Проблем с климатик
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Niko88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 е70 4.0d
- Мечтае да кара: Валяк
Re: Проблем с климатик
Аз искам да попитам тук да не отварям нова тема, пускам климатика духа добре няма проблеми спра ли го замирисва по лошо от градска тоалетна , от къде може да мирише така, филтрите са сменяни прочиствал съм с един спрей дето му буташ тръбичката във въздуховодите вътре в колата и прави пяна отмирисва се за около 1 месец и пак почва да смърди, това е само като изключа климатика и е гадна запарена миризма...някой ако има идеи ? 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Трябва добре да се почисти системата със спрей и после когато ползваш климата, трябва преди да загасиш колата, да поработи малко само вентилатора- 3-4 мин без снежинката, така изчиства влагата и няма да имаш лоша миризма. Аз спазвам това правило и никога не ми е мирисало на гадно вътре 

Колеги, моят проблем е малко по-различен - климатика ми духа студено и когато работи, стъклата не се запотяват, но когато го спра, предното веднага се замъглява и се усеща неприятна миризма. Освен това го нагласям на 32 градуса, но не духа топло, нито пък като спра климатика и пусна само вентилатора, пак не духа топло, въпреки че двигателят е загрял до работна температура.
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
draka006 написа:Колеги, моят проблем е малко по-различен - климатика ми духа студено и когато работи, стъклата не се запотяват, но когато го спра, предното веднага се замъглява и се усеща неприятна миризма. Освен това го нагласям на 32 градуса, но не духа топло, нито пък като спра климатика и пусна само вентилатора, пак не духа топло, въпреки че двигателят е загрял до работна температура.
Вероятно са ти забили соленоидните клапани дето пускат топлото

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2