план "ран-ът"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Фиат 126р
Мечтае да кара: Шкода Фабия

Re: план

Мнение от zlatko_baretata » 22 Май 2013, 9:41

steeN написа:От както ти чета мненията хаха...

А успяваш ли да си ги преведеш или ползваш Гугъл преводач (признай си)? :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

план "ран-ът"

Мнение от steeN » 22 Май 2013, 10:30

Не вие ми кажете кой сра в гащите на Гърция, Италия, Испания, Португалия, Ирландия и т.н. и защо половината еврозона е в рецесия, от която България пряко страда, защото секнаха всички външни пари... Това е външния фактор, от който зависи България в момента... не от масоните, илюминатите, мики маус и т.н. щом толкова искате някой да обвините...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Аватар

Re: план "ран-ът"

Мнение от zlatko_baretata » 22 Май 2013, 10:35

Щото не ходят да серат из целия свят касетъчни бомби с обеднен уран, за да грабят петрол. :winky:

Затова ти е евтин бензинеца и всичко друго покрай него. То на това се крепи вашата икономика - на пушката. Па ти иначе ми разпъвай теориите на лайното за Смит, Кейнс и пазарно стопанство... :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 22 Май 2013, 11:25

златко, много ми е интересно, след като си толкова умен, начетен и природно интелигентен, как така 3 години те клати някакъв си пловдивски лешпер. все си мисля че умните и интелигентните се усещат като им го подават.
или и той е от американските поробители, които гледат да заробят българския народ.

руснаците са най-голямото зло което се е случвало на България. колкото по-далеч от тях сме, толкова по-добре.
причините за това са много и е трудно да се опишат, но ще споделя някои.

- руснаците страдат от болезнен империализъм и неоправдано високо самочувствие, съответно те мислят България, в частност, за своя територия, която трябва безпрекословно да слуша и изпълнява. руснаците са убедени, че ние българите трябва да сме им вечно задължени за нашето освобождение и всячески гледат да ни го напомнят.
- комунистите са дошли тук само и единствено заради руснаците.
- генетически и културно нямаме нищо общо с тях. колкото и да ни е набито в мозъците, руснаците реално не са славяни, никога не са били.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 22 Май 2013, 11:57

Petrolhead написа:златко, много ми е интересно, след като си толкова умен, начетен и природно интелигентен, как така 3 години те клати някакъв си пловдивски лешпер. все си мисля че умните и интелигентните се усещат като им го подават.
или и той е от американските поробители, които гледат да заробят българския народ.

руснаците са най-голямото зло което се е случвало на България. колкото по-далеч от тях сме, толкова по-добре.
причините за това са много и е трудно да се опишат, но ще споделя някои.

- руснаците страдат от болезнен империализъм и неоправдано високо самочувствие, съответно те мислят България, в частност, за своя територия, която трябва безпрекословно да слуша и изпълнява. руснаците са убедени, че ние българите трябва да сме им вечно задължени за нашето освобождение и всячески гледат да ни го напомнят.
- комунистите са дошли тук само и единствено заради руснаците.
- генетически и културно нямаме нищо общо с тях. колкото и да ни е набито в мозъците, руснаците реално не са славяни, никога не са били.

И как да ти вярваме на тези твърдения...като ти въобще не си българин :dunno:
Освен това ,това са пълни глупости ,породени от мислите на други хора,които нямат друго в главите си,освен омраза (примерно,защото да кажем са турци и смятат че колко добре биха си живели,ако България бе все още под турско робство).
Русия е икономическа сила (макар изградена от олигархични елементи) и всички страни се стремят да достигат до техните пазари,само такива елементи като теб (и то чужденци)се опитват да насаждат някаква омраза,не казвам че са ми братя,не,далеч съм от тази мисъл,(обаче ето ти парадокс,след срещата си с българи в Италия и негативизма който лъхаше от тях,срещнах един руснак,който не знаех че е руснак и попитах това онова,оказа се че е руснак,московчанин,пътешествал човека със жена си и освен че много се зарадва че вижда някой който пише и говори на кирилица ,беше много добър събеседник и ако не бързах да отивам на друго място,щях да приема поканата му на него и съпругата му гости и вечеря в къщата която беше наел във Венеция (Лидо)
Така че зарежи тая колосална глупост с това че еди кой си бил комунист-комунисти вече НЯМА и е крайно време да си го набие...да го разберете,всички сме капиталисти,не говоря за Китай и други държави,и още нещо е крайно време да си го набиете в главите-омразата не води до нищо добро,а пък заклеймяването-още по-малко.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 22 Май 2013, 12:08

Какви конспирации ви гонят. Населението е над седем милиарда и всеки се бори за място под слънцето. Някой са по-пригодни, някой не. Всяка нация иска да кара с бензин по лев и да живее добре, но няма място и ресурси за всички. За да живеят добре американците и германците, трябва да го направят на гърба на другите. В нашия манталитет преобладават качества, които не ни правят годни да се справим в сегашната обстановка. Но имаме и силни страни, за които в момента не е настъпило време за да се реализираме и да сме водеща нация. Всички са умни, но ние сме изобретателни. Обратно на повечето мнения, не сме мишки. Мразим да се подчиняваме на шефчета и да спазваме законите безпрекословно. Е тези ни качества за съжаление не ни правят конкурентоспособни на едно стадо бачкатори, каквито са разните там успели нации, които след работа сядат пред телевизора и така докато пукнат.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 22 Май 2013, 13:49

дано ми простите оф-топика :)

четейки темата, съм благодарен, че такива форуми не е имало в периода 1850-1900.

