проблем е36 м43б18
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
проблем е36 м43б18
колеги,прекъснати са ми кабелите на диузите притиснати са от колекторните тръби и колата и смених какво ли не досега и чак вчера установих проблемат на газ беше добре и на бензин беше само проблемът.един скапан майстор кьдето му дадох 50лв-за сфаляне на стартер.и пак ми се претсака стартерът и го разглобихме сами- и сега ми трябват диузите 2 рька.помагайте сега....
напатих се от какви ли не вече майстори само дадох куп пари а и ми сасипаха колата.... 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: проблем е36 м43б18
cvetan123 написа:колеги,прекъснати са ми кабелите на диузите притиснати са от колекторните тръби и колата и смених какво ли не досега и чак вчера установих проблемат на газ беше добре и на бензин беше само проблемът.един скапан майстор кьдето му дадох 50лв-за сфаляне на стартер.и пак ми се претсака стартерът и го разглобихме сами- и сега ми трябват диузите 2 рька.помагайте сега....напатих се от какви ли не вече майстори само дадох куп пари а и ми сасипаха колата....
Колега, дЮзи ли ти трябват? Научи се да пишеш че е срамота, чета и не ти разбирам

- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
- Кара: кУлУлО
Влизаш в подфорум продава и си търсиш , има доста оферти.
То хубаво ама как се скапва дюза от приплеснат кабел. Я по-добре провери първо тези кабели дали са здрави и не са разменени...
- peshobmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M1
Може да се запушат ако е карана само на газ поради проблеМа с кабелите.
Със ГИ или АГУ е са ходи при тия където са ти я съсипали да ти я оправят всеки може да чупи номера е да направиш.
Със ГИ или АГУ е са ходи при тия където са ти я съсипали да ти я оправят всеки може да чупи номера е да направиш.
колеги,така е нов сам тук в форумат.оказа се че е прекаснал датчика на кленовият вал.
6 мнения
• Страница 1 от 1