мека връзка преди катализатора е90 316d
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
мека връзка преди катализатора е90 316d
Здравейте колеги,
Преди около 2 седмици от долу на колата започна едно страшно тракане и ужасен звук когато запаля и когато автомобила работи при ниски обороти. Модела е 316д фейслифт 2009 година.
Установи се, че меката връзка преди катализатора се е развалила в следствие на удар или друга повреда. До колкото успях да видя меката връзка е заедно с целия катализатор като един кмпонент.
Това е схемата: Меката връзка е точно тази част преди тръбата на аспуха (4)

Проблема е, че целия катализатор нов заедно с меката връзка струва над 2500 лева. А при мен катализатора работи. Въпросът ми е дали мога да сменя само меката връзка, от къде мога да се сдобия с таква и дали е възможна такава алтернатива, защото сами се досещате, че това са безбожно много пари.
Блаодаря Ви много предварително.
Преди около 2 седмици от долу на колата започна едно страшно тракане и ужасен звук когато запаля и когато автомобила работи при ниски обороти. Модела е 316д фейслифт 2009 година.
Установи се, че меката връзка преди катализатора се е развалила в следствие на удар или друга повреда. До колкото успях да видя меката връзка е заедно с целия катализатор като един кмпонент.
Това е схемата: Меката връзка е точно тази част преди тръбата на аспуха (4)

Проблема е, че целия катализатор нов заедно с меката връзка струва над 2500 лева. А при мен катализатора работи. Въпросът ми е дали мога да сменя само меката връзка, от къде мога да се сдобия с таква и дали е възможна такава алтернатива, защото сами се досещате, че това са безбожно много пари.
Блаодаря Ви много предварително.
- DiGital
- младши ентусиаст
-
- Кара: на пълна газ
- Мечтае да кара: MB SLS AMG
Re: мека връзка преди катализатора е90 316d
Оригинална няма, трябва да търсиш или да искаш дати сложат с 3-на оплетка те са по здрави. Някъде където правят ауспуси. Това е.
WOT: wide open throttle, the only tuning condition that newbies seem to be interested in. ;-)
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Един колега продава точно каквото търсиш. Не е само меката връзка, но ако не намериш друго решение може да пробваш това:
viewtopic.php?f=134&t=332954
Само сменяш телата и си готов.
viewtopic.php?f=134&t=332954
Само сменяш телата и си готов.
Аз му звъннах на момчето още вчера, обаче доколкото разгледах частите са различни и не знам дали ще паснат. Очаквам да ми прати снимки за да добия реална представа. Иначе мисля в Крафт или М комплект да отива и да им я оставя да я оправят.
Благодаря много за отговорите .
Благодаря много за отговорите .

4 мнения
• Страница 1 от 1