M50B25 бош дебитомер някой от София?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

M50B25 бош дебитомер някой от София?

Мнение от u`F`o » 02 Май 2013, 16:41

Здравейте колеги,

Колата ми работи като все едно е с валове в момента. Лош празен ход. Бях на диагностика 4-5 пъти от нищо ми няма, стигаме до има някакви датчици за смяна. Пробвах с три различни дебитомера, които по диагностика си работят. Сега излезе, че имам да сменя датчик на коляновия вал, лабда и датчика за температурата на мотора (синият за антифриза), което сами се сещате, че е цифра. След като говорих с един колега, той ме посъветва, преди да се хвърлям да взимам всички тези датчици, да пробвам с дебитомер от 25ца, която работи добре. Понеже знам, че се сваля точно за 2 мин и за толкова се слага бих имам следната молба:

Може ли с някого с читава 25ца да се видим и да разменим дебитомерите, за да проваме дали ще има промяна? Със свалянето на акумулатора, за да се изчистят адаптивните стойности и 1-2 кръгчета предполагам, че в рамките на един час ще се справим. Разбира се, ще почерпя по случая :yes:

Поздрави,
Николай

ентусиаст
Аватар

Re: M50B25 бош дебитомер някой от София?

Мнение от Louis » 02 Май 2013, 17:00

Мога да ти помогна, но чак след събота/неделя. :confused:
Ако до тогава не си си намерил драсни едно лично ;)

П.С. имам от без ванос дебитомер да уточня :yes:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW 325i
Мечтае да кара: BMW 325i

Re: M50B25 бош дебитомер някой от София?

Мнение от KamenoFF » 13 Май 2013, 16:31

и аз мога да помогна. аз даже съм те возил в моята :) Ако не си решил проблема 0877 007 325i

Назад към E36