Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
zahariev77 написа:Моля за съвет при покупка колебая се между 525d 2005 обслужена и на 260000 реални километра и 530xd комби 2006 година с новия ключ и голямата навигация и двете са с автоматици , благодаря ви предварително.
Колега вземай тази която повече ти харесва!!!
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- zahariev77
- Потребител
-
Aми проблема е че харесвам и двете но ако може да ме посъетвате коя е по добра имам впредвид по надеждна като двигател ходова част и тем подобни
- Slay
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 525Д'09
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Направо почвам да се разочаровам при търсенето на такава кола от България[/quote]
Колега не ти помагам много,но искам да споделя,че и аз като теб огледах няколко коли (след 2007г.) в България и се разочаровах.Накрая си взех кола от Германия.И там има много изненади, но избора от предлагани автомобили е много по-голям.Проблема за всеки който търси кола в Германия си остава високата цена,спрямо колите на Бг пазара(нов внос),но повярвай ми има защо.
Колега не ти помагам много,но искам да споделя,че и аз като теб огледах няколко коли (след 2007г.) в България и се разочаровах.Накрая си взех кола от Германия.И там има много изненади, но избора от предлагани автомобили е много по-голям.Проблема за всеки който търси кола в Германия си остава високата цена,спрямо колите на Бг пазара(нов внос),но повярвай ми има защо.
Направо незнам вече ми писна от измамници. От Германя съм сагласен но пак трябва да имаш човек иначе сигурно пак ще има измами
- трансмакс
- Потребител
-
- Кара: SCANIA 124 R ергенска Е60 530
- Мечтае да кара: Х5
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2wsb0s колеги мнение за този екземпляр случайно някой да го гледал
колеги, моля за съвет :http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11344898412664194&f1=details&slink=2wt0zs
някой гледал ли я а живо, обявата съм я виждал и преди 6 месеца.
някой гледал ли я а живо, обявата съм я виждал и преди 6 месеца.
- jivko2828
- младши ентусиаст
-
- Кара: G70
- Детайли за колата: 2023 G70 M760e, M Brooklyn Grey, Full Options
Колеги, който иска супер запазена кола нека види тази - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2wubg0
Наистина е като нова. Гледах я по празниците, но бях решил на 100% да сменя марката. Цената също може да се договори, поне аз говорих за 28k и продавача беше съгласен.
Знам, че колегата misho1979 беше писал за проблем в скоростите, но предполагам може да се провери дали има проблем в официален сервиз.
Наистина е като нова. Гледах я по празниците, но бях решил на 100% да сменя марката. Цената също може да се договори, поне аз говорих за 28k и продавача беше съгласен.
Знам, че колегата misho1979 беше писал за проблем в скоростите, но предполагам може да се провери дали има проблем в официален сервиз.
Да колеги аз я проверявах по вин тази кола и си оказа със сменени скорости
- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 320xD LCI
какъв е проблема, че е със сменени скорости. даже ми звучи по-добре. направили са ти ремонт и няма да ги мислиш 

- mupoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D '04
Как правите проверката по ВИН, при дилър вероятно
Каква е процедурата и какви финанси искат.

Проблема е че на сто процента не са сменени с нови / 10000лв./ тези скорости.
Има случаи когато е в гаранция дилъра да сменя цялата кутия при доказан дефект.На колко години(km) е бил автомобила при смяната?
- трансмакс
- Потребител
-
- Кара: SCANIA 124 R ергенска Е60 530
- Мечтае да кара: Х5
http://www.cars.bg/c276804 случаино някои да е правил оглед на тази красавица .
че малко съм скептичен със тази Дупница.

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
misho1979 написа:Е колеги няма такъв филм днес ходих да прегледат една кола/ седма по ред/ в Камор ауто http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2twl2d при мои познат началника на сервиза Георги и се почна ; предна задна броня боядисани, странична врата и тя около двигателя беше доста омаслено и като за капак км по таблото 150000 а при проверката 245000 и при положение че колата е вкарана от Германя. Направо почвам да се разочаровам при търсенето на такава кола от България
2008 да не си вярвал че е на 150к ,много наивно колега .. тия коли се карат много ,40к на година поне .. за тия км е нормално да има пребоядисвани детайли даже 3 детайла ми се виждат малко ,гледай да не е имала сериозни удари