Премахване на катализатори м60б40
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- amgpower
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E38 750i,CL55AMG
- Мечтае да кара: Е60 М5 или САМОЛЕТ
Re: Премахване на катализатори м60б40
На прав път си.Като го направиш пиши и сподели какъв е ефекта,че и аз искам малко повече да се чува мотора.Даже бях решил да си търся генерация от М5 Е39 ама няма такива на части 

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
amgpower написа:На прав път си.Като го направиш пиши и сподели какъв е ефекта,че и аз искам малко повече да се чува мотора.Даже бях решил да си търся генерация от М5 Е39 ама няма такива на части
До седмица 2 се надявам всичко да е завьршено...ще има и видео... Искам по някакьв начин пак да заобичам колата си

- iliew
- ентусиаст
-
Да вдигна малко темата....... Днес махнах катализаторите....противно на повечето мнения тук....кат. са си на място....като се погледне вьтре, питата е цяла...само единия дрьнчи малко по средата.... Сложих прави трьби, на ниски обороти колата си е все така тиха....но от 2к нагоре...звука става изключително приятен,дори се замислям дали да сменям крайните гьрнета...
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Чудесна тема ,пиши повече подробности .И аз се замислям да слагам прави тръби
vvvvv
- iliew
- ентусиаст
-
BMW M5 super написа:Чудесна тема ,пиши повече подробности .И аз се замислям да слагам прави тръби
Обмислям махането и на средното гьрне.... Сьбирам още малко информация и го правя.... До няколко дни ще е махнато и правя клип... Колкото до цената на кат..., дават ми 250 лв за двата...мисля е ок..
- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
iliew написа:BMW M5 super написа:Чудесна тема ,пиши повече подробности .И аз се замислям да слагам прави тръби
Обмислям махането и на средното гьрне.... Сьбирам още малко информация и го правя.... До няколко дни ще е махнато и правя клип... Колкото до цената на кат..., дават ми 250 лв за двата...мисля е ок..
Супер цена е давай ги..по принцип на едно е46 2.8 за двата катализатора ми даваха 30 лева.Направо си уцелил бонус

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Не пишете наизуст, катализаторите на Е46 2.8, нямат нищо общо с тези на 740 М60. Но и за тях 30лв е леко смешно, струват между 100 и 120 за двата.
250лв е добра цена,Илиев.

- iliew
- ентусиаст
-
Днес продадох катализаторите....за двата взех 400 лв,красота! До ден два махам средното и слагам Н pipe и мисля с това да приключа...
- amgpower
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E38 750i,CL55AMG
- Мечтае да кара: Е60 М5 или САМОЛЕТ
Колега от кой град си и много ми е чудно кой даде такива пари за катализатори от бензинов автомобил?
- iliew
- ентусиаст
-
amgpower написа:Колега от кой град си и много ми е чудно кой даде такива пари за катализатори от бензинов автомобил?
От Блг сьм.... Пратих ги по еконт в София.... при желание мога да снимам бележката от еконт с наложения платеж.

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
boris_k написа:Не пишете наизуст, катализаторите на Е46 2.8, нямат нищо общо с тези на 740 М60. Но и за тях 30лв е леко смешно, струват между 100 и 120 за двата.
Не колега толкова ми даваха и аз ги държа някъде в сервиза са ми.Ще ги намеря и отлитат

- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
По-добре щеше да е да беше направил клипче преди да ги махнеш и след това, да се види разликата.
Ще е хубаво да кажеш къде в София ги даде, че на много места лъжат и казват смешни цифри..
Ще е хубаво да кажеш къде в София ги даде, че на много места лъжат и казват смешни цифри..

- iliew
- ентусиаст
-
kokala написа:По-добре щеше да е да беше направил клипче преди да ги махнеш и след това, да се види разликата.
Екорек... се казва фирмата в която ги дадох....днес махнах средното гьрне...сложих Н трьба....звука...е ужасен....утре си врьщам средното гьрне...Направих клип...но чак ме е срам да го кача ..........

- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Екорек пък на мене ми предложи само 250 лева за двата катализатора .А ушким имам същия мотор .Как така става незнам
vvvvv
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3