Рейтинг?

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Рейтинг?

Мнение от |`oTuH » 21 Авг 2006, 15:27

подобно на tuning.bg/forum да се внедри и тука. мисля че може да бъде полезно. абе яко е. стига да не се стига до там - л.с. моля те дай плюсче...
4 8 15 16 23 42

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 21 Авг 2006, 21:40

на мене лично ми се струва глупаво но нека и други да си кажат мнението

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 21 Авг 2006, 21:45

добре е да има рейтинг но не като в тунинга ,ами такъв даван от модератори/админи ,като може да става и отрицателно число .. така след време ще си имаш представа горе долу доколко мненията на даден човек са ценни и правдоподобни ,има такава рейтинг система в setcom.bg форума

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 06 Сеп 2006, 17:21

Alexi написа:добре е да има рейтинг но не като в тунинга ,ами такъв даван от модератори/админи ,като може да става и отрицателно число .. така след време ще си имаш представа горе долу доколко мненията на даден човек са ценни и правдоподобни ,има такава рейтинг система в setcom.bg форума

Да ама ако админите/модераторите примерно имат нещо лично към теб,а ти казваш смислени неща? Най-добре е рейтингът да се дава от нормалните потребители.

младши ентусиаст
Аватар

винаги е най добре да няма цензура

Мнение от 535 » 06 Сеп 2006, 18:48

винаги е най добре да няма цензура

разбираите модератори

но в тиа форуми има и доста олигофрени ... аз лично имам познати които пишат тука без да имат БМВ а пишат разни глупости как варви тяхното ...но се пак те са ентусиасти иска им се ...

се пак всеки трябва да пиша а реитингите не триабва да са от модераторите а от хората които пишат в форума аз така си мисля иначе какво ще има форум на модераторите

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 06 Сеп 2006, 23:22

Нек'ви проблеми? А?!
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
MORE BEER!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 07 Сеп 2006, 0:56

MaXimal написа:
Alexi написа:добре е да има рейтинг но не като в тунинга ,ами такъв даван от модератори/админи ,като може да става и отрицателно число .. така след време ще си имаш представа горе долу доколко мненията на даден човек са ценни и правдоподобни ,има такава рейтинг система в setcom.bg форума

Да ама ако админите/модераторите примерно имат нещо лично към теб,а ти казваш смислени неща? Най-добре е рейтингът да се дава от нормалните потребители.

Нямам нищо лично към теб, а към подписа ти. Набий си го в главата ;)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 08 Сеп 2006, 13:33

не бе нека админите си преместят темата в техния форум и там да си гласуват. но като цяло ще е добре за форума да има рейтинг.
4 8 15 16 23 42

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума