - да обявят бившия близък приятел на сем. Буш, Осама бен Ладен, за терорист номер едно и да му видят сметката, за да не разкрие някои работи за сем. Буш и за други подобни семейства. А иначе обвибяват разни други, диктатори или не (то това зависи от тях) за престъпления срещу народа им. Китай също беше обект на подобни критики, както и Северна Корея, ама там нещо се правят на разсеяни, щото им стискат гащите при свивките...

Няма да говоря за Патриотичния акт в детайли, който погазва всякакъв морал, познат на човечеството, това даже по комунистическо време не е било легализирано, както те си позволиха да го направят. Сега "законно" могат да арестуват, изтезават и убиват, без това дори да мине през селско съдилище...
Та пак се чудя, на всички ли българо-хАмериканчета са им промити мозъците или просто се натягат пред слушащите ги родни им хАмерикански служби, за да не ги застигне Патриотичния акт?

То май като по Татово време там в хАмериката, само дето не чакат по 7 години за кола да си купят, затова пък са загробени от банките с кредити за цял живот и не умират, докато не ги платят, щото фармацевтиката им ги поддържа с ГМО, мумиите.

Последна промяна zlatko_baretata на 23 Май 2013, 0:17, променена общо 4 пъти

- zlatko_baretata
-
-
BMW_POWER написа:Бре бре бре, хАмериканците натиснали Костов. За кое, че продадоха Нефтохим на Руснаците? Бат ви Вальо Захариев беше най-доверен служител на Атанас Тилев, дето е доказан агент на ДС. Ми той купи кремиковци, не на някой евреин синът му. Като ги подкарате нататък, колко руснаци и колко американци изкупиха нещо на безценица у нас? Видима-Идеал май са американци? Ама не скачате срещу тях, а срещу Лукоил, защо бе? Нали сме една кръв? Златко се е хванал за тая Русия, като че ли ни дава нещо по намалена тарифа. Плащаме си като попове по пазарни цени. Няма вечни приятели, има вечни интереси. България с какво е привлекателна за Америка? Петрол, дрога, стратегическо положение, големи пазарни възможности? С едно голямо нищо. Дошъл някой и казал: Драги, искате да живеете свободно, ОК. Пари имате ли? Не, ми ще теглите от финансовите инстиуции, оправете си неработещата икономика, погрижете се за бедните и освободете хората, да могат да бачкат свободно. И това виждаш ли, било опит да се провали България. Какво стана, избрахме си демократично правителство, дето "разпродаде" на свои хора всичко и пак гракнаха, американците били виновни. Я ме подсетете, от 89-та насам, май все завършили Симеоновската школа управляват? Ми какви американци, какви 5 лева? Искате Русия, ми ОК, какво ви предлага тя? Газът знаете какво стана, кой напълни гушката, бензинът си е все руски, оттам нататък какво? Технологии, иновации, какво ще вкарате от Русия? Лада Калина и новия ЗАЗ??? Важното е, че някой си е намерил виновник за нещо си и все си повтаря. Като нямате доводи и факти, поне без личностни нападки. Това няма да промени нищо.
Американски голям братко, ти вярно ли го написа всичко това?
Помниш ли кой се дървеше на Русия навремето и никой не разбираше защо? Евгени Бакърджиев помниш ли какви ги дробеше, а Костов дето беше казал, че той нямало да преговря с Газпром, какви били те, а пък той бил премиер на България? Ефектът помниш ли какъв беше? От Ямбургската спогодба, дето България получваше природен газ на 35 долара от руснаците за 1000 кубични метра, цената се вдигна на 85 долара, докато Европата я пазаруваше на 65 долара? А помниш ли ефекта от това какъв беше? Мега предприятие, като "Химко" - Враца, с повече от 3 процента на световните пазари на карбамид, беше доведено до приватизация... не до фалит, защото завода беше печеливш и при новата цена на газта (а представи си при старата), а до приватизация... и край с него. Знаеш ли колко още мега заводи "фалираха" тия гъзолизци и гъзовете, на които плащаш данъци им се кланяш?
Я по-добре си наливай паричките и данъците там в хАмериката и остави разсъжденията (а и решенията какво да правят с бъдещето и страната си) на българчетата, големи хАмерикански братко, моля те най-смирено, както малък човек моли голям.