За хората и мишките...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

За хората и мишките...

Мнение от kam_tod » 08 Сеп 2006, 12:12

Седя и се взирам напрегнато напред в Кутията. Тя е част от Мен. Не мога без Кутията, Марката и Мишките. Те изграждат Моя свят. Без Хората мога. Те също присътват в Моя свят, но не така както искам... Чудя се дали мога и без Марката, но все още не Съм решил.
Седя, взирам се в Кутията и се потя... Тази чума и плява, Хората, само замърсяват Моя свят с нахалното си, безпардонно присъствие, с безогледното си и вероломно пренебрежение към Култът, който Съм създал с толкова Божествена пот и безсънни нощи! Като сътворението на Света, само че не такъв какъвто го познават Хората и Мишките.
Мишките са част от Моето творение. Аз Съм техния Пастир! Те разбират, те вярват безрезервно, те ценят това, което Съм направил! Те толкова затрогващо изразяват предаността си към Мен, че за да ги улесня и за да не губят време в излишни слова, макар и на възхвала към Мен, Съм им създал специален обреден знак ' :bowdown: ', за да могат, без да губят време, да засвидетелстват своята безрезервна вяра и отдаденост! Те не са като Хората, които нагло и грубо, като ракови клетки, се появяват в Моя, хармоничен до съвършенство свят, и с лека и безотговорна ръка се опитват, нарочно или не, да посеят семето на съмнението! Но няма да успеят, защото Аз Съм Този Който Съм! С вездесъщата сила на Кутията, моето паство от Мишки ще бъде пазено! Дори веднъж видях изписани скверните слова на един от Хората "Преди да видиш треската в окото на другия, виж гредата в собственото си око". Не се покая заради сквернословията си и беше изгонен от Царството на Мишките, извън Градината на Кутията, за да не пръска повече заразното си съмнение във верността към Култа! Аз Съм Този Който Съм!
Не разбират ли Хората, че моите Закони и Канони важат за всички? Не разбират ли, че Аз винаги ще имам последната дума и Аз винаги ще казвам кой е прав, защото Аз съм Съдията?! Аз Съм Този Който Съм! Не разбират ли, че колкото и да непокорстват, накрая винаги изгарят на Кладата на Общото Стадно Чувство, което Аз Съм създал в Моя свят и в Моята Кутия? За Мен Хората са вещиците, таласъмите, демоните и нечистите духове, които ме преследват в кошмарите Ми, но Аз винаги ще преследвам и унищожавам с божествен огън тази сган, замърсяваща Кутията, объркваща пътя на праведните Мишки, богохулстваща срещу Мен... Ще стоваря върху тях Своя справедлив и ужасен гняв!
Седя и се взирам в Кутията... И пак се потя... Но за радост всичко е наред - Мишчиците отдават възхвала на Мен с хвалбедствени песнопения, свеждат смирено главици и опашчици, Моята Благосклонност и Светлина блестят божествено в Кутията. Но дълбоко в Себе си знам, че този вирус, Хората, са някъде там и пак ще се опитат да разрушат Култа, както и Реда, създаден от Мен и Моите Правила. Но Аз ще бъда безпощаден, както винаги, защото не е вярно, че в началото е било словото или светлината, в началото Съм Аз, Аз Съм Пътят, Истината и Живота в Кутията и винаги ще Бъда!
Седя и се взирам напрегнато в Кутията... А, казах май нещо и за Марката, но вече не се сещам какво... Значи не е било важно...
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 08 Сеп 2006, 12:27

Ееее, братле, колко истина има в твоите думи... Много си прав, ша знаеш. Евалата, много хубаво написано!
MORE BEER!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 08 Сеп 2006, 12:33

Или аз съм тъп или не съм чел внимателно,но немога да схвана идеята :confused:
А не ми се чете пак :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от lllubo » 08 Сеп 2006, 14:09

на мене ми звучи сектантско :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 08 Сеп 2006, 15:36

Azrail написа:Ееее, братле, колко истина има в твоите думи... Много си прав, ша знаеш. Евалата, много хубаво написано!

Да не се възрадваме прибързано и твърде много.

Малцина ще ме разберат.

