Проблеми IHKA климатроник
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Проблеми IHKA климатроник
Здравейте,
Не ми работи климатроника и подгряване задно стъкло. Порйчах си от ебей БМВ скенер 3 в 1... и като пуснах сканиране се оказа че IHKA-то е с друг VIN от друга кола (една година по старо 2005 а мойта кола е 2006).
IHKА няма грешки.
Трабва ли да права препрогромиране на IHKA и мога ли го направа с BMW Scanner DASH Board 3in1 ??? за да заработи на мойта кола ??
Не ми работи климатроника и подгряване задно стъкло. Порйчах си от ебей БМВ скенер 3 в 1... и като пуснах сканиране се оказа че IHKA-то е с друг VIN от друга кола (една година по старо 2005 а мойта кола е 2006).
IHKА няма грешки.
Трабва ли да права препрогромиране на IHKA и мога ли го направа с BMW Scanner DASH Board 3in1 ??? за да заработи на мойта кола ??

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Проблеми IHKA климатроник
lubousa написа:Здравейте,
IHKА няма грешки.
по скоро трябва да му се смени кодировката пробвай със скенера, но с НЦС-експерт със сигурност става, адаптирал съм с него и няма проблем

2 мнения
• Страница 1 от 1