Киномания
Модератор: Общи модератори
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Re: Киномания
acho.rs написа:![]()
У-Н-И-К-А-Л-Е-Н 3тия и последния е много, много силен . За съжаление новия актьор не можа да замести добре А. Уитфилд
Лична оценка - 9/10 .
Абсолютно, страшен сериал особено третия сезон.Много тежък много динамичен. Жалко за Анди наистина. Иначе има разни исторически разминавания, попринцип претора накрая ги хваща и разпъва на кръст а Спартак "изчезва". НО се радвам ,че го оставиха така.
Като сме на вълна сериали:

Един от любимите ми - и тук много силен трети сезон. На моменти е малко муден.

Това приятелката ме насили да го гледам. И първите епизоди си викам - каква е тая реднек фантасмагория. Но е един от тия сериали с които някакси свикваш и захаресваш. Има интересна атмосфера и актьори.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Имам едно питане,някой гледал ли е и сеща ли се за името на филма за скиновете на Реал Мадрид по действителен случай в който журналист под прикритие успя да влезе в Ултра Сур и ги разби след тва,имаше го в замунда?
Иначе тва е сериала!

Иначе тва е сериала!

Последна промяна MOGY на 26 Апр 2013, 10:58, променена общо 1 път

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
MOGY написа:Имам едно питане,някой гледал ли е и сеща ли се за името на филма за скиновете на Реал Мадрид по действителен случай в който журналист под прикритие успя да влезе в Ултра Сур и ги разби след тва,имаше го в замунда?
.jpg)
Ubi dubium, ibi libertas
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
Кой каквото и да ми говори за сериали, по-силен сериал от Бягство от затвора (prison break) НЯМА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Тия 4 сезона ме накараха да се замисля за живота, за ценности и за други доста важни неща, повече от почти всички филми, които съм гледал !! А съм гледал мнооого филми.

Имало е дни, дето съм гледал по 6-7 епизода един след друг.

Тия 4 сезона ме накараха да се замисля за живота, за ценности и за други доста важни неща, повече от почти всички филми, които съм гледал !! А съм гледал мнооого филми.

Имало е дни, дето съм гледал по 6-7 епизода един след друг.

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Аз съм на същото мнение за Prison Break, преди една година не бях изгледал даже и една серия, и реших да си го дръпна и изгледах и четирите сезона за 10 дена, сега се колебая дали да си изтегля да изгледам и Изгубени, защото и от този сериал не съм гледал нито една серия, а чувам само добри отзиви за него.
DiMIcha84 написа:Аз съм на същото мнение за Prison Break, преди една година не бях изгледал даже и една серия, и реших да си го дръпна и изгледах и четирите сезона за 10 дена, сега се колебая дали да си изтегля да изгледам и Изгубени, защото и от този сериал не съм гледал нито една серия, а чувам само добри отзиви за него.
страхотен е Lost
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Бягство от затвора го изгледах за няколко нощи и може би и заради това ми се видя, че има яки слабости. Но като идея,заснемане и актьори е много силен .
Лост - не знам . Като знам че има 200 серии и не ми се започва
Лост - не знам . Като знам че има 200 серии и не ми се започва

- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Lost започна мнннннного силно и беше ГОЛЕМ сериал,но по някое време му еб@ха мамата и до края го гледах по задължение,ако ме пита някой дори не мога да кажа какво се случи и какво стана!
за Prison Break..........само
Страааашен!
Друг,който намирам за уникален ,дълбок ,в същото време страшно забавен ,както и много показателен е Rescue me
Невероятен и се гледа на един дъх!Мнннного мъжки хумор ,директно от пожарната на NY!

за Prison Break..........само

Друг,който намирам за уникален ,дълбок ,в същото време страшно забавен ,както и много показателен е Rescue me

yavor20V написа:Lost започна мнннннного силно и беше ГОЛЕМ сериал,но по някое време му еб@ха мамата и до края го гледах по задължение,ако ме пита някой дори не мога да кажа какво се случи и какво стана!![]()
за Prison Break..........само![]()
![]()
Страааашен!
Друг,който намирам за уникален ,дълбок ,в същото време страшно забавен ,както и много показателен е Rescue meНевероятен и се гледа на един дъх!Мнннного мъжки хумор ,директно от пожарната на NY!
Rescue me много ме накефи в началото точно мъжкарски хумор, но не знам последните сезони нещо не ги изгледах.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
yavor20V написа:за Prison Break..........само![]()
![]()
Страааашен!
Изгледах първите два сезона и като започна трети се отказах. Просто обичам филми, които по някакъв начин се доближават до релаността, а там Скофийлд го бяха превърнали в ебати медиума, представям си в 4-ти сезон какво е било.
Някой гледа ли вече "Железният човек 3"? Как е?

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
speeder88 написа:Някой гледа ли вече "Железният човек 3"? Как е?
Като всяка друга част - много готин. Екшън има, майтапи има...

- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
TNT написа:speeder88 написа:Някой гледа ли вече "Железният човек 3"? Как е?
Абсолютно

На мен дори третата част най-много ми хареса от всичките, има драма, екшън, простотии

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
TouringInternational написа:TNT написа:speeder88 написа:Някой гледа ли вече "Железният човек 3"? Как е?
Абсолютно![]()
На мен дори третата част най-много ми хареса от всичките, има драма, екшън, простотии
И аз се прежалих за кино - филма е много забавен , екшън , тътен , масивно количество самоирония

Малко ми писна в абсолютно всички фантастични филми , действието да се развива в мегаполиси и да се преебава цялата идея на фантастиката , но ... тва е положението . Филма не е само трейлър, който харесва марвъл , да грабва пуканките и да бяга към салона

Да споделя малко и за ИМАКС - досега все не ходех на имакс, поради различни причини и чак тея дни гледах за първи път филм в прочутия формат - вече само там

ПС: малка бира 3,50лв - бах го в киното

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Някой да е ходил на Iron man 3? Тази седмици ще ходим на кино и се чудим кой филм да гледаме.
От заглавията, които предлагат тази седмица само Железния човек 3 и Страшен филм 5 ми привличат вниманието.