Проблем със спирачките
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Re: Проблем със спирачките
m.dimitrov1992 написа:mgate написа:ekcta3uto написа:m.dimitrov1992 написа:И така проблема е РЕШЕН![]()
днеска си викам айде пак да ги обезвъздуша за последен път, почнах от задните както си му е редът после предните и направо не мога да им се нарадвам
. Колата спира уникално добре
Не са много чувствителни ама спират доста добре. Правих няколко спирания от 200-0щях да се обесим на колана
Следващия път просто отиди на майстор, за да обезвъздушат системата като хората, а не да смениш цялата кола.
То попринцип повечето неща си бяха за смянаСега поне знам че за следващите 2-3 години спирачки няма да мръднат
Принципно не би трябвало да те е яд, че си сменил всичките тези неща, но не мислиш ли, че е малко като в приказката "Поправяме здравото"?Защото до колкото знам повечето хора в днешно време нямат кой знае какви излишни средства, и некомпетентността в определени области понякога водят до огромни разходи, които са адски излишни.Ясно е че 90% от форума обичат да си правят колите пред блока, и плюят върху майсторите, но това не значи, че всички стават за автомонтьори.Престанете да си правите колите пред блока, защото ще стане голям проблем, и тогава ще разберете, че за всяко нещо си има хора.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Стига бе , верно ли ?!ekcta3uto написа:Престанете да си правите колите пред блока, защото ще стане голям проблем, и тогава ще разберете, че за всяко нещо си има хора.

Аз пък ще си правя пред блока , само като вали ще влизам в гараж ....

Към колегата m.dimitrov1992..... не че нещо , но ти казах :
metodi80 написа: ... Това е , пак повтарям , ако всички компоненти са изправни , само трябва да се обезвъздуши правилно ...
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Re: Проблем със спирачките - Решен
Искам да попитам автора на темата, дали чуваше съскане от педала на спирачките, когато ги натискаше? Също така дали, когато скочи със всичка сила на спирачките, педала стигаше до края сравнително лесно?
Питам, понеже имам съмнение за съвсем малко въздух в мойте
Питам, понеже имам съмнение за съвсем малко въздух в мойте

- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Re: Проблем със спирачките - Решен
Чак до края не стигаше , иначе си има съскане и сега 

- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Така... днеска какво ми се случи
Заваля дъжд и си викам сега е перфектния момент да тествам спирачките
И какво се случва - ускорявам до 100 , скачам на спирачката , абс-а ми рита педала точно 1 път и като го връщана педала ми утъна до долу и предно ляво колело завлачи
пробвах още няколко пъти винаги предно ляво законтряше понякога и дясното . На таблото не ми свети нищо свързано със спирачките.Иначе на сухо време нямам оплаквания

50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4