Да се похваля със шестака:)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Loewe
- младши ентусиаст
-
Честито! Само безавариини километри с колата!
Издай каква марка са фаровете, че нещо съм се зарибил да минавам и аз на Ангелски очи
Издай каква марка са фаровете, че нещо съм се зарибил да минавам и аз на Ангелски очи

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
Музиката:
Взех това-онова, за да има нещо да дрънка:)
Loewe написа:Издай каква марка са фаровете, че нещо съм се зарибил да минавам и аз на Ангелски очи
Фаровете са Хела, някъде около 700лв нови. Може и по-евтино да има, не съм се интересувал. Много добре светят, но малко ме дразни това, че "ангелските очи" са малко мънички
Иначе евала за ентусиазма вложен в тази кола

между другото откъде намери ел. щоричка?

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Кефиш ме как си преобразяваш колите из основи и после ги продаваш
Обаче тея лъскави фарове много кичозно и стоят на черната кола, по-добре да беше взел черните на ФК - хем я отварят жескоко, хем ринговете на ейнджъл айса са по-големи 

Never mistake motion for action...
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
Indiana написа:Loewe написа:Издай каква марка са фаровете, че нещо съм се зарибил да минавам и аз на Ангелски очи
Фаровете са Хела, някъде около 700лв нови. Може и по-евтино да има, не съм се интересувал. Много добре светят, но малко ме дразни това, че "ангелските очи" са малко мънички
Иначе евала за ентусиазма вложен в тази колаи мноооого безавариини километри
![]()
между другото откъде намери ел. щоричка?
Ще ме светнеш ли от къде ги взимаш тези цени? В официалният вносител Д-Н Ауто са 919 лв. на промоция! С триста зора правят 10% намаление!!! Под 700 лв.

Ел. щората, заедно с третия стоп и задния панел са от ВиаИнтеркар Плевен
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
Leon написа:Кефиш ме как си преобразяваш колите из основи и после ги продавашОбаче тея лъскави фарове много кичозно и стоят на черната кола, по-добре да беше взел черните на ФК - хем я отварят жескоко, хем ринговете на ейнджъл айса са по-големи
Т.като колата е с външен цвят Черен перлен металик и с вътрешен - Черно табло-черна кожа, става малко депресарско! За това мисля да разнообразя с Хром-Лайн Интериор и Хром-Лайн Екстериор! Това включва въпросните фарове, Никилирани Предни бъбреци, Дръжки на вратите, Задна лайсна над номера и Ауспохови траби!!! Виждал съм го и хич не е зле:)
А за това защо Хелла, а не ФК: 1. И Хелла имат фарове за Е36 с черна бленда, но не ме кефят 2. ФК са със съмнително качество, защото ФК е само търговска марка, а не производител и фаровете се произвеждат от ДЕПО - ти ориг Хелла или БОШ ще предпочетеш или ДЕПО? 3. Ринговете на ФК не са с LED технология като при Хелла!
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
- Loewe
- младши ентусиаст
-
Indiana написа:Loewe написа:Издай каква марка са фаровете, че нещо съм се зарибил да минавам и аз на Ангелски очи
Ще ме светнеш ли от къде ги взимаш тези цени? В официалният вносител Д-Н Ауто са 919 лв. на промоция! С триста зора правят 10% намаление!!! Под 700 лв.![]()
![]()
В германските тунинг списания за каталожна търговия са по 499 Евро + 20% доставка!!!
Хела са най-добрите, спор няма. Същите фарове мога да ги доставя в БГ на 820 лв (чисто нови в оригнална опаковка,). Има и още един модел на Хела само че е Ксенон него за 1500 лв.
Аз ще си слагам на In Pro - 600 лв. Цените са на комплект разбира се.

Ако някой се интересува да ми пише на лично.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ачо написа:Leon написа:Кефиш ме как си преобразяваш колите из основи и после ги продавашОбаче тея лъскави фарове много кичозно и стоят на черната кола, по-добре да беше взел черните на ФК - хем я отварят жескоко, хем ринговете на ейнджъл айса са по-големи
Т.като колата е с външен цвят Черен перлен металик и с вътрешен - Черно табло-черна кожа, става малко депресарско! За това мисля да разнообразя с Хром-Лайн Интериор и Хром-Лайн Екстериор! Това включва въпросните фарове, Никилирани Предни бъбреци, Дръжки на вратите, Задна лайсна над номера и Ауспохови траби!!! Виждал съм го и хич не е зле:)
А за това защо Хелла, а не ФК: 1. И Хелла имат фарове за Е36 с черна бленда, но не ме кефят 2. ФК са със съмнително качество, защото ФК е само търговска марка, а не производител и фаровете се произвеждат от ДЕПО - ти ориг Хелла или БОШ ще предпочетеш или ДЕПО? 3. Ринговете на ФК не са с LED технология като при Хелла!
За хром-лайн, ти си знаеш... ще ми е интересно да видя, въпреки, че смятам, че няма да ми допадне - шадоу лайн ми е по на сърце

Never mistake motion for action...
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
...
Благодаря! Наистина е въпрос на вкус дали да е Хром или Шадоу лайн!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Ачо написа:А за това защо Хелла, а не ФК: 1. И Хелла имат фарове за Е36 с черна бленда, но не ме кефят 2. ФК са със съмнително качество, защото ФК е само търговска марка, а не производител и фаровете се произвеждат от ДЕПО - ти ориг Хелла или БОШ ще предпочетеш или ДЕПО?
до преди седмица ти продаваше "оригиналните" FK и им искаше космически цени,а сега ги оплюваш...
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
...
BMW_FAN написа:Ачо написа:А за това защо Хелла, а не ФК: 1. И Хелла имат фарове за Е36 с черна бленда, но не ме кефят 2. ФК са със съмнително качество, защото ФК е само търговска марка, а не производител и фаровете се произвеждат от ДЕПО - ти ориг Хелла или БОШ ще предпочетеш или ДЕПО?
до преди седмица ти продаваше "оригиналните" FK и им искаше космически цени,а сега ги оплюваш...
Не оплювам ФК, а казвам, че Хелла са по-добри! И 490 лв. за чисто нови фарове с магазинна цена около 700 лв. - (пр. АутоФешън 3003) ти ако наричаш космическа цена, аз му викам - здраве!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща