Ел. стъкла - не работят
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- lubomirov1985
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 и Skoda Octavia
Ел. стъкла - не работят
Здравейте, колеги. В събота както си пътувах и свалях, вдигах предните стъкла - шофьорското отказа. Веднъж ми прави този номер но с като му помогнах с пръсти си тръгна. Помислих,че е пак това, но не. Оказа се, че другото стъкло също не работи, както не светят и копчетата на стъклата. Не работят нито когато е на контакт, нито без контакт, нито на отворени, нито на затворени врати. В бушониерата прегледах всичките малки бушони - вадих ги един по един и замествах с нови, но явно не е от това. 5-те големи не съм ги пипал, защото нямам идея за какво са.
Много ще съм благодарен, ако споделите къде се крие проблемът.
Много ще съм благодарен, ако споделите къде се крие проблемът.
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Re: Ел. стъкла - не работят
то няма големи и малки,
5-те големи са релета,щом нямаш изгорял бушон извади копчето което прекъсва захранването на стъклата,намира се пред копчето за дясното стъкло,и виж дали отива ток до него,тва ако не си го натиснал без да разбереш де
5-те големи са релета,щом нямаш изгорял бушон извади копчето което прекъсва захранването на стъклата,намира се пред копчето за дясното стъкло,и виж дали отива ток до него,тва ако не си го натиснал без да разбереш де

- lubomirov1985
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 и Skoda Octavia
Проблемът е отстранен. Оказа се, че има и бушон под пепелника. Като махнах чохълчето на лоста и пепелника видях къде е бушончето - от тези кръглите е 16А.
lubomirov1985 написа:Проблемът е отстранен. Оказа се, че има и бушон под пепелника. Като махнах чохълчето на лоста и пепелника видях къде е бушончето - от тези кръглите е 16А.
Tова е някаква допълнителна скраперия, не би трябвало да има.
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
ооо 100% ,тоз кръгъл бушон там,имало е мунинг нещо преди теб,но хубавото е че си намерил проблема 

5 мнения
• Страница 1 от 1