Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Re: Киномания

Мнение от N.Mihaylovski » 06 Май 2013, 17:45

Железният човек 3 пак перфектен филм с много хумор заслужава си 10 от 10 му давам.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Потребител
Аватар
Кара: e46 330CI '05
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от chucky » 06 Май 2013, 20:55

N.Mihaylovski написа:Железният човек 3 пак перфектен филм с много хумор заслужава си 10 от 10 му давам.

Добре де, само на мен ли ми се стори прекалено всичкият хумор ? Разбирам за Роби Д. младши си е характерно , но в ключови моменти,по средата на екшън действието и те го пресоляват с кофти шега и цялата тръпка изчезва ... Прекалена самоирония ако питате мен. Другото което е в 1, 2 част ,а и отмъстителите е супер коравия, в този от 1 тупалка се разглобява и айде следващият костюм. лична оценка 6/10

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 06 Май 2013, 21:08

N.Mihaylovski написа:Железният човек 3 пак перфектен филм с много хумор заслужава си 10 от 10 му давам.

Подкрепям!!!
По принцип не си падам по такива измишльотини, само че Железният човек 3 ме впечатли адкки много. Имаше закачливи реплики, имаше интересен сюжет, добро с/у зло, люовната сцена, а-у......въобще заслужаваше си 13 лв. +2 лв за очила :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 06 Май 2013, 21:27

chucky написа:

Добре де, само на мен ли ми се стори прекалено всичкият хумор ? Разбирам за Роби Д. младши си е характерно , но в ключови моменти,по средата на екшън действието и те го пресоляват с кофти шега и цялата тръпка изчезва ... Прекалена самоирония ако питате мен. Другото което е в 1, 2 част ,а и отмъстителите е супер коравия, в този от 1 тупалка се разглобява и айде следващият костюм. лична оценка 6/10

Единствената неуместна шега беше , когато се каза , че току-що се е освободила висока позиция - да не развалям кефа с повече подробности , но точно там беше тъпо .
Аз ако трябва да му пиша комплексна оценка дори 6/10 му е много , но филма е направен да забавлява масата зрители - отиваш гледаш 2 часа дъндания и смях и се прибираш развеселен .

Някой да каже няколко думи и за ЗАБВЕНИЕ :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 07 Май 2013, 7:39

acho.rs написа:Някой да каже няколко думи и за ЗАБВЕНИЕ :roll:

Доволен! Нещо различно като замисъл, крайната развръзка беше малко странна, но като цяло ставаше за гледане.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 13 Май 2013, 11:35

Iron Man 3 ми хареса много, на кино го гледах. Ама нещо бях много изморен и съм задрямал за 2-3 минути :mhihi: Оказа се, че не съм пропуснал нещо съществено. Поне на мен ми оправда очакванията...

За сериали Lost наистина е много силен, Prison Break също, на моменти може би прекаляваха с някои неща.
За horror феновете, силно препоръчвам сериала American Horror Story, много болна история :mhihi:
Също така препоръчвам Harper's Island 14-15 серии е сериалчето, не е ужас, много приятно, бързо се гледа.

Още нещо за феновете на ужаси, снощи гледах Sinister, пуснах го на лцд-то, вечерно време, всички крушки изгасени, с качествено озвучаване...
Отдавна не бях гледал такъв хорър, заслужава си.
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 13 Май 2013, 11:47

Снощи гледах Identity Thief - дълго време го чаках и според трейлъра се очакваше да е супер забавен - ами маалко съм разочарован ,да беше забавен но сякаш нещо му липсваше.. :dunno:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Май 2013, 13:04

Вчера гледах "Паркър" с Джейсън Стетън и Дженифър Лопез.
Значи не лош филм,който до някое време си е копие на филма с Мел Гибсън-"Разплата"
Малко лирично отклонение по филма.
Дженифър Лопез много добре изглеждаше момата ,имаше заиграване с това уж носи микрофон та да се съблече и дори да се завърти,та уважаемият зрител да оцени как е отслабнала и някой лафове от нейна страна че вече била станала на 40 години...тая реплика е вървяла до 2009 година,ама карай...
Друго важно впечатление ми направи и разликата в качеството на всичко между това в щатите и България (което си го знам от одавна,но никога толкова категорично не е доказвано както в този филм.)
Какво имам в предвид,значи пича (Стетъм/Паркър) беше застрелян,в болницата след кратък сън,малко куцаше и едвам ходеше,но след като наля някаква банка в нещо си (имали си го ей така във всяка линейка),тоя човек му минаха всички рани от шутове и голямо калибрени пушкала,да не говорим че тичаше като младо магаре (и по едно време правеше секс като същият добитък),по-късно във филма видяхме и доказателство за силата на храната и в частност една пилешка чорба (очевидно нямаше вече линейки и банки с течности за да се коригира) и след като получи 2 тежки прободни рани,значителна загуба на кръв и 4 счупени ребра,след една направена пилешка чорба от по всичко личеше си кофти домакиня със съмнителен стаж пред котлон,нашият герой ги спука,ама ги спука,разката,наби,изби и в крайна сметка приключи с кофтите типове,взе парите (и сърцето на Джен,ама поради възрастовата разлика,на героя му бяха вменили една девойка на крехка възраст да му е изгората-с две думи Джен остана само да мечтае,нова скоба-абе т'ва жените са баси алчните,тя жената нямаше един долар ,Паркър,героят на Стетъм и обясни че ще я направи милионерка ,онЪз искаше не само това,ама и и стегнатият задник на Паркър в кревата си...затварям всички скоби )и помогна още на половин свят с парите,както междувременно избави другата половина от кофтите типове...
Край! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 13 Май 2013, 14:11

