Въпрос за телефон на БМВ Е38 ТДС
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Въпрос за телефон на БМВ Е38 ТДС
Sivako написа:А нещо такова виждали ли стедали е някакъв ретрофит или е собствено произведение
By sivako at 2010-10-03
Това е така наречения Блутут или ULF модул има го и като ретрофит.
Като го имаш него можеш да си сменяш адапторите за телефоните с каквито поискаш.
Разбира се можеш да го използваш и без адаптор,той се използва предимно за стойка и зарядно на телефона.
Ето тук можеш да видиш как изглежда модула : viewtopic.php?f=16&t=215283
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Значи с адаптор само ще ми се зарежда а вече като се сложи блутут ще може и да се говори 

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Sivako написа:Значи с адаптор само ще ми се зарежда а вече като се сложи блутут ще може и да се говори
Точно така,обаче без да имаш ULF модула няма как да свържеш адаптора

- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
RORO написа:Ако мога да попитам нещо за което не намерих инфо с търсачката а именно.
Как точно работят телефоните които са в седмиците примерно тоя:CMT4000 US Version Apollo Euro Version
смисъл поставя ли му се сим карта или самият телефон си има номер който отговаря на колата в която е монтиран?
- тези телефони са железни и много мощни, може да работи дори без антена. заключени към оператор не съм виждал. картата седи цяла в модула отзад - има си капаче на кората. На 900 мхц са само, но това у нас не те бърка. И разбира се не изписва мтел, а citron gsm, както беше през 199х)))) най-лесно се управлява през монитора, през клавиатурата е объркано, примерно с дясна стрелка се потвърждава и т.н.
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- BOSS7
- Потребител
-
- Кара: BMW 730D E38 facelift
Колеги това е моя телефон, търсих но никаква информация не намерих за него. Проблема е че на Глобул работи от време на време, а на Виваком почти не работи. Под не работи разбирайте че показва пълен обхват, всичко нормално но като набера се чува тон от род когато не можете да се свържете с даден номер, а като ме наберат казва че ми е изключен телефона. Това се случва и когато телефона е изкаран от колата, странното е че телефона си работи с Български карти извън България безпроблемно. Сим картата се слага отстрани на телефона и никъде другаде.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- mystvd
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E66 760Li
- Мечтае да кара: BMW E66 760Li
Колега BOSS7 значи моят телефон забелязах,че когато набирам няма проблем обаче когато ме търсят им дава,че телефона е изключен
Ръчках из него всички настройки какво ли не правих и не мога да го подкарам да ми звънят,и не знам какво да правия

Ръчках из него всички настройки какво ли не правих и не мога да го подкарам да ми звънят,и не знам какво да правия

- BOSS7
- Потребител
-
Колега BOSS7 значи моят телефон забелязах,че когато набирам няма проблем обаче когато ме търсят им дава,че телефона е изключен
Колега, и аз от това се интересувам сега и тия дни ще питам някой дето се занимава с телефони да видим какво може да му направи и ще драсна. Някой случайно да има като моя телефон.

Здравеите,аз имам ето този: http://www.handy-sammler.de/Handys/bosch_m_com726SE.htm телефон. Преди като бях абонат на М-тел работеше безупречно, но след като му вкарах карта на Вивател, започна да прави проблеми. Като поставя картата и го включа, телефона се свързва с мрежата, изпращам и получавам СМС-и без проблем, но не може да се провеждат разговори или, ако има такива то е от време на време. Като избирам от него не се чува в слушалката никакъв сигнал, но в същото време избрания номер звъни, при отваряне обаче не се получава връзката, когато избирам въпросния телефон от друг телефон чувам гласа на оператора да ми казва, че в момента няма връзка с този номер. И това го прави само с карти на Вивател, пробвах и с други карти на същия оператор резултата е същия, с М-тел,Глобул също така съм слагал карти на румънски оператори телефона си функционира идеално. Не знам къде се крие проблема, вероятно е в това, че телефона работи само на 900 MHz, а новите клетки на мобилните оператори доколкото знам вече са на 1,8GHz.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- BOSS7
- Потребител
-
Колега решил съм тия дни да отида до офис на Виваком да ги поразпитам. Иначе и аз с чуждите оператори проблем нямам, но пак съм с моята си карта просто съм извън страната, но с карта на Виваком. Пробвах да ресетна телефона с БМВ скенера но пак същото а други настройки не знам как мога да направя. Нека някой ако знае да пише дори и само да е чувал че на мен ми свършват идеите, и мисля за нещо алтернативно например с тия хендсфрита ПАРОТ.
- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
GAZ53 написа:Не знам къде се крие проблема, вероятно е в това, че телефона работи само на 900 MHz, а новите клетки на мобилните оператори доколкото знам вече са на 1,8GHz.
Vivacom ползват 900MHz за 3G и затова не става.
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3