с емигранти като участниците в темата и нивото на заинтересованост на аудиторията, щяхме да разискваме Османската конспирация докато не останат на тая територия камък върху камък, положени от българин :)
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 22 Май 2013, 14:03

steeN написа:Не вие ми кажете ...

Не не, моля ти се ... аз пръв попитах :mhihi:
кажи ми СДС и Костов ползваха ли се с подкрепата на САЩ?

пп. забелязвам, че заедно с АЛХ и BMW_POWER свеждате инфото :mhihi: (много ми хареса още тогава тоя лаф)
и отговаряте само там където е удобно :winky:

за кризата в ЕУ мога да ти кажа само, че проблемите в БГ са доста преди кризата
и за жалост най-вероятно и ще си останат след кризата ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 22 Май 2013, 14:39

Е.Димитров написа:...
И как да ти вярваме на тези твърдения...като ти въобще не си българин :dunno:
...

Да не е грузинец, че кат гледам руснаците са му най-омразната нация... :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 22 Май 2013, 19:14

Какво да отговоря аз? Да отговарят тия дето са скачали по барикадите.

zlatko_baretata написа:Щото не ходят да серат из целия свят касетъчни бомби с обеднен уран, за да грабят петрол. :winky:

Затова ти е евтин бензинеца и всичко друго покрай него. То на това се крепи вашата икономика - на пушката. Па ти иначе ми разпъвай теориите на лайното за Смит, Кейнс и пазарно стопанство... :mhihi:

Цената на бензина ли ти е най-голямата болка. :banghead: Не че цената на бензина в САЩ има връзка с цената на бензина в България, не че и бензина в България не е най-ефтиния в цяла Европа също така... Пусна пак развалената плоча за бомбите и това е. Сигурно и марсианците тези гадни копелета, тяхната икономика пречи и тя на България.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 22 Май 2013, 19:23

steeN написа:Американците ли продадоха Балкан за 1 долар или великия икономист Костов?

Ми ако искаш отговори или си едитни мнението на:
Американците и великия икономист Костов продадоха Балкан за 1 долар.

нали отричаш намесата на УСА у нас?

Аз те питам УСА подкрепиха ли СДС и Костов? (трети път)
Костов и СДС ли бяха носителите на демокрация, която УСА подкрепи началото на 90-те?

ако искаш мога поне по още няколко начина да го формулирам :yes:

едит:
загриза ме съвестта ...
може пък верно да не знаеш ... ако е така кажи и повече няма да те питам
ще приема, че си пропуснал десетки години от БГ прехода по някакви причини (не е нещо толкова страшно)
и ще чакам АЛХ и БМВ_ПОВЕР ако се разпишат тях да ги питам ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 22 Май 2013, 19:38

Остави го, нема да ти отговори.
Той си знае едно и също... те и да мислят по малко по-друг начин българо-хАмериканчетата, няма да го напишат щото техните им служби си ги шлякат... а дори и да не ги шлякат, тия така ги е шубе, та пак нема да напишат нещо по-различно от най-обикновена промивка. :mhihi:
Не виждаш ли, че и тримцата пишат така, щото все едно са бащите-основатели на Империята... :mhihi:

Стийнката удобно пропуска, че от цената на горивата зависят всички останали цени в една икономика, а почва да ми обяснява, че това ли ми бил проблема и че цената на бензина в БГ била най-ниска в Европа, абе ако не беше печално това негово мислене, щеше да е направо смешно.

То петрола затова е във фондовите борси, щото хич нищо не зависи от цената му, ама ми е чудно как не са се сетили да котират и световната продукция на доматите и картофите... :mhihi:
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 22 Май 2013, 19:46

zlatko_baretata написа:Остави го, нема да ти отговори.

нема шанс :mhihi:
или ще ми отговори (може и другите) или ще питам на всеки пост :mrgreen:

поне двама от тримата трябва да знаят, че нямам нищо лично към тях
така, че не ме притеснява нищо. Въпроса стана принципен!
Изображение

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 22 Май 2013, 19:57

По този начин темата върви към заключване! Личните нападки приключиха.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 22 Май 2013, 20:05

Тя темата си е провокативна, много ми интересно що не си гледат Ваймарската република, ами само човъркат :dunno:
Ubi dubium, ibi libertas

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата