Важно за регионалните сбирки!!!!!!!!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Новини
-
Важно за регионалните сбирки!!!!!!!!!!
Момчета, потвърдете ми информацията за регионалните сбирки в различните градове, посочени в тази тема:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 572#149572
Кажете има ли някакви промени. Подходете сериозно, защото информацията от тази тема ще бъде публикувана в интернет страницата на клуба, и хич не е добра идея да има подведени хора за несъществуващи или променени сбирки. Това е шанс да привлечем нови ентусиасти и не бива да бъдем безотговорни!
Молбата ми е до седмица, две този въпрос да го изчистим и да има яснота. Ако се обмислят някакви промени и има още неясноти, изчистете ги и съобщете какво сте решили.
За Враца, Русе и Монтана - има ли ги тези регионални сбирки? Плевен нещо хич не го виждам в темата .. имате ли сбирки? Варна - живи ли сте? Още градове ще се включат ли? Бургас? Пловдивчани - много сте готини, много ви обичам и ви моля да ми кажете точен ден, точен час и точно място, където ще се събирате и ще посрещате стари и нови муцуни
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 572#149572
Кажете има ли някакви промени. Подходете сериозно, защото информацията от тази тема ще бъде публикувана в интернет страницата на клуба, и хич не е добра идея да има подведени хора за несъществуващи или променени сбирки. Това е шанс да привлечем нови ентусиасти и не бива да бъдем безотговорни!
Молбата ми е до седмица, две този въпрос да го изчистим и да има яснота. Ако се обмислят някакви промени и има още неясноти, изчистете ги и съобщете какво сте решили.
За Враца, Русе и Монтана - има ли ги тези регионални сбирки? Плевен нещо хич не го виждам в темата .. имате ли сбирки? Варна - живи ли сте? Още градове ще се включат ли? Бургас? Пловдивчани - много сте готини, много ви обичам и ви моля да ми кажете точен ден, точен час и точно място, където ще се събирате и ще посрещате стари и нови муцуни

- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
в Бургас няма нищо 

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
В Монтана сме редовни !!! - досега бяхме в 19:00 ч. заради жегите, но мислиме да коригираме часа и до няколко дни ще ви съобщим за точния час и място

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Във Варна сме живи- не се притеснявайте за нас
Летните сбирки си бяха на мястото което е оповестено в темата и промяна нямаше, но за зимните май още сме в процес на избор на точното място. В момента в който решим нещо ще ви информираме...

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ех, Бургас... наистина, май хората от там са доста малко ;(
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Тук в Варна сме доста динамични от както застудя всеки път сме на различно място така че малко ще ни е Х да ти отговорим !
В повечето градове гледам се събират по разни Еко-та и Омв-та
ама тука си гледаме да има маса поради което мястото не се знае предварително щото места това онова резервации трудна работа след като незнаеш предварително колко човека ще са ?!?!
Също така това лято едвам го истърпяхме долу на плажа на това заведение щото са такива марди че нямам думи и другото лято съм сигурен че ще има корекции
И накрая искам да питам само за този сайт който всички говорят от както съм се регистрирал а то ще стане година вече и саита тръгва всеки момент и така си тръгва и тръгва ?!?!?!?!?
В повечето градове гледам се събират по разни Еко-та и Омв-та
ама тука си гледаме да има маса поради което мястото не се знае предварително щото места това онова резервации трудна работа след като незнаеш предварително колко човека ще са ?!?!
Също така това лято едвам го истърпяхме долу на плажа на това заведение щото са такива марди че нямам думи и другото лято съм сигурен че ще има корекции
И накрая искам да питам само за този сайт който всички говорят от както съм се регистрирал а то ще стане година вече и саита тръгва всеки момент и така си тръгва и тръгва ?!?!?!?!?
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
стара загора хич не сме читави.
по сбирките се събираме 10-15 коли,но тук в саита четем само аз и алекс както и още един двама,което само по себе си обяснява че ни трябва време за организация.затова и ще пускам тема две седмици предварително.
нашите сбирки си остават с плаващи дати като в месеца ще е само една за да има повече колектив.(дето се вика т-тя една ама каква.....)
по сбирките се събираме 10-15 коли,но тук в саита четем само аз и алекс както и още един двама,което само по себе си обяснява че ни трябва време за организация.затова и ще пускам тема две седмици предварително.
нашите сбирки си остават с плаващи дати като в месеца ще е само една за да има повече колектив.(дето се вика т-тя една ама каква.....)

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Плевен всяка сряда от 19:30 бензиностанция Еко

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Най-добре е сбирките да ги мислите така,че да не се променя мястото според сезона или по някаква друга причина - така новите хора се объркват и ще им е трудно да се присъединят. 

Never mistake motion for action...
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
Монтана, последно: четвъртък, 18 часа, к-с "Аугуста" /язовирната стена/.
Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Трябва ама не е така. От всички сбирки на които съм присъствал мога да кажа че монтана са върха на посещаемостта и организираността а за сплотеността няма даже да коментирам
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2