ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
bumer1 написа:ок извинявам се че се повтарям но този път ми е на зор преди само питах тъи като съм мераклия и джантите вече са факт гумите са 225,45 но едната задна е 225,50 и имам малак проблем с опиранетотъи като нямам избор и не искам да ебавам веждите има ли вариант с подложки на пружини или амортесиори или примерно гуми 205/40/17 или 225/35/17 по ниски или по тезни гуми ще трябват или и двете
![]()
не ме псуваите мн колеги сажелявам че се повтарям но просто джантите мн ми харесват как стоят на колата и ако има начин да не ебавам веждите ще съм мн благодарен да го разбера
![]()
![]()
пак се извинявам ако съм подразнил някои колега но знаете как е на 20съм кравта ми кипи а съм бедно момче нямам възможност да си позволя да си купя качествени джанти каквито трябват нямаше да имам и тези но просто ми далжаха едни пари които нямаше как да ми ги дадът и затова се здобих с тях и мн бих искал да си ги покарам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам много опит с гумите и големите джанти,но без подвиване на веждите няма да стане.Това с подложките ще повдигнеш колата и става грозно,а като се качат 3-4 човека и става същото с опирането на веждата спрямо гумата.Взимай един чук,вдигни колата,с едната ръка подпираш веждата а с другата размахваш чука и готово

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- bumer1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 316i m43 e36 323i m52
- Мечтае да кара: е36 м3 и е39м52б20
- Детайли за колата: лабава но със шпер :P
добре де това ролване или както е там какво се прави всъщност първо огъвам вътрешния ръб на калника и после правя това с трабата
Здравейте имам следния проблем. При навиване на волана до край се чува скърцане.. дали е за смяна на хидравлично масло или друг проблем ? Джантите са ниско профилни и по широки мотора е м40 1992г. Хидравличното масло е черно а в казанчето има до горе не е малко дали е само за смяна на маслото или може да е по сериозен проблем ? Благодаря предварително 

- Na1kA
- Потребител
-
- Кара: BMW 325 TD
- Мечтае да кара: 330D
Колега,мойта е36-ца е стъпила здраво на 17-ки,гумите ми са 225/45 отпред и 235/45 отзад.
- dom1nus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: Bmw e36 m3
Здравейте , колеги Христос воскресе на всички .. Искам да ви помоля за малко помощ , който може да ми помогне да пише излишни коментари в страни от въпроса по - добре ги запазете за себе си .. Та молбата ми е някой , който разбира от турбиниране да ми пише на Лс Въпроса ми е дали е възможно да се направи турбо евридейка на гас . За експеримента ще се позва м40 1.8 на гас ( нормална газова ) Пуснаха ми мухата за Турбо - 2.5 тдс колектор от 1.8 тдс , и съответно другите части които ще ми трябват . Да кажа от сега не търся максимума от мотора , ще съм доволен и на 0.6- 0.7 бара ( пак казвам не гоня нещо фрапиращо а просто евридейка с турбо за кеф
Благодаря предварително .. . Поздрави

- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без гражданска
- Мечтае да кара: e36 ///M
С какво се почистват остатъците от двойно лепяща лепенка?
С нагряване не става,някакъв препарат нещо
С нагряване не става,някакъв препарат нещо

- aliays
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 1.6i м43б16
Кореселин, 100 октанов бензин.... Каквото имаш под ръка...
- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без гражданска
- Мечтае да кара: e36 ///M
А нещо да не повредят лака/боята тези работи
- aliays
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 1.6i м43б16
Е няма да правиш компрес с тях ,почистваш нежно и нямаш грижи, но ако е боядисвано със спрей ще падне боята...
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Минаваш малко с бензин/кореселин и след това веднага с вода. Поне аз така знам 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

[color=#4080FF][/color] Здравеите ако е удобно да ми напише някои как да си сменя гарнитурата на клашаните на 318 ис имам и газов инжекцион последователноста на сваляне и на слагане и свещите и инжекторите на газта трябва ли да се свалят ? Благодаря предварително 1е нямам излишни парички за майстори.
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Нещо тези дни имам проблем с колата. Не върви както трябва. Мисля, че от някъде дърпа въздух. Ходих в два сервиза, но нищо не откриха. Дали е добре да отида направо в Дару кар, и колко ще струва една диагностика на двигател пълна.
Благодаря
Благодаря
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Може ли маската около бъбреците, която продължава под фаровете да се вдигне леко към капака?
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
BMWMHartge написа:Може ли маската около бъбреците, която продължава под фаровете да се вдигне леко към капака?
Разбира се.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!