M50B25 бош дебитомер някой от София?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
M50B25 бош дебитомер някой от София?
Здравейте колеги,
Колата ми работи като все едно е с валове в момента. Лош празен ход. Бях на диагностика 4-5 пъти от нищо ми няма, стигаме до има някакви датчици за смяна. Пробвах с три различни дебитомера, които по диагностика си работят. Сега излезе, че имам да сменя датчик на коляновия вал, лабда и датчика за температурата на мотора (синият за антифриза), което сами се сещате, че е цифра. След като говорих с един колега, той ме посъветва, преди да се хвърлям да взимам всички тези датчици, да пробвам с дебитомер от 25ца, която работи добре. Понеже знам, че се сваля точно за 2 мин и за толкова се слага бих имам следната молба:
Може ли с някого с читава 25ца да се видим и да разменим дебитомерите, за да проваме дали ще има промяна? Със свалянето на акумулатора, за да се изчистят адаптивните стойности и 1-2 кръгчета предполагам, че в рамките на един час ще се справим. Разбира се, ще почерпя по случая
Поздрави,
Николай
Колата ми работи като все едно е с валове в момента. Лош празен ход. Бях на диагностика 4-5 пъти от нищо ми няма, стигаме до има някакви датчици за смяна. Пробвах с три различни дебитомера, които по диагностика си работят. Сега излезе, че имам да сменя датчик на коляновия вал, лабда и датчика за температурата на мотора (синият за антифриза), което сами се сещате, че е цифра. След като говорих с един колега, той ме посъветва, преди да се хвърлям да взимам всички тези датчици, да пробвам с дебитомер от 25ца, която работи добре. Понеже знам, че се сваля точно за 2 мин и за толкова се слага бих имам следната молба:
Може ли с някого с читава 25ца да се видим и да разменим дебитомерите, за да проваме дали ще има промяна? Със свалянето на акумулатора, за да се изчистят адаптивните стойности и 1-2 кръгчета предполагам, че в рамките на един час ще се справим. Разбира се, ще почерпя по случая

Поздрави,
Николай
Re: M50B25 бош дебитомер някой от София?
Мога да ти помогна, но чак след събота/неделя.
Ако до тогава не си си намерил драсни едно лично
П.С. имам от без ванос дебитомер да уточня

Ако до тогава не си си намерил драсни едно лично

П.С. имам от без ванос дебитомер да уточня

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- KamenoFF
- Потребител
-
- Кара: BMW 325i
- Мечтае да кара: BMW 325i
Re: M50B25 бош дебитомер някой от София?
и аз мога да помогна. аз даже съм те возил в моята
Ако не си решил проблема 0877 007 325i

3 мнения
• Страница 1 от 1