Помощ,светлините ми премигват
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ,светлините ми премигват
Здравейте на всички.Колата ми е Е39 1998г. Имам проблем,който за сега никой не може да го разреши! Фарове , стопове , плафони , табло и където има крушка по колата премигва ,когато е топло купето. Когато е студена (сутрин да речем или на сянка) няма проблеми всичко си работи но ако е била на слънце при запалване пуска само късите светлини и габаритите мигат постоянно,няма мигачи ,свелини за задна,стоповете също премигват.Премигването става са секунда в интервал през няколко секунди да речем около минута. Смених няколко лайт модула и ефекта е същият.
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Re: Помощ,светлините ми премигват
Хлабава маса някъде?
doncheff написа:Хлабава маса някъде?
Благодаря, но някаква идея ако на някой му се е случвало, какви са възможните места да се появи тая хлабина ?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Алтернатор, стартер, акумулатор и около него... Все важни връзи.
Възможно е и четките да си отиват полека - огледай дали не мижи лампата за акумулатора в тъмното
Възможно е и четките да си отиват полека - огледай дали не мижи лампата за акумулатора в тъмното

cod-cdbp написа:Алтернатор, стартер, акумулатор и около него... Все важни връзи.
Благодаря колега ! Четките са сменени преди около 3-4 месеца и лампата на акумулатора не свети. Ще я закарам на майстор да провери дали има хлабава връзка около алтернатора и стартера а акумулатора е ок.
- mihayloff
- Потребител
-
- Кара: Е39
- Детайли за колата: 530d- 99г.
Какво стана колега?
Питам защото и при мен премигват светлините.
mihayloff написа:Какво стана колега?
нещо май не им се занимава на майсторите,ходих при трима и ме върнаха. в събота ще ходя при един приятел на канал и ще я разглобим. тогава ще мога да кажа ако има някъде хлабина.
7 мнения
• Страница 1 от 1