Стикерите за автомобили!!!
Модератор: Общи модератори
- Shubret0069
- кандидат ентусиаст
-
amd написа:хахахахах ентусиасти... аз чакам 6 месеца
Ти кви стикери искаш, аз утре ще ходя да взимам и във сряда ще ти ги донеса

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Аз искам по една бройка от 1 и 3 вид. Големия стикер за задното стъкло и малкия стикер за регистрационния номер:) Много ще се радвам ако ми вземеш и ги пратиш по Е-конт или пък нашите като ходят до София да ги вземат (6-7 Семптември).
BMW only!
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Момчета... аз отговарям за стикерите... нека да се съберът малко повече бройки за пращане! Всеки мисли само за себе си! Аз не мога всеки ден да викам куриер и да му пращам по 2-3 стикерчета....все пак замисляте ли се това колко време, средства и нерви ми коства?
Аз пратих една много голяма поръчка за много градове и даже стикерите за номерата свършиха... днес ще взема новите и ще задействаме нещата за пращане! Даже имаше колеги който не са платили а са получили стикерите... незнайно как е станало при положение че са са наложен платеж
И са кво аз да ви плащам стикерите и доставката
Не съм за 5 лв ама като почне все по-често и по-често да се случва ми писва и при положение че всичкото го правя от ентусиазъм и се чудя как да се разцепя и да си разделя деня щото пустите куриери са на другия край на София и от нас или от работата ми до там са ми 15 лв бензин в задръстванията... по някога нямам как да стане по друг начин щото куриерите могат да ги пратят по много неудобно за мен време
И на всичкото това което правя се намери само едно момче от Стара Загора мисля че беше да каже едно мерси и да попита колко пари отгоре да ми прати
аз пари за мен не исках и му отговорих че бих се радвал ако ме почерпи една бира като се запознаем
Ето това според мен е отношение и това ме амбицира... не бирата, не парите... човешкото отношение
И пак не забравяйте че на мен това нито ми е задължение, нито ми е работа, нито имам някъв кяр... просто се заех за да може ентусиасти като мен по цялата българия да имат така желаните стикери
Имайте търпение...
П.С. 1 месец бях командировка и нямаше как да ги пращам нито да следя темата
Поздрави!
Аз пратих една много голяма поръчка за много градове и даже стикерите за номерата свършиха... днес ще взема новите и ще задействаме нещата за пращане! Даже имаше колеги който не са платили а са получили стикерите... незнайно как е станало при положение че са са наложен платеж

И на всичкото това което правя се намери само едно момче от Стара Загора мисля че беше да каже едно мерси и да попита колко пари отгоре да ми прати

И пак не забравяйте че на мен това нито ми е задължение, нито ми е работа, нито имам някъв кяр... просто се заех за да може ентусиасти като мен по цялата българия да имат така желаните стикери

П.С. 1 месец бях командировка и нямаше как да ги пращам нито да следя темата

Поздрави!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- ivo gazcom
- кандидат ентусиаст
-
Стикерите ги има на касата и не е задължително аз да съм тук всеки един момент между 8;30 и 20;30 може да заповядате
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Ходих до там,но нямаше малък стикер,който се лепи под номера.Ще има ли скоро такъв?
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
хм не си бил на последната сбирка четвъртък, аз най-после си взех 2 за номера .. е след 5 проедни сбирки чакане де
и на задното предишната седмица се уредих с надпис... идвай 21ч ЕКО

и на задното предишната седмица се уредих с надпис... идвай 21ч ЕКО

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Момчета давайте който иска стикери на ЛС да ми праща:
Три имена, точен адрес, телефон за връзка (за препоръчване ГСМ), как ги иска стикери (до офиса на куриера или до точен адрес), и от кой вид и колко стикери иска! Стикери имам всякакъв вид в моментав вкл. и за номерата!
Извинявам се на предното пращане че нямаше от стокерите за номерата за няколко човека, ще проверя какво трябваше да им се допраща и ще се свържа с хората да кажат дали искат да им се праща тая бройка за номерата или искат повече!
Enslaving_Lecher michev GEORGIEV им имам запаметени ЛС-тата с данните за стикерите, ако има други желаещи нека да ми пишат! Ако съм направил грешка със написаните по-горе три имена и/или те искат корекция в поръчката нека да ми напишат ЛС!
Искам да предупредя желаещите че в момента събирам информация и се свързвам със хората което ще рече че има някой който не отварят всеки ден форума и докато не получа потвърждение че желаят стикерите няма да пускам пратката!
Мисълта ми е че може и да се мине още 1 седмица докато ги пратя, за което се извинявам, и ще ви помоля за търпение и разбиране!
Благодаря Ви!
П.С. В темата ще пиша преди да пратя стикерите, ще пиша и ЛС!
Три имена, точен адрес, телефон за връзка (за препоръчване ГСМ), как ги иска стикери (до офиса на куриера или до точен адрес), и от кой вид и колко стикери иска! Стикери имам всякакъв вид в моментав вкл. и за номерата!
Извинявам се на предното пращане че нямаше от стокерите за номерата за няколко човека, ще проверя какво трябваше да им се допраща и ще се свържа с хората да кажат дали искат да им се праща тая бройка за номерата или искат повече!
Enslaving_Lecher michev GEORGIEV им имам запаметени ЛС-тата с данните за стикерите, ако има други желаещи нека да ми пишат! Ако съм направил грешка със написаните по-горе три имена и/или те искат корекция в поръчката нека да ми напишат ЛС!
Искам да предупредя желаещите че в момента събирам информация и се свързвам със хората което ще рече че има някой който не отварят всеки ден форума и докато не получа потвърждение че желаят стикерите няма да пускам пратката!
Мисълта ми е че може и да се мине още 1 седмица докато ги пратя, за което се извинявам, и ще ви помоля за търпение и разбиране!
Благодаря Ви!
П.С. В темата ще пиша преди да пратя стикерите, ще пиша и ЛС!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Jenna написа:аз искам да си купя стикери , ама ще ми ги залепи ли някои, че мисля че пак ще оплескам нещо , от къде мога да закупя и от кои
казваш къде и ти го лепя

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
ivo gazcom написа:Стикерите ги има на касата и не е задължително аз да съм тук всеки един момент между 8;30 и 20;30 може да заповядате
това на касата на ЕКО-то ли е?