тресене на волана
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Re: тресене на волана
Има вариант да не са ти направили хубав баланс на джантите, въпреки показанията на уредите с които се прави.
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
Колега имай на предвид че ако са ти сменили дисковете и са ти сложили некви турски ментаци ще ти тресе.Аз имам един приятел с С500 и смени дисковете.Веднъж като ме вози имах чувството че ще изпаднат копчетата от таблото.Какво ли не ги прави кара ги на струг на какво ли не и няма оправия.Накрая в Мерцедес 1200 лв. дискове и се оправиха нещата !!! Така че според мен си за нови дискове
- mupoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D '04
И аз скоро започнах да забелязвам при мен тресене на волана при натискане на спирачките при висока скорост. Днес като прочетох темата заминах да видят джантите. Гумите и джантите ги купих чисто нови през Декември и се съмнявах да е от тях. Но като завъртяха джантите и четирите искаха между 30 и 50 грама на джанта. При мен се оправи тресенето 

- PECO78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M3
баланса трябва да е много добър иначе винаги ще ви тресе по малко като цяло 99 процента от петиците имат проблеми с дисковете и по агресивно спиране 3 4 по рески спирания от висока скорос и почва да бие много лошо на волана
- bmwpt
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d E60
- Мечтае да кара: Всички BMW-та на този свят
Здравейте колеги,искам да попитам при мен като мина през някоя дупка и се усеща леко почукване във волана какво може да ми е разбито рейката или накрайниците?
- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
Добре зададен така хипотетично въпроса, но ние тука не сме некви магове от Властелина на пръстена, така че иди на сервиз и го провери това. Може да едно, може да се и другото, може и да са двете в комбинация, има и малък шанс да е карето на кормилния прът.
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Има и още един вариант - шарнирите на 4-те носача отпред.
Те най-трудно се хващат, и износването може да се установи категорично едва след свалянето на носачите.
Те най-трудно се хващат, и износването може да се установи категорично едва след свалянето на носачите.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
здравейте колеги ,да добавя и аз едно дразнещо чукане във волана,смених 4 носача и външни накраиници с надеждата да изчезне ,но не!гадното чукане си остана ...лошото е че при обстоино търсене и много часове прекарани в канала не мога да го открия ..някакви идеи за мои пропуски?благодаря предварително
RIDDICK написа:здравейте колеги ,да добавя и аз едно дразнещо чукане във волана,смених 4 носача и външни накраиници с надеждата да изчезне ,но не!гадното чукане си остана ...лошото е че при обстоино търсене и много часове прекарани в канала не мога да го открия ..някакви идеи за мои пропуски?благодаря предварително
Рейката?
Tool - Fear Inoculum
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
Рейката колега изглежда здрава няма луфтове поне така изглежда...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
Моят проблем се оказа карето на волана където влиза в реиката.как се сменя колеги, целия прът или само карето
RIDDICK написа:Моят проблем се оказа карето на волана където влиза в реиката.как се сменя колеги, целия прът или само карето
http://www.biznes-katalog.com/%D0%96%D0 ... 0%BC%D0%B0 Жизет дават и гаранция на рециклираното.Правил съм там точно това два пъти на различни коли.Отиваш с колата свалят слагат по спомен 60лв взеха
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2[/quote
http://www.biznes-katalog.com/%D0%96%D0 ... 0%BC%D0%B0 Жизет дават и гаранция на рециклираното.Правил съм там точно това два пъти на различни коли.Отиваш с колата свалят слагат по спомен 60лв взеха[/quote]
мерси колега ,ще го имам като вариант понеже не съм от софия,а и не съм в бг в момента..
http://www.biznes-katalog.com/%D0%96%D0 ... 0%BC%D0%B0 Жизет дават и гаранция на рециклираното.Правил съм там точно това два пъти на различни коли.Отиваш с колата свалят слагат по спомен 60лв взеха[/quote]
мерси колега ,ще го имам като вариант понеже не съм от софия,а и не съм в бг в момента..

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
RIDDICK написа:здравейте колеги ,да добавя и аз едно дразнещо чукане във волана,смених 4 носача и външни накраиници с надеждата да изчезне ,но не!гадното чукане си остана ...лошото е че при обстоино търсене и много часове прекарани в канала не мога да го открия ..някакви идеи за мои пропуски?благодаря предварително
И при мен беше така.Дори се бях примирил че ще се прави рейка.
Оказа се...... гумените полукръгли тампони на предната стабилизираща щанга.Като я вдигнеш на стенд с две ръце като разклатиш се усеща.60 лева са двата.На снимката тази щанга май е активна ,при мен не е но просто ползвам снимката да дам пример че не намерих друга.
виждам че при теб другаде е бил проблема,но ползвам темата да споделя,че друг може също да се чуди къде е потракването.

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2