Стикерите за автомобили!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Shubret0069 » 02 Сеп 2006, 20:59

amd написа:хахахахах ентусиасти... аз чакам 6 месеца :mhihi:

Ти кви стикери искаш, аз утре ще ходя да взимам и във сряда ще ти ги донеса ;)

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 02 Сеп 2006, 21:05

Аз искам по една бройка от 1 и 3 вид. Големия стикер за задното стъкло и малкия стикер за регистрационния номер:) Много ще се радвам ако ми вземеш и ги пратиш по Е-конт или пък нашите като ходят до София да ги вземат (6-7 Семптември).
BMW only!

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 07 Сеп 2006, 6:54

Момчета... аз отговарям за стикерите... нека да се съберът малко повече бройки за пращане! Всеки мисли само за себе си! Аз не мога всеки ден да викам куриер и да му пращам по 2-3 стикерчета....все пак замисляте ли се това колко време, средства и нерви ми коства?
Аз пратих една много голяма поръчка за много градове и даже стикерите за номерата свършиха... днес ще взема новите и ще задействаме нещата за пращане! Даже имаше колеги който не са платили а са получили стикерите... незнайно как е станало при положение че са са наложен платеж :idea: И са кво аз да ви плащам стикерите и доставката :?: Не съм за 5 лв ама като почне все по-често и по-често да се случва ми писва и при положение че всичкото го правя от ентусиазъм и се чудя как да се разцепя и да си разделя деня щото пустите куриери са на другия край на София и от нас или от работата ми до там са ми 15 лв бензин в задръстванията... по някога нямам как да стане по друг начин щото куриерите могат да ги пратят по много неудобно за мен време :roll:
И на всичкото това което правя се намери само едно момче от Стара Загора мисля че беше да каже едно мерси и да попита колко пари отгоре да ми прати :arrow: аз пари за мен не исках и му отговорих че бих се радвал ако ме почерпи една бира като се запознаем :idea: Ето това според мен е отношение и това ме амбицира... не бирата, не парите... човешкото отношение :idea:

И пак не забравяйте че на мен това нито ми е задължение, нито ми е работа, нито имам някъв кяр... просто се заех за да може ентусиасти като мен по цялата българия да имат така желаните стикери :idea: Имайте търпение...

П.С. 1 месец бях командировка и нямаше как да ги пращам нито да следя темата ;) :idea:

Поздрави!
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 07 Сеп 2006, 8:09

Надяваме се на ЕКО да носиш по няколко комплекта ? Има доста нови момчета желаещи да си закупят.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivo gazcom » 07 Сеп 2006, 15:22

Стикерите ги има на касата и не е задължително аз да съм тук всеки един момент между 8;30 и 20;30 може да заповядате

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 22 Сеп 2006, 22:12

А за чужбина как стои въпросът :)

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 26 Сеп 2006, 12:29

Ходих до там,но нямаше малък стикер,който се лепи под номера.Ще има ли скоро такъв?
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 26 Сеп 2006, 13:45

хм не си бил на последната сбирка четвъртък, аз най-после си взех 2 за номера .. е след 5 проедни сбирки чакане де ;)
и на задното предишната седмица се уредих с надпис... идвай 21ч ЕКО :)

Master of the dark side
Аватар

Мнение от MiRaCuLiX » 28 Сеп 2006, 19:09

Вече и аз съм в отбора :)
BMW never stop's ....

Любо Тодоров

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 29 Сеп 2006, 3:56

:bcry: искам и аз.....

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 29 Сеп 2006, 7:02

Момчета давайте който иска стикери на ЛС да ми праща:
Три имена, точен адрес, телефон за връзка (за препоръчване ГСМ), как ги иска стикери (до офиса на куриера или до точен адрес), и от кой вид и колко стикери иска! Стикери имам всякакъв вид в моментав вкл. и за номерата!
Извинявам се на предното пращане че нямаше от стокерите за номерата за няколко човека, ще проверя какво трябваше да им се допраща и ще се свържа с хората да кажат дали искат да им се праща тая бройка за номерата или искат повече!
Enslaving_Lecher michev GEORGIEV им имам запаметени ЛС-тата с данните за стикерите, ако има други желаещи нека да ми пишат! Ако съм направил грешка със написаните по-горе три имена и/или те искат корекция в поръчката нека да ми напишат ЛС!

Искам да предупредя желаещите че в момента събирам информация и се свързвам със хората което ще рече че има някой който не отварят всеки ден форума и докато не получа потвърждение че желаят стикерите няма да пускам пратката!

Мисълта ми е че може и да се мине още 1 седмица докато ги пратя, за което се извинявам, и ще ви помоля за търпение и разбиране!

Благодаря Ви!

П.С. В темата ще пиша преди да пратя стикерите, ще пиша и ЛС!
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6estaka » 30 Сеп 2006, 20:48

А на ГАЗКОМ в младост има ли от всичките видове?Три пъти съм ходил и никога няма от най големите.

Потребител
Аватар

Мнение от Jenna » 04 Окт 2006, 16:28

аз искам да си купя стикери , ама ще ми ги залепи ли някои, че мисля че пак ще оплескам нещо , от къде мога да закупя и от кои
I taught your boyfriend that thing you like...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 05 Окт 2006, 0:05

Jenna написа:аз искам да си купя стикери , ама ще ми ги залепи ли някои, че мисля че пак ще оплескам нещо , от къде мога да закупя и от кои

казваш къде и ти го лепя :mhihi: :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 18 Окт 2006, 1:04

ivo gazcom написа:Стикерите ги има на касата и не е задължително аз да съм тук всеки един момент между 8;30 и 20;30 може да заповядате

това на касата на ЕКО-то ли е?
Изображение

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум