Това вярно ли е?
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Не знам дали е вярно но е нормално 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
аз и да пробвам знам че няма да седи :)) ама
аз и да пробвам знам че няма да седи
) ама
изглежда яко но няма как да няма вибрации ...

изглежда яко но няма как да няма вибрации ...
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
абе там не е ли малко под наклон към калника си мисля, увеличих снимката и отдолу нещо хелмитекс или силикон 

леле маика...т ана газта
леле маика...та да е... на газта
както всички вече много кратно са се убедили и казаха ... днеска карах досега само на бензинче градско с 92 ... и познаите колата е 2 пъти по тиха и с 2 пъти по малко вибрации като отвориш вратат аи се хванеш за нея се усеща абсолютно равномерна работ ана двигателя а на газ има отвреме на време ниакакви смущения ...
наистина работи супер гладко ... тва го пиша само щото се изказах неподготвен по нагоре но на газ наистина нияма как да се задържи, докато на бензин може и да стане
както всички вече много кратно са се убедили и казаха ... днеска карах досега само на бензинче градско с 92 ... и познаите колата е 2 пъти по тиха и с 2 пъти по малко вибрации като отвориш вратат аи се хванеш за нея се усеща абсолютно равномерна работ ана двигателя а на газ има отвреме на време ниакакви смущения ...
наистина работи супер гладко ... тва го пиша само щото се изказах неподготвен по нагоре но на газ наистина нияма как да се задържи, докато на бензин може и да стане
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
хаха това е готино утре ще пробвам да дизелака до ся съм пробва с цигара ако и с монета успея...
иначе просто се кефя тотално всички колеги е шефа ми който кара рено лагуна 1.8i и колегата с ситроен 1.9д и 2-рия колега с ауди 80 1.8i като поразходих после бяха ей така
хяхя сички се натискат да ми купуват 5-тичката
кеф майна всички са на мнение че BMW е колата

Bavarishe написа:имаше едно филмче с 12-ка на 850-та ей така с монета
Точно от тази снимка на CSi-то се надъхах да пробвам, защото знам, че 6 и 12 цилиндъра са перфектно балансирани и щом става на 12 трябва да става и на 6. Само че на CSi-то е задържана монета от 5 пфенинга, което са си 5 стотинки, а аз такава не можах да задържа

Иначе за неверниците мога да им кажа само да пробват. Снимката съм си я правил с телефона и само съм й намалил размера, а хелметекс не бих си сложил на пластмасовия колектор. Колата беше малко под наклон, така че това беше най-хоризонталното място по двигателя, а не на оребрения капак.
14 мнения
• Страница 1 от 1