CCFL Angel eyes halo
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Wolfeye
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: мечтата си!e46 320ci & e92 320d
- Детайли за колата: Devil heart.. Angel eyes...
Re: CCFL Angel eyes halo
Щом си с Лед не би трябвало да имаш каквито и да са грешки, дори и без залъгалки. Сигурно си омотал някъде свързването, ако искаш пиши на лично като ти е удобно мога да погледна и да ти кажа, ако си в София.

- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте,
Понеже гласуваха да се движим целогодишно на фарове, на мен ми се иска вместо на къси да се движа с т.нар. DRL. Ето статия относно какви са изисквания, за да нямаш проблем с полицаите:
http://www.tuning.bg/avto-novini/drl-dnevni-svetlini-polezna-informaciya-otnosno-izpolzvaneto-im-v-balgariya-23124
Основния въпрос тук идва от къде мога да си взема(ако въобще има такива) CCFL със сертификат за дневни светлини за да нямам проблеми с милиционерите? Иначе в ибей е пълно с разни комплекти за около и под 100лв, но никъде не виждам дали имат въпросните сертификати. А без тях родните полицай нищо чудно да се заяждат, пък ми е писнало от тях.
Та ако някой може да ми разясни ситуацията ще е супер!
Поздрави,
Христо
Понеже гласуваха да се движим целогодишно на фарове, на мен ми се иска вместо на къси да се движа с т.нар. DRL. Ето статия относно какви са изисквания, за да нямаш проблем с полицаите:
http://www.tuning.bg/avto-novini/drl-dnevni-svetlini-polezna-informaciya-otnosno-izpolzvaneto-im-v-balgariya-23124
Основния въпрос тук идва от къде мога да си взема(ако въобще има такива) CCFL със сертификат за дневни светлини за да нямам проблеми с милиционерите? Иначе в ибей е пълно с разни комплекти за около и под 100лв, но никъде не виждам дали имат въпросните сертификати. А без тях родните полицай нищо чудно да се заяждат, пък ми е писнало от тях.
Та ако някой може да ми разясни ситуацията ще е супер!

Поздрави,
Христо
- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Е ти прочете ли темата от тунинг.бг? Или пък закона? В закона пише къси светлини или дневни светлини. И да наистина се тълкува буквално, въпроса е дали можеш да влезеш в определението дневни светлини 

- IKN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 /316i
От декември миналата година карам с ЛЕД ангели ,ползвам ги като дневни светлини и не съм имал проблеми
с КАТ. Много са ярки и даже на слънчева светлина се виждат от далеч.
Вързах ги по подобие на американките ,не към габаритите ,а през релето от комплекта на ангелите .
Така още на контакт светват ринговете и ключа за фаровете изобщо не го пипам през деня.
Вързах ги по подобие на американките ,не към габаритите ,а през релето от комплекта на ангелите .
Така още на контакт светват ринговете и ключа за фаровете изобщо не го пипам през деня.
- Rubik777
- Потребител
-
- Кара: Е46 318i 00'
- Мечтае да кара: M5
IKN написа:От декември миналата година карам с ЛЕД ангели ,ползвам ги като дневни светлини и не съм имал проблеми
Колега каква марка са ти ринговете? От къде ги взе, че и аз се замислям вече за такъв вариант?
- IKN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 /316i
Rubik777 написа:Колега каква марка са ти ринговете? От къде ги взе, че и аз се замислям вече за такъв вариант?
Марката е мейд ин тайван или чайна ,не съм сигурен точно ,но за около 90 - 100 лв. едва ли може да се
намерят лед енджъли друго производство тук в БГ.
От търговец от форума ги поръчах колега ,разгледай раздела "продава" и си избери човека.

Колеги, моля за малко помощ. Имам ANGEL EYES, но едното от релетата(блока за управление) ми изгоря, кажете ми от къде мога да си купя само него, че няма как да се оправи.
- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
- Рейсъра
- Потребител
-
- Кара: COUPE
- Мечтае да кара: на две гуми
Моят въпрос е къде/как да свържа кабелите за да може ангелските очи да светват при отключване на колата с ключа и да гаснат при заключване 

- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Към плафоните в купето.Но недостатъка е,че ще святкат и като ти свети плафона вътре

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- Рейсъра
- Потребител
-
mustang1986 написа:Към плафоните в купето.Но недостатъка е,че ще святкат и като ти свети плафона вътре
Абе гледах едно видео в ютуб и там пичовете свързаха към плафоните и към тая кутия с многото кабели, та идеята е като отключа колата те да светят и да изгасят само когато заключа колата както при тях на видеото пък ако светна плафоните вътре то значи че колата е отключена и че те вече светят. ето едно подобно видео http://www.youtube.com/watch?v=Kazg0tS-GB4
- Malik
- младши ентусиаст
-
Колегата имаше точно това предвид. Ако искаш да ти светват когато я отключваш ги свързваш към плафоните в купето, но в такъв случай се пускат и при отваряне на врата. Другото, за което става въпрос в този клип е, че могат да се свържат като DRL, тоест да светят винаги щом ключа е на позиция 2. Това става като ги свържеш към някой от кабелите във въпросната кутия, по който минава 12в при положение 2 на ключа.
- Рейсъра
- Потребител
-
Malik написа:Колегата имаше точно това предвид. Ако искаш да ти светват когато я отключваш ги свързваш към плафоните в купето, но в такъв случай се пускат и при отваряне на врата. Другото, за което става въпрос в този клип е, че могат да се свържат като DRL, тоест да светят винаги щом ключа е на позиция 2. Това става като ги свържеш към някой от кабелите във въпросната кутия, по който минава 12в при положение 2 на ключа.
Ок колега, а кой е тоя някой има ли значение или който хвана
- Malik
- младши ентусиаст
-
Аз ги вързах за един от червените с бяла линия