Откраднаха ми емблемата то ЛЮЛИН СЪМ
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
емблемата е hamman от задния капак иде ми да му счупя ръцете на това копеленце ... ако някои се хвали гледай каква емблемам давам 100 лева да ме запознаете с него!!!!!!
емблемата е hamman от задния капак иде ми да му счупя ръцете на това копеленце ... ако някои се хвали гледай каква емблемам давам 100 лева да ме запознаете с него!!!!!!
- Bavarec_PoWer
- Потребител
-
Радвай се, че само това са ти откраднали.
А тука във Враца пред блока в който живея, на подчти всички коли им няма емблемите. Некви дечорлика минават и ги взимат...

А тука във Враца пред блока в който живея, на подчти всички коли им няма емблемите. Некви дечорлика минават и ги взимат...

BMW само признавам за кола.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Деба и копеленцетата веднъй се опитаха да ни свият и на нас емблемата ма беха изненадани
, за такива бой му е майката. От кои микрорайон си?

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
PGV написа:На мене ми я откраднаха емблемата на паркинга на Метро-Божурище. Един друг път пак там пък ми изчезна огледалото. Дееба и разбойниците.
На чичо ми там му отраднаха колата

от втори съм
от втори съм
мдаммм не ми пука ако ще да са на 10 годинки ще ги спукам от бой
а после и родителите им дето им позволяват да събират емблеми от коли... много ми е криво ... не съм света вода, ама това да ти гепиат емблемат акриво а и пари немогат да искарат от това .... тамун си я бях измил лъснал ...
мдаммм не ми пука ако ще да са на 10 годинки ще ги спукам от бой
а после и родителите им дето им позволяват да събират емблеми от коли... много ми е криво ... не съм света вода, ама това да ти гепиат емблемат акриво а и пари немогат да искарат от това .... тамун си я бях измил лъснал ...
- Evgeni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325d LCI
Аз още като си купих колата си виках абе то емблеми вече не се крадат ама за всеки случай и праснах по един два нита малко е грозно
но няма махане

BMWALPINA написа:PGV написа:На мене ми я откраднаха емблемата на паркинга на Метро-Божурище. Един друг път пак там пък ми изчезна огледалото. Дееба и разбойниците.
Те точно така ми казаха ония охранители: Радвайте се, че не са откраднали колата. Това беше преди времето на картончетата. Сега като се ходи там, някой остава да пази колата - да наблюдава отдалече и ако стане нещо, направо ги гръмвам.
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
PGV написа:BMWALPINA написа:PGV написа:На мене ми я откраднаха емблемата на паркинга на Метро-Божурище. Един друг път пак там пък ми изчезна огледалото. Дееба и разбойниците.
Те точно така ми казаха ония охранители: Радвайте се, че не са откраднали колата. Това беше преди времето на картончетата. Сега като се ходи там, някой остава да пази колата - да наблюдава отдалече и ако стане нещо, направо ги гръмвам.
Тези картончета няма голяма файда много пъти не са ми давали и после направо излизам без да им обяснявам 4е нямам, а даже веднъж забравих да им го върна
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Здравейте колеги, откъде мога да купя емблема за предния капак на е36 318ис ? :/ , че ми е малко износена..

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
skate написа:Здравейте колеги, откъде мога да купя емблема за предния капак на е36 318ис ? :/ , че ми е малко износена..![]()
Мисля че в аптеката ще ти свършат работа

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2