Багажник за велосипеди
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
Багажник за велосипеди
Здравейте, дайте идея за багажник за велосипеди за Е36 седан. В нета има основно два модела, единия се слага на тавана, но там дефакто трябва да си купя багажник който да става за тавана на Е36 и върху него да закрепя стойките. Другия вариант е отзад на багажника като този http://superautobg.com/bagajnici-za-vel ... ped-verona, който обаче не знам как ще се захване за колата. Повече съм навит на втория вариант. Има ли някой колега който използва такива джаджи и да каже как са като вариант.
the project is ready....

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Re: Багажник за велосипеди
Колега видях в Баумакс каталога багажници за колелета универсални около 40лв по спомен бяха те би трябвало да стават ...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
С един приятел си купихме багажник за задна врата. На е36 (поне компакт) няма метална рамка около задното стъкло. Това прави монтажа на подобен багажник невъзможен. После го закачихме 10тина пъти на багажник на Катед комби и сега ламарината е крива. После на един Форд Маверик. Махнах резервната гума, за да компенсрам допълнителното тегло и направо изкриви пантите на вратата. Абе с две думи не си е работа. Затова ако караш повече от едно колело решения са:
Багажник за задна врата, за монтаж на теглич. За мен най-удобния вариант, но ако някой те удари даже и с 15 км колелата заминават. Няма ремъци, буренца, куки и други подобни глупости.
Багажник за монтиране към напречни греди. Гредите на THULE и механизма са от 400 до 1000 лева. До челен удар с 50 км колелото няма да падне от стойката. Много добра изработка и добра аеродинамика на гредите (ако вземеш най-скъпите, другите се чуват с над 60).
При условия, че колелото ти е над 2000 лв, предлагам най-долния вид багажника. Няма смисъл да се пести от такива работи, че после или задна врата или цял бай да сменяш.
Багажник за задна врата, за монтаж на теглич. За мен най-удобния вариант, но ако някой те удари даже и с 15 км колелата заминават. Няма ремъци, буренца, куки и други подобни глупости.
Багажник за монтиране към напречни греди. Гредите на THULE и механизма са от 400 до 1000 лева. До челен удар с 50 км колелото няма да падне от стойката. Много добра изработка и добра аеродинамика на гредите (ако вземеш най-скъпите, другите се чуват с над 60).
При условия, че колелото ти е над 2000 лв, предлагам най-долния вид багажника. Няма смисъл да се пести от такива работи, че после или задна врата или цял бай да сменяш.
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
благодаря за изчерпателния отговор, отказа ме от тези на задния капак, сега почвам да се озъртам за оригинален багажник на тавана и стойки за него. 

the project is ready....

4 мнения
• Страница 1 от 1