Спешно; съдеиствие за сервиз в Габрово?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Спешно; съдеиствие за сервиз в Габрово?
Колеги предстои ми покупка ако всичко е точно на кола от Габрово. Кажете къде мога в Габрово да се прегледа колата, защото бмв нямат дилър там казаха ми за сервиз бош но там ще могат ли да я прегледат както трябва
Последна промяна misho1979 на 10 Май 2013, 19:30, променена общо 1 път
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Re: Съдеиствие за сервиз в Габрово?
Кой автомобил точно в Габрово ти хареса?Че аз виждам само една тъмна на цвят петица с ''м-пакет'' който е само две брони в случая?
Стана ми интересно че точно в това градче се намери правилния автомобил.Което само ще потвърди че Горубляне,Дупница и Враца са само скрабта на Европата май.
Стана ми интересно че точно в това градче се намери правилния автомобил.Което само ще потвърди че Горубляне,Дупница и Враца са само скрабта на Европата май.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Re: Спешно; съдеиствие за сервиз в Габрово?
По подходящ от Бош (бивш Експрес) едва ли има в града...като цяло там обръщат най голямо внимание на детайлите...имат шок тестер за амортисьорите,на друго място в града не съм срещал.Може да пробваш и на Toyota официалният сервиз ,двата са много близо.Не съм им ползвал услугите,но цените са им дебели...ходих с е39-тката за пълнене на фреона и ми обявиха цена 180 лева...та може и качество да предлагат за тази цена,незнам.
п.с.Може да се обърнеш и към колегата Пресиян memberlist.php?mode=viewprofile&u=26172
аз така и не се запознах с него лично,но има колеги доволни от него та нищо не пречи и той да си даде мнението.Успех!
п.с.Може да се обърнеш и към колегата Пресиян memberlist.php?mode=viewprofile&u=26172
аз така и не се запознах с него лично,но има колеги доволни от него та нищо не пречи и той да си даде мнението.Успех!
Последна промяна sean-john на 10 Май 2013, 20:13, променена общо 1 път
А в този сервиз освен диагностика могат ли да прегледат колата за удари и пребоядисвани елементи
Ударите на Е60 лесно се познават, а ако не се познават лесно, значи е рязана и е направена като нова, така че няма да го хванат. Ако гледаш дизел, прегледай хубаво скоростите и дали не е затръгвал хидротрансформатора.
- sean-john
- ентусиаст
-
На този въпрос немога да ти отговоря,но то ако е удряна не е много сложно да се разбере,просто трябва набито око...та предполагам ще ти кажат.
Само като голям град, да не се окаже, че се познават търговеца и хората от сервиза.

И аз точно от това се опасявам ще съм много задължен ако някои колега от Габрово от форума ми помогне
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Re: Съдеиствие за сервиз в Габрово?
jordanpar написа:Кой автомобил точно в Габрово ти хареса?Че аз виждам само една тъмна на цвят петица с ''м-пакет'' който е само две брони в случая?
Колегата,май се е преориентирал към Е70.
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- sean-john
- ентусиаст
-
Ти колега кога ще ходиш да гледаш колата,аз с удоволствие бих ти помогнал,но в момента съм извън страната.До седмица се прибирам,но сте прави за малкия град... тъжна история.
Тази седмица колега дано само да няма някакви врътки в този сервиз на бош
- sean-john
- ентусиаст
-
Това което мога да ти препоръчам е,като отидеш с колата в сервиза влез направо вътре на касата.Попринцип там седи собственичката,жена на около 40-50 години много пекан и разбран човек...обясни й какво искаш и мисля,че няма да има проблеми.Да подчертая,не казвам,че това е най-добрия сервиз на света...но от "огромният" избор който има в Габрово мисля,че е най кадърният...
колегата Пресиян от форума мился че ще се отзове,търси него той е от там
Темата може да се заключва. Пълен мушеник е продавача на тази кола http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2w6viw
Колата е пребоядисвана циалата в някои селски навес, пукнат фар при което продавача почва да ме зарибява че можело да се залепи целия интериор е надран, км от 158000 станаха при проверка по вина 200000 последно при влизането и в сервиз 2010г. и всичките тези работи можеше да ми ги каже въпросния ( баровец) а не да бия 200км с увещанията че колата била без забележки и била на тази цена защото му трябвали пари и къщата пред която е снимана за зарибявка не се знае на кой е. НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ
Колата е пребоядисвана циалата в някои селски навес, пукнат фар при което продавача почва да ме зарибява че можело да се залепи целия интериор е надран, км от 158000 станаха при проверка по вина 200000 последно при влизането и в сервиз 2010г. и всичките тези работи можеше да ми ги каже въпросния ( баровец) а не да бия 200км с увещанията че колата била без забележки и била на тази цена защото му трябвали пари и къщата пред която е снимана за зарибявка не се знае на кой е. НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
misho1979 написа:Темата може да се заключва. Пълен мушеник е продавача на тази кола http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2w6viw
Е това е на цената на фейс е60 - ти за тая цена въобще мислиш ли ,че читаво Е70 може да се намери ?

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2