Стрелки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Стрелки
Здравейте колеги. Колата е 320 И 98ма седан. Преди месец изведнъж спряха да работят стрелките за бензина и температурата на двигателя. Тази на бензина чат пат закача и показва нереално количество, но през повечето време свети лампата. Един приятел ми каза, че на неговото е36 93-та имал същия проблем и го оправил като сменил датчик на АБС, наммиращ се при едно от задните колела. Искам да питам дали това е проблема според вас и къде да намеря датчик втора ръка, че новия ми е скъп. Ако някой има направо да предлага. Благодаря предварително.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Стрелки
Твоя приятел може ли да даде смислено обяснение какво общо има АБС-а с стрелката на бензина и с стрелката на температурата?
Естествено, че не е в това проблема.

Естествено, че не е в това проблема.

- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
- Кара: кУлУлО
Свали таблото и го прегледай обстойно , почисти го хубаво с технически спирт и след това го напръскай с контактен спрей. Имаше един мн. хубав спрей на Филипс. Ако не стане така го отвори и прегледай. Пробвай и с друго табло да видиш.
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
На мен поради друг проблем ми се наложи да ръчкам по клемореда дето е зад патрона мислейки че се е прецакал та в крайна сметка си оправих другия проблем но ми се появи същия като при тебе неработеха вообще стрелките за бензина разхода и температурата смених го този клеморед и всичко се оправи . За номер 3 от схемата говоря
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
4 мнения
• Страница 1 от 1