Легенда:

Кутията: http://bmwpower-bg.net/forums
Марката: BMW
Хората и Мишките: Всички потребители на http://bmwpower-bg.net/forums
Моят свят: Администраторски права в http://bmwpower-bg.net/forums
Култът: към Администратора
Аз Съм Този Който Съм: е казал Бог на Авраам в пустинята, за да му покаже непредсказаемостта и величието си (Стария Завет)
За нараторът: всеки може да си направи каквито иска асоциации с персонажа на разказвача
;)
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 08 Сеп 2006, 16:07

Какво мисля аз за наратора: Напоследък все се опитва да покаже, че не е мишка, а е един от "Хората" в кутията. Само да внимава да не стане на края като в разказа и да го изгонят от царството на мишките, че май са му вдигнали мерника :mhihi:

П.С. това ако е откъс от Стайнбек, книгата не се ли казва "За мишките и хората"?? Не че съм я чел...гледал съм я на баща ми на секцията;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 08 Сеп 2006, 16:21

Mitko19 написа:Какво мисля аз за наратора: Напоследък все се опитва да покаже, че не е мишка, а е един от "Хората" в кутията. Само да внимава да не стане на края като в разказа и да го изгонят от царството на мишките, че май са му вдигнали мерника :mhihi:

П.С. това ако е откъс от Стайнбек, книгата не се ли казва "За мишките и хората"?? Не че съм я чел...гледал съм я на баща ми на секцията;)

Ето откъде бил откъсът... :mhihi:
Успех с мисленето!
А колкото до това, че са ми вдигнали мерника, благодаря, не го знаех... :mhihi:
И накрая, ти, дето не си от мишките, в момента се чувстваш горд с отговора си, нали? Има някой силен в този форум, който да го оцени!
Браво, само така ще просъществуваш тук и ще печелиш всеобщо одобрение! ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 08 Сеп 2006, 16:23

Mitko19 написа:П.С. това ако е откъс от Стайнбек, книгата не се ли казва "За мишките и хората"?? Не че съм я чел...гледал съм я на баща ми на секцията;)

прочети я, книгата е страхотна. както и разказът.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 08 Сеп 2006, 16:30

kam_tod написа:
Mitko19 написа:Какво мисля аз за наратора: Напоследък все се опитва да покаже, че не е мишка, а е един от "Хората" в кутията. Само да внимава да не стане на края като в разказа и да го изгонят от царството на мишките, че май са му вдигнали мерника :mhihi:

Ето откъде бил откъсът... :mhihi:
Успех с мисленето!
А колкото до това, че са ми вдигнали мерника, благодаря, не го знаех... :mhihi:
И накрая, ти, дето не си от мишките, в момента се чувстваш горд с отговора си, нали? Има някой силен в този форум, който да го оцени!
Браво, само така ще просъществуваш тук и ще печелиш всеобщо одобрение! ;)

Бе ква е тая мания да се заяждаш наляво надясно, аз пък кво съм ти направил :?: С мисленето проблеми си нямам, мерси за пожеланията все пак! ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 08 Сеп 2006, 16:32

Не се притеснявай, сигурно след малко ще ме изгонят от Кутията. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 08 Сеп 2006, 17:31

kam_tod написа:Не се притеснявай, сигурно след малко ще ме изгонят от Кутията. :mhihi:

въпроса е ти искаш ли да си в тази кутия?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 08 Сеп 2006, 20:51

:winky:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 08 Сеп 2006, 21:51

Брей, все пак прописа - аз мислех, че са му баннали IP адреса на човека :mhihi: Хубава история, но не мога да разбера какво им става на хората някой път - пише си човек нормално и изведнъж почва да се заяжда с администратор/модератори, а в следващия момент е изгонен за определено време, после пак го "пускат" в кутията :roll:
BMW only!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 09 Сеп 2006, 1:30

Имаме си тука една политика и нейното мото гласи, че всеки потребител е ценен за този форум. Това включва и тези, които се чувстват длъжни да ни играят по нервите.
Не гоним някого без найстина да си го е изпросил но и се стараем да разбере кога е далеч от правилния път тук.
Предупредих те учтиво неколкократно - не ме послуша и получи жълт картон за два дни. Наказанието изтече но се почувства длъжен да ни провокираш още веднъж. Направи го в "извън темата" но уви, не направихме това, което очакваш и си просиш, затова реши да пробваш и с тази тема. Кому е нужно всичко това и какво се опитваш да докажеш?
Не поставяй административния екип от едната страна на барикадата, само защото ти искаш да бъдеш от другата!
На един от модераторите си пуснал лично съобщение, в което си му написал нещо относно прилагането на правилата и от това, което той ми разказа смятам, че донякъде си прав, а определено умея да се вслушвам... ето защо най-правилния начин да привлечеш вниманието ни и да ни покажеш къде мислиш, че бъркаме е да вземеш културно да драснеш едно ЛС и да кажеш абе така и така ... а не да го удряш на публично протестанство и да влизаш в полезрението ни по начин, който носи само неприятности тук.

Дано си ме разбрал. Заключвам последните ти творения и се надявам следващия ни разговор да бъде не като администратор с потребител, а като човек с човек.

Назад към Страхотни истории