За "Пилотите" от черното Е30....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
За "Пилотите" от черното Е30....
Става дума за две момченца в тъмно графитено или черно Е30, които в Люлин на светофара на метростанция "Сливница" по посока Обеля успяха за 2 минути да направят 100 простотии
. Аз се движих от Кооперативният към Практикер, на кръстовището на Била пред мен от десният завой се изстреля това БМВ като се завъртя на платното и застана на пряко. Нашият поток още не беше тръгнал от светофара , а след тях имаше само една Фиеста която спря на време. Казах си-" не му се получи дрифта на колегата", но не беше само това. Колата беше изгаснала и аз, Фиестата и още 2-3 коли минахме покрай нея. След секунди чух свирене на гуми и виждам в огледалото как същото БМВ изпреварва от дясно Фиестата , минава пред нея в средното платно, набива спирачки и ми се залепя на 50 сантиметра от бронята. Наближихме кръстовището на Сливница и пиклъовците минаха в лявото платно. То е за ляв завой към Малчика. Да, ама светна зелено и те тръгнаха на право. Тоест леко на дясно. И по- точно - направо си ме засекаха с много газ и свирене на гуми. Ако се бяха изстреляли пред мен , щях да го преглътна. Но пубертета нещастен, даде пълна газ и зави в дясно. В следствие на което колата избуксува и почти спря пред мене. Спрях и аз и цялата колона. Тук ми кипна вече и реших да го настигна, но до мен седеше "ограничителя". И чух познатото-" Стига с тези простотии"
.Пиша всичко това за да предупредя колегите от района на Люлин и Обеля за това камикадзе и ако чете този форум да му обещая, че ако го видя пак , ще му покажа някой " ръчни настройки за промяна на режима на шофиране на задкормилното устройство". 

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Еми сигурно е време магазина наречен КАТ да затвори врати ... и книжките да започнат да се дават както си му е реда а не срещу смешна символична сума ... 

аз съм от там ;))
аз съм от там
)
ама засега по никои не съм стрелял ...сигурно щях да им се посмея а иначе един врачанин така ... и се опитах след като го изпреварих да го избутам ... ама педала не мрудна оприах си задната броня в неговата предна с околу 80 км в час и педераса подалжи на право ...
може би триабваше да слезна да се сбиеме ама ен съм такъв човек и отидох при зената да се наям, че ме чакаше ... та ...

ама засега по никои не съм стрелял ...сигурно щях да им се посмея а иначе един врачанин така ... и се опитах след като го изпреварих да го избутам ... ама педала не мрудна оприах си задната броня в неговата предна с околу 80 км в час и педераса подалжи на право ...
може би триабваше да слезна да се сбиеме ама ен съм такъв човек и отидох при зената да се наям, че ме чакаше ... та ...
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
10 мнения
• Страница 1 от 1