Е.Димитров написа:Вчера гледах "Паркър" с Джейсън Стетън и Дженифър Лопез.
Значи не лош филм,който до някое време си е копие на филма с Мел Гибсън-"Разплата"
Малко лирично отклонение по филма.
Дженифър Лопез много добре изглеждаше момата ,имаше заиграване с това уж носи микрофон та да се съблече и дори да се завърти,та уважаемият зрител да оцени как е отслабнала и някой лафове от нейна страна че вече била станала на 40 години...тая реплика е вървяла до 2009 година,ама карай...
Друго важно впечатление ми направи и разликата в качеството на всичко между това в щатите и България (което си го знам от одавна,но никога толкова категорично не е доказвано както в този филм.)
Какво имам в предвид,значи пича (Стетъм/Паркър) беше застрелян,в болницата след кратък сън,малко куцаше и едвам ходеше,но след като наля някаква банка в нещо си (имали си го ей така във всяка линейка),тоя човек му минаха всички рани от шутове и голямо калибрени пушкала,да не говорим че тичаше като младо магаре (и по едно време правеше секс като същият добитък),по-късно във филма видяхме и доказателство за силата на храната и в частност една пилешка чорба (очевидно нямаше вече линейки и банки с течности за да се коригира) и след като получи 2 тежки прободни рани,значителна загуба на кръв и 4 счупени ребра,след една направена пилешка чорба от по всичко личеше си кофти домакиня със съмнителен стаж пред котлон,нашият герой ги спука,ама ги спука,разката,наби,изби и в крайна сметка приключи с кофтите типове,взе парите (и сърцето на Джен,ама поради възрастовата разлика,на героя му бяха вменили една девойка на крехка възраст да му е изгората-с две думи Джен остана само да мечтае,нова скоба-абе т'ва жените са баси алчните,тя жената нямаше един долар ,Паркър,героят на Стетъм и обясни че ще я направи милионерка ,онЪз искаше не само това,ама и и стегнатият задник на Паркър в кревата си...затварям всички скоби )и помогна още на половин свят с парите,както междувременно избави другата половина от кофтите типове...
Край! :mhihi:

Ей и аз като го гледах си мислех същите неща....щях да ги обясня по друг начин,ама ти си го направил по най-добрия :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 13 Май 2013, 15:55

бе то и аз докато гледах спартак,който между другото е уникален сериал,се замислих тия хора не ги ли болят кръстовете.
нямат ли шипове,дископатии и тем подобни настинки,грипове и така ли на никой не му се препика в тоя филм :mhihi:
па да не говорим за робите вързани със седмици на едно място...къде акаха тия хорица :kuku:

тва примерно го давам,че все пак филми гледаме и колкото и да са уникални все нещо ще куца
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 14 Май 2013, 19:09

Изображение

Е тоя филм , по-статичен и муден НЯМА КАК ДА СТАНЕ . 3 години чакам нещо да се случи и все не го дочаквам . Като изключим паленето на корабите , другото са безкрайни диалози . В първия сезон поне имаше Шон Бийн и надежда за предстоящи епични събития ... ами тц . Уникална атмосфера , добри актьори , интересна интрига , но всичко представено безкрайно скучно :no: :no: :no:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 14 Май 2013, 20:23

Днес пак гледах Requim For A Dream.

Само на мен ли ми действа така силно тоя филм ?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Май 2013, 21:22

acho.rs написа: В първия сезон поне имаше Шон Бийн

На мен пък много ми харесва, но за това съм много съгласен! До последно си мислех, че просто дават някой да сънува :lol: Факт е обаче, че всеки сезон става по-слаб от предния. Интересно ще е какво ще стане с драконите :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 14 Май 2013, 21:25

Лошото е, че и всеки епизод става по-малко thrilling от предишния...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 14 Май 2013, 21:31

Тоя сериал е като някаква суперспортна кола , която не може да включи 2ра - всичко те кефи на макс , красота , стил , качество, само че нещо не може да върви :kuku:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата