Проблем заден прозорец Е39 комби
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- mavro1978
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- Детайли за колата: E39 3.0d Touring 07.2001
Проблем заден прозорец Е39 комби
Проблемът е следния Вчера измих колата задното стъкло го отворих за да го забърша и ми направи проблем Не искаше да се заключва в първият момент уж заключва и след 5 сек се отключва Така 3 4 пъти накрая се заключи и от тогава не иска да се отваря Натискам бутончето но никакъв нишан Говорим за стъклото на 5-тата врата не самата врата Някой някякви идеи от какво може да е? 
- Стефановски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds, но заслужава да кара Х6
- Мечтае да кара: М5, но кара 525 tds
Re: Проблем заден прозорец Е39 комби
Отвори капачето на дръжката на стъклото и виж дали не е влезнала вода.Ако причината не е от намокряне, провери дали продългаватото (гумирано) бутонче ти дава контакт.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Re: Проблем заден прозорец Е39 комби
Според мен проблема ти е в ключалката - вътре има лентов кабел , който ти прави късо и отваря и затваря по негово желание след като е влезнала вода...
Отваряш го и гледаш внимателно къде е проблема , продава се и нова част , колегата Елезар беше сменял такава .
Аз пък премахнах ле товия кабел и го направих с прекъсвач и две жички и стана вечно !
Отваряш го и гледаш внимателно къде е проблема , продава се и нова част , колегата Елезар беше сменял такава .
Аз пък премахнах ле товия кабел и го направих с прекъсвач и две жички и стана вечно !
- mavro1978
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- Детайли за колата: E39 3.0d Touring 07.2001
4 мнения
• Страница 1 от 1